skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


MARROC i DUNES DEL DESERT

10 dies. Sortida 18 de setembre de 2022 (diumenge)

PDF
PREU: 1975
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP REDUÏT I GUIA ACOMPANYANT.

 

Dia 1r – MANRESA – BARCELONA – CASABLANCA
Sortida dels diferents punts fins a l’aeroport de Barcelona per agafar vol destí Casablanca a les 13.30h. Arribada a les 14.45h. i sortida per Visita panoràmica de Casablanca amb el guia oficial. Visitarem els barris de Habbous i Anfa, l’antiga Medina amb les muralles i el seu mercat, Plaça de les Nacions Unides, Boulevard i plaça de Mohamed V amb edificis moriscos i Art Decó, Mesquita de Hassan II amb entrades incloses, Boulevar de la Corniche, Catedral de Notre Dame, etc. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 2n – CASABLANCA – RABAT – TANGER (339 km)
Esmorzar. Sortida amb destinació a la capital del Marroc, Rabat. Visita de la ciutat de Rabat amb guia local de parla hispana, El seu nom deriva de la paraula Ribat (Fortalesa) i recorda, entre altres coses, que va ser la base inexpugnable des de la que es va combatre contra els espanyols al segle XII. A més, va ser el lloc d’acollida dels musulmans expulsats d’Espanya quatre segles després. Dinar a Asilah. Continuació a Tànger. Arribada a última hora de la tarda. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 3r – TANGER – CHAOUEN – FES (309 km)
Esmorzar. Visita panoràmica de la ciutat de Tànger. És un emplaçament irresistible i un popular port d’entrada de turistes,  bulliciosa ciutat situada a l’extrem nord de país, que creix dia a dia amb ritme desenfrenat, conservant un caràcter cosmopolita. Ciutat poblada per històries, mites i llegendes. La mitologia la suposa fundada per Anteu, el fill de Neptú, que va donar a la ciutat el nom de la seva dona, Tingis. La història la reconeix habitada des del Paleolític. Va ser el centre d’inspiració per a tota una generació d’artistes i polítics, durant la seva època de ciutat colonial. Continuació a Chaouen. Visitarem el casc antic, en el que destaca la Plaça Outa Hammam, on contemplarem l’arquitectura exterior de la inexpugnable fortalesa o kasbah del segle XIV i la Gran Mesquita. Ens aturarem també davant les antigues portes de la muralla: Bab El Ain, Bab Souk i Bab Onsar. Mentre passegem entre una porta i un altre observarem les famoses cases blaves de Chefchaouen. Dinar en un restaurant local. Continuació a Fes. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 4t – FES – MEKNES – FES (129 km)
Esmorzar. Visita amb guia local de la ciutat de Fes, creada al segle XIII pels Benimerins. Visitarem la Medina de Fes el Bali (la vella s.VIII), el barri Andalús amb la seva imponent mesquita de la S. IX, la porta de Bab al-Ftouh del segle X, el barri dels adobers, els “zocos” dels tintorers, de les babutxes, de la henna, i el de l’attarine dels especiers, plaça el Seffarine i els seus tallers de metall; el Palau Reial i les seves 7 portes, el santuari de Moulay Idriss II, la porta de Bad Bou Jeloud; la mesquita Karaouiyine. Visita amb entrades incloses a la madrassa de Bou Inania, Plaça Nejjarine. Dinar al restaurant local. Tarda excursió per visita a Meknes, que pren el seu nom de la tribu berber que la va fundar amb el nom de Meknassi. És la capital administrativa de la regió de Meknès-Tafilalet. Es troba a 60 km a l’oest de Fes i és una de les quatre ciutats imperials del Marroc. Estratègicament es troba situada en el centre-nord de país, el que la converteix en un lloc ideal per visitar aquesta part del Marroc. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 5è – FES – MIDELT – ERFOUD – MERZOUGA (DESERT) (477 km)
Esmorzar. Sortida en direcció a l’Atles Mitjà, arribada a Midelt, capital de l’Atles Mitjà, que viu principalment de l’agricultura (hortes amb pomes, albercoc, pruneres), sent primer productor de pomes del Marroc. Té una bona ramaderia (llana, carn), activitat tradicional d’aquestes muntanyes i dues modernes centrals d’energia solar.. Dinar en restaurant local. Continuació a Erfoud, ciutat situada a les portes del desert de Sàhara. Des d’allà agafarem vehicles 4×4 per arribar fins a les dunes. Allotjament en autèntiques haimes de llana de dromedari. Senzilles però completes habitacions perfectes per gaudir de l’entorn àrid de desert amb el major confort .Sopar i allotjament al campament.

 Dia 6è – MERZOUGA – ERFOUD – TINERHIDR – GORGES DEL TODRA – OUARZAZATE (367 km)
Esmorzar. Sortida cap a Tinerhir que és un gran oasi de 85.000 habitants, que s’estén uns 30 km de llarg i de diversos quilòmetres d’ample. Està inclòs els oasis de sud marroquí, patrimoni de la humanitat, amb abundància de jaciments geològics i minerals i amb una gran riquesa humana, les seves palmerars, fonts Khetaras i els seus moussem. Els habitants són descendents de diverses tribus berbers que es van assentar a la zona rica en aigua. Dinar en restaurant local a Dades. Continuació cap a Ouarzazate on ens allotjarem. Sopar i allotjament.

Dia 7è – OUARZAZATE – AIT BENHADDOU – MARRÀQUEIX  (212 km)
Esmorzar. Sortida cap a la Kasbah de Taourirt, en el passat propietat del Pacha Glaoui. Continuació de la ruta cap a la ciutat fortificada d’Ait Benhaddou per a la visita de la seva cèlebre Kasbah, declarada patrimoni de la humanitat per la UNESCO, La kasbah i la resta de fortaleses d’aquest tipus són conjunts arquitectònics construïts de tova i fang, coronats per torres que serveixen de defensa, en el que podria considerar-se l’equivalent als castells medievals. Aquestes kasbahs van ser antigament grans pobles berbers al desert del Marroc, emmurallats i dissenyats amb l’objectiu de defensar les cases, les collites i els palmerars que creixen al costat dels seus llits. Dinar en un restaurant local. Sortida en direcció a Marràqueix creuant el coll Tizi’n Tichka port de muntanya situat a 2.260 metres d’altitud. Arribada a Marràqueix, sopar i allotjament.

Dia 8è – MARRÀQUEIX
Esmorzar. Sortida per realitzar la visita de la ciutat, anomenada “perla del Sud”. Visita que comença en els grandiosos Jardins de la Menara, que compta amb un pavelló lateral i amb infinitat d’oliveres. Després, visita exterior del minaret de la Koutoubia, germana bessona de la Giralda de Sevilla. Un cop dins de la part semi-antiga de la ciutat, es realitza la visita a el Palau del Badia, propietat d’un noble de la ciutat. Dinar en un restaurant local. A la tarda, es dirigirem a la plaça de Jmaa el Fnaa, un dels llocs més interessants del Marroc des d’on accedeixen als “zocos” i la Medina. Gremis d’artesans de fusta, ceràmica, pelleters etc. seran els llocs que visiten. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 9è – MARRÀQUEIX – VALL DE OURIKA – MARRÀQUEIX  (83km)
Esmorzar. Sortida en direcció als voltants de l’Alt Atles. Aquesta excursió tracta d’apropar la manera de vida dels habitants de les muntanyes d’aquesta cadena muntanyosa, els berbers als clients. Durant el trajecte, s’explica diferents aspectes dels costums del poble marroquí i més en concret dels pobladors d’aquesta zona del Marroc. En la majoria dels casos viuen de la ramaderia i l’agricultura, aprofitant els recursos d’aigua que tenen per la seva proximitat a neus perpètues com hi ha en aquesta cadena muntanyosa. Realitzaran diverses parades panoràmiques per poder veure poblats realitzats amb fang i palla (Tova), tindran l’ocasió de visitar fins i tot una autèntica casa de la zona, on la seva propietària els ofereix la seva hospitalitat per mitjà dels productes que cada dia realitza ella mateixa com són el pa, mel o creps. També podran degustar un te a la menta a l’estil berber amb menta i molt sucre. Dinar en restaurant. Aquesta zona és rica en minerals i fòssils, tindran l’ocasió de regatejar en els seus petits llocs i portar a casa un record de l’excursió. Retorn a la ciutat de Marràqueix. Sopar-espectacle al Restaurant Chez Alí, el lloc de les 1001 nits, en tendes berbers. La dansa de ventre, els acròbates, els genets, els focs artificials, el folklore i la música, ens acompanyaran durant aquest meravellós sopar de comiat. Trasllat de nou a l’hotel. Allotjament.

Dia 10è – MARRÀQUEIX – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar. Temps lliure per realitzar les últimes compres, o acabar de conèixer l’exòtica ciutat, acompanyats del guia. Dinar a l’hotel. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per agafar el vol destinació Barcelona Arribada a Barcelona i trasllat de nou fins als punts de sortida.

 

Preu per persona:  1.975€
Suplement individual: 472€

 

EL PREU INCLOU
Trasllats Manresa-aeroport-Manresa
Bitllets d’avió anada i tornada en classe turista des de Barcelona: -Anada a Casablanca  /  Tornada des de Marrakech
9 nits d’estada en els establiments indicats.
Hotels i restaurants amb règim de PENSIÓ COMPLETA (del sopar 1r dia al dinar últim dia)
Bus privat, modern i de qualitat, amb aire condicionat per a tots els desplaçaments del circuit.
Trasllats i sopar-espectacle a Chez Alí a Marrakech.
Guia acompanyant de l’agència durant tot el viatge.
Guia acompanyant marroquí de parla castellana durant tot el circuit.
Visites i entrades a monuments segons programa.
Taxes locals i aèries.
Assegurança de viatge i cancel·lació

PREU NO INCLOU
Propines
Begudes no incloses en els àpats.
Extres i despeses personals.
Qualsevol servei no esmentat en l’apartat INCLÒS

 

PREU: 1975
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »