skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


MENORCA

6 dies. Sortida 3 de setembre de 2023 (diumenge)

PDF
PREU: 1029
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP  I GUIA ACOMPANYANT

 

3 SETEMBRE
PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – MAÓ – BINIBECA – CALA EN PORTER
Al matí, trasllat a l’aeroport del Prat per sortir en vol directe a Menorca. Arribada i trasllat a l’hotel. Dinar en restaurant. A la tarda, visita guiada de la ciutat de Maó i el seu port natural, passeig en bus per la costa sud de Menorca amb panoràmica de Punta Prima i de l’illa de l’Aire fins arribar a Binibèquer vell, Visita d’aquest fotogènic antic poble mariner on ens sorprendran els seus racons i el silenci que s’hi respira. A l’hora convinguda trasllat a l’hotel per sopar i allotjament.

4 SETEMBRE
CALA EN PORTER – TORRE GALMÉS – SON BOU -MONTE TORO – ES MERCADAL – CALA GALDANA
Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció Torre d’en Galmés. És el poblat prehistòric més important de les Balears. Es calcula que durant la seva màxima esplendor (entre l’any 1300 a.C i la conquesta romana) hi van poder viure unes 900 persones . Data de l’època pretalaiòtica. A causa de la seva situació elevada ja comptar amb tres talaiots, es creu que Torre d’en Galmés exercia una supremacia estratègica sobre altres poblats de l’illa . Parada per fer una degustació de dolços menorquins a Mercadal. Seguidament anirem al punt més elevat de l’illa: Monte Toro. Al cim de 358m, a més de les genials vistes, trobarem el Santuari de la Verge de Monte Toro, construït al segle XVII sobre una església gòtica. Dinar en restaurant. A la tarda visita panoràmica de Cala Galdana, un dels nuclis turístics més grans de Menorca on visitarem una de les platges més espectaculars. A l’hora convinguda retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

5 SETEMBRE
CALA EN PORTER – COVA D’EN XOROI
Esmorzar i sopar. Dia lliure per gaudir de les platges i instal·lacions de l’hotel. Dinar en restaurant al costat de l’hotel. A la tarda, possibilitat opcional de visitar la cova d’en Xoroi, un espai natural ubicat sobre un preciós penya-segat de la costa sud i banyat pel mar. Una gruta carregada de mitologia, plena de petits racons per descobrir. Sopar i allotjament a l’hotel.
6 SETEMBRE
CALA MORELL – TORRE D’EN QUART – CIUTADELLA
Esmorzar. Sortida direcció la costa nord, per fer una visita guiada de la Cala Morell. A continuació continuarem cap a Torre d’en Quart una torre medieval del S.XIV on realitzarem una degustació de formatges D.O Mahó-Menorca. Seguirem fins a Ciutadella, la segona ciutat més important de l’illa. Recórrer els carrers estrets del nucli històric evoca passió i sensualitat, passejar pel port fins al Castell de Sant Nicolau, la Plaça del Born , la Plaça de Ses Voltes, són algunes de les riqueses de Ciutadella. Dinar en restaurant. Visita de la fàbrica d’avarques, producte ´típic menorquí molt conegut mundialment. Retorn a l’hotel , sopar i allotjament.

7 SETEMBRE
CALA FORNELLS – NAVEGACIÓ NORD ILLA – FESTES DE GRÀCIA MAÓ
Esmorzar a l’hotel. Ens dirigirem cap a Cala Fornells, al nord de l’illa. Fornells és un típic i pintoresc poble de pescadors. Possibilitat opcional de realitzar una navegació per gaudir dels paisatges: far del cap de cavallaria, platges de Fornells, Ses Salines, Arenal Son Saura i Arenal de’n Castell. Dinar en restaurant. A la tarda anirem a Maó per assistir a les festes de la Mare de Déu de Gràcia, on podrem veure alguns salts del cavalls engalanats que van passejant per la ciutat. A l’hora convinguda retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

8 SETEMBRE
CALA EN PORTER – MAÓ – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Sortida al mati cap a Maó per tal d’aprofitar les últimes hores a l’illa i visitar la fàbrica de Gin Xoriguer i opcionalment fer un passeig en vaixell amb el fons de vidre per conèixer l’abadia de Maó, l’illa del rei i el seu fons marí. Dinar en restaurant. A la tarda, trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe amb destinació Barcelona. Arribada i trasllat al punt d’origen.

PREU PER PERSONA: 993€ + 96 € tax

SERVEIS OPCIONALS:

 • Suplement habitació individual : 195 €
 • Creuer Fornells costa Nord: 45€
 • TAXA TURISTICA A PAGAR DIRECTAMENT A L’HOTEL

 

 

SERVEIS INCLOSOS

 • Trasllats Punt d’origen – aeroport del Prat – Punt d’origen. Dte – 30€ per no utilitzar aquest servei.
 • Guia acompanyant durant tot el viatge
 • Vols Barcelona-Menorca-Barcelona. Facturació 1 maleta 25 Kgs i bolso de cabina sota el seient.
 • Autocar privat amb guia local per realitzar les excursions descrites a l’itinerari.
 • Hotel 3* a Cala En Porter.
 • Estada en pensió completa.
 • 5 Excursions amb entrades.
 • Degustació formatges D.O Menorca.
 • Degustació de dolços menorquins.
 • Visita fàbrica Gin Xoriguer.
 • Poblat talaiòtic Torre Galmés.
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació amb cobertures per la Covid-19.

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

 • D.N.I. vigent
PREU: 1029
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »