skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


MALTA I ILLA DE GOZO

8 dies. Sortida 9 d'agost de 2023 (dimecres)

PDF
PREU: 1675
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP COMPARTIT I GUIA ACOMPANYANT

 

9 AGOST
PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – LA VALLETTA ZONA PACEVILLE
Trasllat a l’aeroport del Prat, per sortir en vol directe a les 19:15h amb destinació a La Valletta. Arribada a les 21:45h. Malta té els edificis drets més antics del món i una arqueologia única, restes d’una civilització que no s’ha trobat en cap altra part del món i que van ser una de les civilitzacions més avançades de la història. Trasllat a l’hotel, sopar fred i allotjament.

10 AGOST
HAGAR QUIM – MNAJDRA – BLUE GROTTO – MARSAXLOKK
Esmorzar a l’hotel. Sortida per visitar Hagar Quim. Hagar Quim i Mnajdra són dos complexos de temples que disten un quilòmetre l’un de l’altre. Es mantenen sense modificacions des de l’època en què van ser construïts. Avui estan coberts per unes immenses estructures finançades per UNESCO per protegir-los de les condicions climàtiques adverses. Tot seguit, ens dirigirem cap a Blue Grotto on ens embarcarem per conèixer les coves i gaudir dels bonics colors de l’aigua turquesa. Després ens dirigirem cap a Marsaxlokk, on dinarem en restaurant . A la tarda passejarem pel seu colorit port, típic d’un poble de pescadors maltesos, Retorn a l’hotel sopar i allotjament.

11 AGOST
MALTA FENICIA, ROMANA I MEDIEVAL
Esmorzar a l’hotel. Rodejant Mdina trobem Rabat, el poble ravaler que va sorgir al voltant de la ciutat. Rabat és el contrari de Mdina: si aquesta és petita i silenciosa, està poc poblada i majoritàriament es troba habitada per l’antiga noblesa maltesa, Rabat és un poble bulliciós i populós, gran i on la vida és la típica de les classes populars de la nostra illa. En aquest poble de vida tranquil·la i tradicional visitarem la gruta de Sant Pau, patró de Malta, on segons la tradició va estar pres l’apòstol en el viatge a Roma, una secció de les catacumbes de Sant Pau, les úniques a Europa que conserven les taules d’àpat on els romans s’acomiadaven dels seus morts, així com sorprenents refugis de la II Guerra Mundial Dinar en restaurant. A la tarda direcció Mdina, fou l’antiga capital medieval de l’illa de Malta. Avui dia és coneguda com “la ciutat del silenci”, una mica menys de dos-cents habitants, segons el seu darrer cens. Un cop creuem l’entrada ens sentirem transportats en el temps: Pel·lícules com “Gladiador” o “Ágora” han estat rodades als seus carrers. També ens recordarà la famosa serie de Joc de Trons, ja que ens transportarà a “Desembarco del Rey”. Passejarem pels seus carrers, descobrint tota la seva història, que abasta des dels inicis de la seva construcció pels fenicis, l’esplendor de l’època romana, la rehabilitació dels àrabs i l’última glòria a l’època medieval cristiana. . Sopar i allotjament a l’hotel.

12 AGOST
VALLETA, CAPITAL PATRIMONI DE LA HUMANITAT
Esmorzar a l’hotel. Construïda per l’Ordre de Sant Joan, la primera pedra de la capital de Malta es va col·locar l’any 1566, després del “Gran setge”, buscant tancar el pas al Grand Harbour en un possible nou atac turc. Passejarem els seus carrers i punts més emblemàtics com Upper Barraka garden, amb les seves espectaculars vistes del Gran Port, els albergs de l’Ordre, els carrers principals de la ciutat i per descomptat, entrarem a la Concatedral de Sant Joan. Dinar en restaurant. Tarda lliure. per fer alguna compra i gaudir de l’ambient de la Valetta Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

13 AGOST
ILLA DE GOZO
Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció a Gozo, mesura la meitat de l’illa de Malta, però no acull ni el 10% de la població de les illes. El seu sòl és molt fèrtil pel que es dedica bàsicament a l’agricultura, sent coneguda com “el graner de Malta”.
La vida a Gozo és molt més tranquil·la i sembla estancada als anys 60. Visitarem la basílica de ta Pinu, on ens explicaran la història que va portar a construir una Basílica. La Cittadella, l’antiga capital i la ciutat emmurallada, i Rabat, l’antic raval i juntament amb Cittadella Victòria, l’actual capital. Dinar en restaurant. Passejarem els seus carrers i, si és oberta, entrarem a la Basílica de Sant Jordi, on podreu admirar el seu espectacular altar, reproducció del Vaticà. I per acabar, l’espectacular zona de Dwejra, amb els penya-segats, la torre, l’Inland Sea (mar interior) i Fungus Rock. Un escenari ple d’història i de bellesa natural.Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

14 AGOST
LES TRES CIUTATS: BORMLA (COSPICUA), BIRGU (VITTORIOSA) I ISLA (SENGLEA)
Esmorzar a l’hotel. Les 3 ciutats van ser el primer assentament de l’ordre de Sant Joan a Malta. Travessarem Bormla (Cospicua), fins arribar als carrers de Birgu (Vittoriosa) i els seus pintorescs carrerons, des d’on podrem admirar les muralles i el front marí d’Illa (Senglea), la primera ciutat construïda per l’Ordre a Malta, abans que Valletta. Dinar en restaurant durant el dia. A l’hora convinguda retorn a l’hotel , sopar i allotjament.

15 AGOST
MALTA TRADICIONAL I FASTUOSA
Esmorzar a l’hotel. Ens dirigirem amb autocar als voltants de Xemxija on el nostre camí comença a l’antiga calçada romana. Passarem per un menhir i diverses coves habitades al seu moment pels primers habitants de les illes al Paleolític. Visitarem els apiaris romans, amagats a l’ombra de diversos garrofers (arbre tradicional i mil·lenari). El camí transcorre per un camí de pelegrinatge, encara en ús, que ens portarà per una granja tradicional maltesa i que està vigilat per la fortalesa sanjuanista de Selmun. Passarem per un búnquer britànic que va estar en servei i va registrar un atac durant la II GM, i acabarem al lloc on s’allotjava una antiga vil·la romana, on encara es conserven els banys romans. Dinar en restaurant. A continuació visitarem Ta Qali, lloc dels antics hangars d’avions durant la IIGM, avui reconvertit en poble d’artesans i on gaudirem de temps lliure. Tot seguit visitarem la Rotunda, l’església del petit poble de Mosta, que acull una de les cúpules més grans d’Europa.Durant la II GM dues bombes la van copejar, una d’elles perforant la seva cúpula i encara que a l’interior resava població, ningú va ser ferit, considerant aquest fet un miracle. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

16 AGOST
CREUER, PALAU I RETORN A BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar a l’hotel. Eens traslladem a Sliema on embarquem en un vaixell des del qual descobrirem els ports que envolten Valletta El creuer recorrera els ports de Marsamxett i el Gran Harbour que ens permetra descobrir Amlta tal i com . Avisitants i guerrers la descobrien en arribar a l’illa en segles passats. Dinar a l’Hotel. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a les 22:10h. Arribada a Barcelona a les 00:25h i trasllat al punt d’origen.

 

PREU PER PERSONA:  1.530€ + Tax 

SERVEIS INCLOSOS:

 • Trasllats punt d’origen – aeroport – Punt d’origen.
 • Vols directes Barcelona – La Valletta – Barcelona.
 • Facturació 1 maleta 25kg i un bolso/motxilla sota del seient per persona.
 • Guia acompanyant durant tot el viatge.
 • Autocar privat durant tot el circuit.
 • Hotel 3* PALAZZINI a st. Paul Bay.
 • Estada en Pensió completa.
 • Totes les visites descrites a l’itinerari i entrades: Catedran de Sant Juan, Temples de Hagar Qim e Mnajdra, Gruta Sant Pau, Barca Blue Grotto, Catacumbes, Refugi II G.M, Basilica Mosta.
 • Servei de radio-guia.
 • Guia local de parla espanyola.
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació amb cobertures per la Covid-19

SERVEIS OPCIONALS:

 • Suplement habitació individual : 350 €

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

 • D.N.I. vigent.
PREU: 1675
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »