skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


MERCATS DE NADAL A ALSÀCIA -TREN TGV + AVIÓ

6 dies. Sortida 3 de desembre de 2023 (diumenge)

PDF
PREU: 1450
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP  I GUIA ACOMPANYANT
(Sortida de Manresa, minim 4 places)

DIA 1:  MANRESA – BARCELONA – LIÓ
Reunió amb el grup i el nostre guia acompanyant. Sortida a primera hora de la matí amb tren TGV amb direcció a Lió. Arribada i trasllat al nostre hotel. Dinar. Tindrem la tarda per conèixer la ciutat amb el nostre guia. Sopar i allotjament.

DIA 2: LYON – MOULHOUSE – COLMAR
Esmorzar. Seguirem la nostra ruta cap al nord, entrarem a la primera ciutat alsaciana MULHOUSE, dinar inclòs i tindrem temps de passejar i conèixer un primer mercat ambulant nadalenc. Continuarem fins la nostra destinació Colmar. Arribada a mitja tarda, distribució d’habitacions, resta tarda lliure. Allotjament.

DIA 3: EGUISHEIM – COLMAR
Esmorzar. Al matí visitarem la ciutat d’Eguisheim, considerat un dels pobles més bonics d’Europa, i on els mateixos Estudis Disney es van inspirar per crear la vila de Bella a la pel·lícula “La Bella i la Bèstia” és possiblement el poble més pintoresc de tots, de veritable conte, com si s’hi hagués  quedat atrapat en el temps amb el traçat i arquitectura medieval. El seu petit casc
històric és circular i els carrers es reparteixen concèntricament, cadascú més bonica que l’anterior. Al centre, a la plaça i al costat de la font de Saint-Léon, és on es munta la seva
Mercat de Nadal entre llums i adorns que ho cobreixen tot, tornarem a Colmar on farem el dinar, posteriorment farem la visita guiada, per descobrir la ciutat més ben conservada de l’Alsàcia, amb el centre històric de vianants, amb originals construccions d’estil purament alsacià que han fet de la zona un veritable barri-museu. Visitarem alguns dels seus mercadets nadalencs.
Allotjament.

DIA 4: COLMAR – OBERNAI – ESTRASBURG – COLMAR
Esmorzar i sortida a primera hora en direcció a Obernai, una altra de les ciutats més boniques de aquesta regió, té un gran patrimoni arquitectònic, amb la plaça central del Mercat com
gran referent. Obernai compta amb un dels mercats de Nadal més importants d’Alsàcia, dedicant una gran part als productes típics gastronòmics de la regió com el formatge, la xocolata, el foie gras o el vi. Continuarem a Estrasburg per gaudir el resta del dia de la capital d’Alsàcia. Dinar. A la tarda visita d’Estrasburg amb guia local, famosa pel seu antic mercat de Nadal, que des de 1570 se celebra a la Plaça de la Catedral, i es va convertir en el mercat més antic de França. El poble sencer s’il·lumina durant tota la temporada festiva. A més de els tradicionals punts de venda, compta amb
nombrosos concerts, animacions i espectacles. Amb 300 casetes de fusta repartits en 11 centres és un dels majors mercats de Nadal a Europa. Tornada al nostre hotel i allotjament.

DIA 5: LLIURE. OPCIONAL RUTA DEL VI I MERCATS
Esmorzar. Avui ho dedicarem a passejar per la ciutat que ens allotja, o bé opcionalment podem fer la ruta del vi. Comencem la ruta del vi per Dambach-la-vie, a la qual les carretes de veremar són ara la decoració d’aquesta ciutat medieval. La següent parada es farà a Ribeauville, dominat per tres castells en ruïnes; la localitat està exageradament embellida degut a parteix a les saludables vendes dels cèlebres grands crus d’Alsàcia, especialment el Riesling i Riquewhir, on les vinyes s’estenen fins a les mateixes muralles de la ciutat, sent el poble més bonic de tota la ruta; els viticultors de Riquewihr planten rosers a cada extrem de les fileres de les vinyes, tant per la seva bellesa com per ser detectors ràpids dels paràsits. Dinar en ruta i abans visitarem un dels cellers de D.O.
amb degustació (90€). Tornada al nostre hotel. Allotjament.

DIA 6: COLMAR – BASEL – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar i sortida a primera hora en direcció a l’aeroport de Basel. Temps lliure fins a la hora del trasllat a l’aeroport. Sortida en vol directe de tornada. Arribada i FINAL DEL VIATGE.

Preu per persona: 1.450€
Suplement habitació individual: 290€

EL NOSTRE PREU INCLOU:
• Trasllat Manresa-estació Sants / aeroport-Manresa, amb mínim de 4 places (descompte per no utilitzar el servei 30€)
• Bitllet de tren BARCELONA-LYON classe turista
• Bitllet d’avió BASEL-BARCELONA amb maleta inclosa i taxes
• Bus per a tot l’itinerari
• Guia acompanyant tot el viatge, des de la estació de Sants
• 4 nits en hotel categoria turista a Colmar o Estrasburg a centre ciutat o proper al centre i 1 nit al centre de Lió
• 3 dinars
• Guia local a Colmar i Estrasburg
• Auriculars per fer les visites
• Assegurança mèdica i de cancel·lació

PREU: 1450
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »