Marroc, Ciutats imperials

Sortida
09 d'Octubre 2024
Durada
9 dies
Preu per persona en habitació doble
1.575€
Suplement
Habitació individual: 359€
Categoria
Compartits

Programa

20 OCTUBRE.- PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – TANGER – CHEFCHAOUEN
Trasllat a l’aeroport del Prat, per sortir en vol directe a Tanger. Arribada a les 08:35h i trasllat al centre de la ciutat. Visita d’aquesta ciutat portuària. Dinar. Sortida cap a Chefchaouen, la ciutat blava. Sopar i allotjament a l’hotel.

21 OCTUBRE.- CHEFCHAOUEN – FES
Esmorzar a l’hotel. Visita guiada d’aquesta bonica població de cases i carrers pintats amb diverses tonalitats de blau. Passejarem i descobrirem carrerons plens de botigues d’artesania, la Plaça Outta Hammam, etc. Dinar. Sortida cap a Fes, ciutat sovint anomenada la capital cultural del país. Sopar i allotjament a l’hotel.

22 OCTUBRE.- FES
Esmorzar a l’hotel. Visita guiada de la ciutat, veurem l’Universitat Al-Qarawiyyin, l’escola religiosa Medrassa Bou Inania i el casc antic de la ciutat, Fes el-Bali, declarat Patrimoni de la Humanitat. Gaudirem de l’ambientcomercial a la Medina, típic basar en un laberint de carrers estrets on podrem fer algunes compres a tot tipus de botigues i parades. Dinar. Visita de les Teneries Chouara, on curteixen i tenyeixen les pells per obtenir el cuir. Un ofici molt antic a la ciutat en el que hi segueixen treballant avui en dia. Descobrirem El Palau Reial, el barri jueu Mellah, Fes el-Jdid o nova medina, la porta Bab Bou Jeloud i la fortalesa. Sopar i allotjament a l’hotel.

23 OCTUBRE.- FES – MEKNES – VOLUBILIS – FES
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Meknes i visita de la ciutat. Passejarem per la plaça Hedim, coneguda pels seus llocs de menjar, el mercat i la porta imperial de Bab Mansour. La bellesa de la seva Medina fa que també estigui inclosa a la llista de Patrimoni de la Humanitat. Dinar. Continuació cap a Volubilis, una antiga ciutat romana als peus de la muntanya Zerhun. És un dels jaciments arqueològics més ben conservats del nord d’Àfrica i declarat Patrimoni de la Humanitat per l’UNESCO el 1997. Va ser fundada per Cartago el s. III a.C i posteriorment va passar a mans dels romans. Retorn a Fes. Sopar i allotjament a l’hotel.

24 OCTUBRE.- FEZ – RABAT – CASABLANCA
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Rabat, la capital del Marroc. Visita d’aquesta ciutat cosmopolita amb un contrast de modernitat i tradició. Veurem la Torre Hassan, el Mausoleu de Mo9hammed V i la Kasbah dels Oudayas situada a la vora del riu Bu Regreg que divideix la ciutat de Rabat. Dinar. Continuació cap a Casablanca per visitar la Mesquita de Hassan II ubicada en una illa artificial a sobre el mar i al final de l’anomenat boulevard de La Corniche. Cal destacar el minaret de 200m d’altura i a la seva sala d’oració hi caben fins a 25.000 fidels. Sopar i allotjament a l’hotel.

25 OCTUBRE.- CASABLANCA – DESERT AGAFAY
Esmorzar a l’hotel. Visita panoràmica de la ciutat de Casablanca. Veurem la Plaça Mohammed V, la plaça de les Nacions Unides, el Palau Reial, la Sqala i el Palau de Mohammed V. Després de la visita, sortida en direcció al desert d’Agafay. Dinar en ruta. Arribada al desert d’Agafay, als peus de les muntanyes de l’Atles. Possibilitat opcional de gaudir d’algunes activitats com pujar en dromedari pel desert. Gaudirem de la posta de sol i d’un sopar sota les estrelles al mig del desert. Allotjament en una “haima”, tenda típica, en un campament.

26 OCTUBRE.- DESERT AGAFAY – MARRAKECH
Aconsellem llevar-se per veure la sortida del sol. Esmorzar al campament. Sortida cap a Marrakech. Visita guiada de la ciutat Descobrirem la bellesa d’aquesta ciutat imperial antiga anomenada “La Perla del Sud”. Fundada pels Almoràvers a finals del segle XI, la ciutat s’estableix en un exhuberant oasis als peus de les muntanyes de l’Atlas. Visitarem la famosa mesquita Koutoubia, les tombes Saadianes, el Palau Bahia i els jardins Menara. Dinar en restaurant. A la tarda visita dels Zocos i barris d’artesans, la plaça Djemaa El Fna on sempre hi trobarem molt ambient. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel.
*Possibilitat opcional de sopar al restaurant “Al Baraka”, antiga casa del Pacha El Glaoui amb música i dansa del ventre. Inclou begudes i trasllats. (45€ per persona)

27 OCTUBRE.- MARRAKECH
Esmorzar. Continuarem descobrint els racons de la ciutat de Marrakech. Visita als jardins Majorelle. Dinar. Temps lliure per realitzar les últimes compres i gaudir de l’ambient dels basars i la gent. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport de Marrakech.

28 OCTUBRE.- MARRAKECH – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Sortida amb el vol directe a les 00:45h amb destinació Barcelona. Arribada a les 04:05 h i trasllat al punt d’origen.

El preu inclou

 • Trasllats Punt d’origen – aeroport – Punt d’origen.
 • Descompte 30€ per no utilitzar aquest servei.
 • Guia acompanyant  durant tot el viatge
 • Vols directes Barcelona-Tanger / Marrakech -Barcelona.
 • Facturació 1 maleta 23 Kgs i una bossa de mà.
 • Autocar Gran Turisme, privat durant el circuit.
 • Hotels 4*
 • 1 nit al desert d’Agafay, Campament de Luxe.
 • Estada en pensió completa excepte 2 sopars.
 • Totes les visites descrites a l’itinerari.
 • Servei de radio guies.
 • Guia de parla espanyola durant tot el viatge.
 • Assegurança d’assistència en el viatge i cancel·lació.
 • Totes les propines a cambrers, guies i xofer

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.