skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


MERCATS DE NADAL A SUÏSSA i PARE NOËL

4 dies. Sortida 2 de desembre de 2023 (dissabte)

PDF
PREU: 1355
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP  I GUIA ACOMPANYANT
(Sortida de Manresa, minim 4 places)

 

DIA 1: MANRESA – BARCELONA – GINEBRA – BASEL
Sortida amb vol directe de la Cia. Vueling a les 07.15 h. Arribada a Ginebra a les 08:55 h., recollida d’equipatges i sortida amb autocar cap a la ciutat de Basel. Vorejant el llac de Neuchatel tindrem unes vistes meravelloses d’aquesta zona de Suïssa. Dinar en ruta. Arribarem al migdia al nostre hotel de Basel. Distribució d’habitacions i després d’un temps de descans amb el nostre guia aprofitarem la tarda per visitar la ciutat i probablement dos dels mercats nadalencs més bonics de Suïssa, el que hi ha a la Barfüsserplatz i el de la Münsterplatz. Allotjament.

DIA 2: BASEL – BERNA – MONTREUX/LAUSANA
Esmorzar. Check out i sortida cap a la ciutat de Berna, arribada i visita de la ciutat amb guia local, coneixerem el centre medieval que és Patrimoni de la Unesco, la seva Catedral i Parlament, per suposat passarem pel seu mercat nadalenc situat al costat de la Catedral, on diferents artesans exhibeixen les peces úniques. Dinar inclòs. A la tarda continuarem camí cap al nostre hotel situat a l’àrea de Lausana. Sopar i allotjament.

DIA 3: CASA I VILA DE PARE NOEL
Esmorzar. Avui serà un dia màgic, amb tren cremallera pujarem a més de 2.000 m. Cap Caux i Rochers de Naye on es troba la casa on viu el Pare Noel i el poble de Nadal amb un pessebre gegant, els treballadors Elfs i l’oficina de correus del Pare Noel; els més petits podran lliurar la seva carta personalment al Pare Noel. També a la ciutat de Montreux visitarem el Castell de Chillon. A la tarda tornada al nostre hotel, amb temps per visitar el seu Mercat Nadalenc. Sopar i allotjament.

DIA 4: LAUSANA – GINEBRA -BARCELONA-MANRESA
Esmorzar, check out i vorejant el llac ens dirigirem a la darrera ciutat del nostre viatge: Ginebra. A l’arribada visitarem la ciutat amb temps per passejar. Dinar inclòs i a la tarda trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a les 18.30 h. de tornada a la nostra ciutat d’origen. Arribada a les 20.00 h. i fi del viatge.


Preu per persona: 1.355€
Nens fins a 11 anys compartint amb dos adults: 1.010€
Suplement habitació individual: 295€

El preu inclou:

  • Trasllats Manresa-aeroport-Manresa (mínim amb 4 places) – descompte per no utilitzar el servei: 30€
  • Bitllet d’avió Barcelona – Ginebra -Barcelona i taxes aèries
  • Autocar i guia correu tot el recorregut per realitzar la ruta
  • 5 dinars (2 sopars i 3 dinars) amb aigua en gerra inclosa (adults menú 3 plats, nens menú infantil 2 plats)
  • Estada en hotels de categoria turista sup./primera amb esmorzar buffet inclòs, 1 nit a Basel, 2 nits en àrea de Montreux / Lausana
  • Taxes turístiques dels hotels
  • Bitllets de tren i entrada per accedir al Món del Pare Noel i Castell de Chillon
  • Totes les visites que s’indiquen al programa amb el nostre guia ia Ginebra amb guia local
PREU: 1355
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »