Meravelles de Turquia

Sortida
01 d'Octubre 2024
Durada
8 dies
Preu per persona en habitació doble
2.495€
Suplement
Habitació individual: 360€
Categoria
Compartits

Programa

Dia 1.- Barcelona – Capadòcia
Sortida en vol regular amb destinació a Capadòcia, via Istanbul. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 2.- Capadòcia
Esmorzar i visita d’aquesta fantàstica regió, amb el paisatge fascinant i original, format per la lava llançada pels volcans Erciyes i Hassan fa 3 milions d’anys. Visita dels nombrosos monestirs i capelles de la Vall de Göreme, excavats a les roques i decorats amb frescos, visita de les valls d’Avcilar i Güvercinlik, els quals tenen un paisatge espectacular de les xemeneies de fades i el poble troglodita d’Uçhisar amb el paisatge i la fortalesa de l’època, excavada a la roca. Dinar. A la tarda, visita de la ciutat subterrània d’Ozkonak, construïda per les comunitats cristianes per protegir-se dels atacs àrabs. La visita de Capadòcia també us donarà l’oportunitat de visitar els tallers típics de tapets i pedres (ònix i turquesa). Sopar i allotjament.

Dia 3.- Capadòcia – Konya – Pamukkale (653 kms.)
Esmorzar i sortida cap a Konya. En ruta, visita d´un Kervansaray (típica posada medieval de la Ruta de la Seda). Visitarem el Monestir dels Dervixos Dansaires, fundat per Mevlana. Dinar. Continuació cap a Pamukkale. Sopar i allotjament.
Dia 4.- Pamukkale – Hieràpolis – Efes – Zona Esmirna (300 kms.)
Esmorzar i visita de Pamukkale, famosa per les cascades calcàries petrificades que s’han format a causa de la calç de l’aigua que emana a la zona. Visita de Hieràpolis, posseeix una necròpolis de més de 150.000 tombes. Dinar. Sortida cap a Efes, la capital d’Àsia Menor a l’època romana i un dels conjunts romans més representatius de l’època, destacant el temple d’Adrià i la biblioteca de Celso. Tindran la possibilitat de visitar un típic centre de producció de pells. Sopar i allotjament a l’hotel de la zona d’Esmirna.

Dia 5.- Zona Esmirna – Vol per Istanbul
Esmorzar. Aquesta antiga ciutat d’Anatòlia Occidental va ser fundada al tercer mil·lenni aC. i avui dia és una de les principals ciutats turístiques del país. Al nostre tour passarem pels principals punts d’interès, destacant: la seva Àgora, que era el centre de les arts i la política a l’època de l’Imperi Romà; l’encantador Kordon, passeig marítim que voreja el mar amb la Plaça Konak i la Torre del Rellotge, l’edifici del Govern, passeig pel barri d’Alsancak i també pel famós Carrer Dario Moreno, conegut també per l’ascensor similar al de Lisboa. Dinar.
Trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Istanbul. Arribada a Istanbul. Sopar i allotjament.

Dia 6.- Istanbul – Excursió bosfor
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel per visitar el Basar Egipci (mercat de les espècies) i tot seguit recorregut amb vaixell pel Bòsfor, l’estret que separa Europa d’Àsia on podrem gaudir de la gran bellesa dels boscos d’Istanbul, dels seus palaus i dels ialı , palauets de fusta construïts a les dues ribes. Dinar. A la tarda visita al barri Sultanahmet amb la plaça de l’Hipòdrom Romà, la Mesquita Blava, única entre totes les mesquites otomanes a tenir 6 minarets i l’esplèndida basílica de Santa Sofia del segle VI. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 7.- Istanbul – Excursió classica
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel per fer la visita del Palau de Topkapi residència dels sultans de l’imperi otomà (sala de l’harem amb suplement). Temps lliure al Gran, edifici que acull més de 4000 botigues al seu interior. Dinar. A la tarda visitarem panoràmica de la ciutat, passant pels barris importants de la part històrica i de la part moderna de la ciutat,incloent-hi una caminada pel carrer de vianants d’İstiklal. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 8- Istanbul – Barcelona
Esmorzar. A l’hora prevista trasllat a l’aeroport, per agafar el vol de tornada. Arribada, fi del viatge i dels nostres serveis.

El preu inclou

Sortida des de Manresa, amb un mínim de 4 places de la zona 
Vols amb Turkish Airlines,
2 nits d’allotjament a l’hotel a Capadòcia
1 nit d’allotjament a l’hotel a Pamukkale
1 nit d’allotjament a l’hotel a Esmirna
3 nits d’allotjament a l’hotel a Istanbul
Trasllats (del/al mateix vol) i tours en privat amb el guia de parla espanyol
Trasllats (del/al mateix vol) i tours en privat amb el vehicle tipus 46 seients amb ac
Regim segons el programa (7 esmorzars + 6 dinars amb menú reforçat + 7 sopars) S’inclou aigua en dinars i sopars
Entrades als museus
WIFI al bus
Maleters als hotels (per persona 1 maleta)
Propines als guies i conductors
Guia acompanyant de parla catalana des d’origen
Motxilla de viatge
Assegurança mèdica i cancel·lació

El preu no inclou

Despeses personals Begudes durant els dinars o sopars, excepte aigua.
Serveis no esmentats , extres als hotels

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.