skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


MERCATS DE NADAL al TIROL -SUPEROFERTA-

4 dies. Sortida 3 de desembre de 2022 (dissabte)

PDF
PREU: 875
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT / SORTIDA DE MANRESA

NOVA SORTIDA
SUPEROFERTA / PLACES MOLT LIMITADES 

 

Dia 3.– MANRESA – BARCELONA / MUNIC
Trasllat des de Manresa fins a l’aeroport de Barcelona, on dresprès dels tràmits de facturació, sortirem amb vol de línea regular a les 12:00h, destí Munic. Arribada i trasllat a l’hotel. Visita amb guia local de la ciutat de Munic, centre d’atracció per a visitants de tot el món, degut a la riquesa monumental de les seves edificacions i la seva activa vida cultural. Sopar. Allotjament.

Dia 4.– MÚNICH / ÀREA DE TIROL
Esmorzar. Sortida cap a la zona del Tirol. Pararem a Rattenberg, bella localitat del Tirol enclavada al centre d’una gran vall envoltada de muntanyes i ubicada a la vora del riu Inn, famosa pel seu gran mercat nadalenc. Continuació a Innsbruck, arribada. Dinar al restaurant Sand-wirt am Inn. Visita de la ciutat amb guia local. Temps lliure per gaudir de l’ambient nadalenc i els seus famosos mercats, acompanyats del nostre guia. Sopar i allotjament.

Dia 5.– ÀREA DE TIROL / SALZBURG / ÀREA DE TIROL
Esmorzar. Al matí ens dirigirem a la ciutat de Salzburg. Començarem pels jardins del palau Mirabell des de on tenim una preciosa vista de la fortalesa. Passejant per un dels ponts sobre el riu Salzach, arribem al carrer Getreide-gasse, el més conegut de Salzburg, on es troba la casa natal de Mozart.
Continuem el nostre passeig per la plaça de la Residència, la catedral, la font dels cavalls, la casa dels festivals i l’església de Sant Pere. També pujarem a la impressionant fortalesa de Salzburg, des d’on es pot apreciar una de les més belles vistes de la ciutat, així com dels seus entorns. Dinar al restaurant cafè Mozart. Tarda lliure per poder gaudir d’aquesta meravellosa ciutat barroca i dels seus mercadets nadalencs. Salzburg el nucli antic del qual és Patrimoni de la Humanitat, se’ns presenta en advent amb un ambient molt especial. Enmig d’un escenari màgic podreu gaudir dels mercats de Nadal. L’històric mercat de Nadal de Christkindlmarkt esmentat ja al segle XV, es troba al peu de la fortalesa de Hohensalzburg i al voltant de la venerable catedral de Salzburg. Un ampli programa d’esdeveniments com el cant coral davant de la catedral i el conjunt d’instruments de vent Turmblasen a la Plaça de Residenz ens delectaran en aquestes dates nadalenques. A l’hora indicada tornada a l’hotel del Tirol. Sopar i allotjament.

Dia 6.– ÀREA DE TIROL / MÚNICH / BARCELONA-MANRESA
Esmorzar, temps lliure per acabar de recorrer aquest meravellós destí,  fins a l’hora convinguda per el trasllat a l´aeroport, on desprès dels tràmits de facturació, sortirem a les 20:55h, en vol  de tornada a Barcelona. Arribada ales 22:55h, i trasllat de nou fins a Manresa.

PREU PER PERSONA amb 20 places:  875€
PREU PER PERSONA amb 15 places:  970€

Suplement habitació individual: 110€

 

IMPORTANT: El preu està subjecte a possibles augments oficials, tal com divisa, carburant, impostos etc. que s’hauran de repercutir al client, sempre avisant fins a 21 dies abans de la sortida.

El viatge inclou:

 • Trasllats Manresa-aeroport-Manresa
 • Bitllet avió línia regular amb equipatge facturat
 • 3 nits d’hotel
 • Pensió completa (excepte dinar primer i últim dia)
 • Trasllats aeroport-hotel-aeroport
 • Visites amb guies locals a Munic, Innsbruck i Salzburg
 • Taxes aèries (87€) per persona
 • Assegurança mèdica i de cancel.lació
 • Acompanyant de l’agència durant tot el viatge

 No inclou:

 • Begudes als àpats
 • Propines

 

IMPORTANT: El preu està subjecte a possibles augments oficials, tal com divisa, carburant, impostos etc. que s’hauran de repercutir al client, sempre avisant fins a 21 dies abans de la sortida.

PREU: 875
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »