Mercats de Nadal a Alemanya

Sortida
02 de Desembre 2024
Durada
5 dies
Preu per persona en habitació doble
1.945€
Suplement
Habitació individual: 320€
Categoria
Compartits

Programa

LEIPZIG – DRESDEN I BERLÍN

DIA 1: BARCELONA – BERLÍN – LEIPZIG (PC)
Present6ació a l’aeroport de Barcelona per prendre el vol que ens durà fins a Berlín. Estarem assistits pel nostre guia acompanyant. La sortida del vol està prevista a les 07:20hrs, a arribant a les 10:00hrs. Tot seguit, en bus, ens traslladarem fins a la ciutat de Leipzig. Visita d’aquesta ciutat amb guia local, Leipzig és una ciutat amb gran rellevància històrica i des de sempre ha atret grans figures i per suposat és la ciutat de la gran tradició musical. Aquí va néixer Richard Wagner i aquí treballaven Robert Schumann i Felix Mandelsohn Bartholy es va fer director del Gewandhaus Orchester. Destaca principalment per ser la ciutat de Johann Sebastian Bach. En el recorregut a peu veurem el Monument a la Batalla de les Nacions, l’església russa i la biblioteca alemanya. També la visita a l’església de Sant Tomàs, on Bach va estar treballant durant més de 27 anys de la seva vida i on a dia d’avui està enterrat. Dinar en restaurant. A continuació  visitarem el seu mercat nadalenc, que  data de 1478, situat a la plaça central de la ciutat. Sopar  i  Allotjament a Leipzig.

DIA 2: LEIPZIG – DRESDE – LEIPZIG (PC)
Esmorzar i sortida cap a Dresde. A l’arribada farem un passeig pel centre històric de la ciutat amb el nostre guia.  La plaça de l’opera deu el seu nom a un dels símbols de la ciutat, la famosa opera de l’arquitecte Gottfried Semper i la Pinacoteca amb la seva llegendària col·lecció de les pintures dels mestres antics,com Raffael Santi, Tiziano, Rubens i Rembrandt. Acabarem a Striezelmarkt on es troba el mercat nadalenc més antic d’Alemanya. Dinar en restaurant i per la tarda tindrem temps lliure abans del retorn al nostre hotel de Leipzig. Sopar i Allotjament.

DIA 3: LEIPZIG – POSTDAM – BERLÍN (PC)
Esmorzar a l’ hotel. Sortida cap a Potsdam, que era coneguda com la Versalles d’Alemanya, per haver estat escollida com  residència de caça de Guillermo I al segle XVII. Avui dia és reconeguda com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Podrem trobar jardins i palaus al parc de Sanssouci (inclòs), el barri holandès, la Plaça de l’Antic Mercat i el centre històric amb la petita Porta de Brandenburg, l’arquitectura funcionalista de l’època comunista, i el lloc on Stalin, Churchill i Truman van signar el repartiment d’Alemanya. Dinar en ruta i arribada a primera hora de la tarda a Berlin. Farem amb guia local una primera visita panoràmica de la ciutat. Descobrirem llocs d’interès com ara la Porta de Brandenburg, el lloc on es trobava el búnquer de Hitler, el Reichstag, Checkpoint Charlie, el Mur de Berlín o l’Illa dels Sopar i Alotjament.

DIA 4: BERLÍN (PC)  
Esmorzar. Al matí seguirem les visites on guia local pel Kurférstendamm, al principi de la qual destaca l’església KaiserWilhelm-Gedächtniskirche, continuarem cap a la Columna de la Victòria (Siegessäule), situada al cor del parc més gran de la ciutat, el Tiergarten. Arribem al Palau de Bellevue (Schloss Bellevue), seu presidencial i prosseguirem a l’emblemàtica Porta de Brandemburg (Brandenburger Tor). Poc després ens toparem amb el Monument commemoratiu a l’Holocaust i ens encaminarem cap a la germana plaça Gendarmenmarkt, on podrem admirar el Schauspielhaus (teatre), que avui alberga l’Auditori Nacional; així com les Esglésies Alemanya i francesa. Trobarem el Rotes Rathaus (Ajuntament Roig) i la prominent Torre de TV a la plaça d’Alexanderplatz.  Dinar en restaurant. Durant la visita pararem a visitar alguns dels seus mercats més interessants. Sopar i Allotjament

DIA 5: BERLÍN – BARCELONA (MP)
Esmorzar. Check out. Avui aprofitarem amb el nostre guia per seguir coneixent la ciutat i els seus mercats ambulants. Dinar en restaurant. A la tarda trasllat a l’aeroport per sortir en vol de tornada a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

Preu amb 25 places: 1.845€
Preu amb 20 places: 1.900€
Preu amb 15 places:  1.945€

 

El preu inclou

 • Trasllats Manresa-aeroport-Manresa, amb un mínim de 4 places de la zona
 • Bitllet d’avió Barcelona – Berlin – Barcelona amb maleta inclosa.
 • Guia acompanyant tot el viatge des de Barcelona.
 • Bus gran confort per a tot l’ itinerari.
 • Guia local per a les visites de Dresden, Leipzig i 2 de Berlin
 • 4 nits d’ allotjament i esmorzar en hotels 4*, tipus Park Inn o similar.
 • Pensió completa tot el viatge, des del 1r dinar al dinar de l’últim dia, amb pa i aigua en gerra inclosa.
 • Taxes turístiques locals.
 • Assegurança mèdica i de cancel·lació

 

El preu no inclou

 • Despeses extres a l’hotel
 • Maleters
 • Propines
 • Cap servei que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.