skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


MÈXIC COLONIAL

13 dies. Sortida 6 de febrer de 2023 (dilluns)

PDF
PREU: 3690
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT / SORTIDA DE MANRESA

DIA 6 DE FEBRER: BARCELONA – MÈXIC
Sortida en vol regular, classe turista, amb destinació Mèxic. Recepció a l’Aeroport de la Ciutat de Mèxic i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 7 DE FEBRER: MÈXIC D.F
Esmorzar. Avui gaudirem d’un recorregut pels principals carrers de la Ciutat de Mèxic, començant en el Centre Històric, on va estar assentada la “Gran Tenochtitlan” de l’imperi Azteca i declarat Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO. Visita de: el Zócalo, la Catedral Metropolitana, el Palau Nacional, el Palau de Belles Arts, entre d’altres. A l’Avinguda Reforma trobarà div ersos monuments que li han donat forma i identitat a la ciutat, com: l’Àngel de la Independència, la Diana Caçadora i la Columna del Bicentenari de recent creació. Trasllat a el Museu d’Antropologia, un dels més importants del món que reuneix la més vasta col·lecció arqueològica de les cultures de Mesomèrica, amb peces com: la “Piedra del Sol” o Calendari Azteca i la “Coatlícue”, entre moltes altres. A través de les seves 23 sales d’exposició, podrà conèixer més sobre el pensament, la vida i la cultura de les diferents civilitzacions que es van desenvolupar en el Mèxic antic. Trasllat a la zona sud de la Cuitat de Mèxic.
Visita al Museu Frida Kahlo, conegut també com “La Casa Azul” pel distintiu color de la seva façana, i que aprofundeix en el coneixement de la seva obra. Trasllat a Xochimilco, que en náhuatl significa “Camp de Flors”, i declarat Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO. De seguida abordarem una tradicional i acolorida Trajinera (embarcació típica de fusta) per navegar al llarg dels seus místics canals pluvials que existeixen des de l’època prehispànica. Dinar a bord. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 8 DE FEBRER: MÈXIC D.F
Esmorzar. Sortida en direcció a Teotihuacán, visitant en ruta Tlatelolco, el lloc arqueològic més gran de la Ciutat de Mèxic que va formar part de la capital de l’Imperi Azteca. Allà mateix es troba la Plaça de les Tres Cultures, on es reuneixen el passat prehispànic i colonial amb el present de Mèxic. Posteriorment la Basílica de Guadalupe, el centre de pelegrinatge més important de Mèxic, el santuari mariano més important del continent i un dels llocs més visitats en el món catòlic, que rep anualment més de vint milions de pelegrins. Arribada a Teotihuacán, “Ciutat dels Déus”, i visita dels seus edificis més excel·lents: les Piràmides del Sol i de la Lluna (amb temps lliure per pujar fins als seus cims), el Palau de Quetzal-Mariposa, el Temple de la Serpiente emplumada, la Calçada dels Morts, entre d’altres. Dinar en un restaurant local. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 9 DE FEBRER: MÉXICO D.F – QUERETARO- SAN MIGUEL ALLENDE
Esmorzar. Sobre les 07:30 hores sortida en direcció a la ciutat de Querétaro, nomenada ciutat patrimoni mundial per la UNESCO. Visitarem l’Aqüeducte, l’Ex-Convent de la Creu i el seu bell centre històric. Dinar en un restaurant local. Prosseguirem camí fins San Miguel de Allende, lloc de residència predilecta d’artistes i intel·lec tuals i famós per les seves edificacions que van des del barroc fins al neogòtic. Tarda per conèixer aquesta plàcida ciutat on va viure el gran còmic “Cantinflas”. Destaquen com a punts d’interès la Parròquia de San Miguel Arcángel, símbol de la ciutat, la Capella de la Santa Casa, el Convent de la Concepción, l’Església de San Francisco i la Casa Institut Allende. Tarda lliure per conèixer aquesta plàcida ciutat, recorrent els seus carrers i visitant alguns dels seus típics cafès. Sopar i allotjament.

DIA 10 DE FEBRER: SAN MIGUEL ALLENDE – DOLORES HIDALGO-GUANAJUATO
Esmorzar. Sortida cap a Dolores Hidalgo, on en 1810 el capellà don Miguel Hidalgo donés el famós “crit” que va marcar l’inici de el moviment d’Independència de Mèxic. Aquí es troba la casa-museu d’aquest heroi nacional i també és lloc de naixement del famós compositor José Alfredo Jiménez. Continuació cap a Guanajuato, declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO i seu anual del Festival Internacional Cervantino.
Dinar en un restaurant local. Recorregut pels principals carrers d’aquesta bella ciutat, plena de carrerons i places, que ens ofereix llocs tan interessants com l’Alhóndiga de Granaditas, el Teatre Juárez, la Mina de la Valenciana, i la Casa-Museu del muralista Diego Rivera.
Opcionalment es pot gaudir de la tradicional “callejoneada”, un recorregut de vianants que es fa acompanyats per una estudiantina musical o tuna valenciana a través d’antics carrerons, places i carrerons-com el famós Callejón del Beso, acompanyats de la música. Sopar i allotjament.

DIA 11 DE FEBRER: GUANAJUATO – ZACATECAS
Esmorzar. Sortirem cap a Zacatecas, bella ciutat minera Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO, de belles faç anes llaurades en pedrera rosa, la catedral és el més excel·lent exemplar del barroc mexicà. Tindrem una bella vista panoràmica des del Cerro de la Bufa, baixarem en telefèric, visitarem la Mina de l’Edèn. Dinar en un restaurant local. Resta de la tarda lliure. Sopar i allotjament.

DÍA 12 DE FEBRER: ZACATECAS – GUADALAJARA
Esmorzar. Sortida cap a la ciutat de Guadalajara, bressol del Mariachi i el Tequila, que distingeixen Mèxic en el món. Visitarem el barri Tlaquepaque famosos per elaborar l’artesania més fina de l’Estat de Jalisco. Dinar en un restaurant local. Aquí es troba la famosa galeria de l’escultor Sergio Bustamante. Sopar i allotjament.

DIA 13 DE FEBRER: GUADALAJARA – TEQUILA – GUADALAJARA
Esmorzar. Al matí farem una visita de ciutat on observarem punts d’interès com el Teatre Degollado, la catedral, la Rotonda dels Homes Il·lustres, el Palau de Govern que alberga esplèndids murals d’Orozco, la Plaça Tapatía i una panoràmica de l’Hospici Cabanyes. Continuació al poble màgic de Tequila, població on es troben establertes les principals destil·leries d’aquest licor reconegut a tot el món. Passarem pels camps d’atzavara, planta de la qual els “jimadores” extreuen la pinya per obtenir el tequila, considerada la beguda més representativa de Mèxic. Visitarem una destil·leria per conèixer el procés de producció d’aquesta beguda i gaudir d’una degustació. Dinar en un restaurant local. Retorn a Guadalajara. Sopar i allotjament.

DIA 14 DE FEBRER: GUADALAJARA – MORELIA
Esmorzar.. Dinar en un restaurant local i sortida cap a Morelia. Arribada, sopar i allotjament.

DIA 15 DE FEBRER: MORELIA – (Sta. Clara – Patzcuaro – Tzinitzuntan)
Esmorzar. Sortida cap a Patzcuaro que significa en idioma purépecha “la porta del cel”. Ciutat famosa per la seva bellesa colonial i originalitat en costums i població local, situada als marges de l’estany Patzcuaro. Visitarem la miraculosa Basílica de Nostra Senyora de la Salut, la “Casa dels Onze Patis” (avui Casa de les Artesanies), el Temple de la companyia de Jesús, i la Plaça Don Basc Dinar en un restaurant local.
Retorn a Morelia. Sopar i allotjament.

DIA 16 DE FEBRER: MORELIA – TAXCO
Esmorzar. Recorregut pels principals carrers de la ciutat de Morelia, nomenada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO i reconeguda per les seves magnífiques construccions colonials de pedrera rosa. Es visita: la Catedral, el Palau de Govern, el Palau Clavijero, la Plaça Major, el Mercat de Dolços Típics i l’Aqüeducte. Dinar en un restaurant local. Tarda sortida fins a Taxco. Acomodació, sopar i allojament.

DIA 17 DE FEBRER: TAXCO – MÉXICO D.F – BARCELONA
Esmorzar. Trasllat a la colònia Cuauhtémoc per Tour de menjar. Realitzat a la bulliciosa zona d’oficines a la colònia Cuauhtémoc, coneixerà i provarà alguns dels menjars de carrer preferits a la ciutat, incloent tamales casolans, tlacoyos (una mena de empanaditas de blat de moro farcides de fesols, formatge o faves), tacs de cistella ( tacs al vapor de fesols o papa), torrades de marisc, cemitas, pambazos. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport de la Ciutat de Mèxic. Sortida en vol regular, classe turista, de tornada a Barcelona. Nit a bord.

DIA 18 DE FEBRER: ARRIBADA A BARCELONA
Arribada a Barcelona on donarem per finalitzat aquest viatge del que esperem guardin un gran record.


Preu per persona: 3.690€

Suplement individual:  625€

IMPORTANT: El preu està subjecte a possibles augments oficials, tal com divisa, carburant, impostos etc. que s’hauran de repercutir al client, sempre avisant fins a 21 dies abans de la sortida.

AQUEST PREU INCLOU:

 • Trasllat Manresa – aeroport  – Manresa  (descompte per no utilitzar aquest servei 30€ per persona)
 • Vols internacionals  de línia regular . classe turista (BCN-MEX-BCN)
 • Allotjament en els hotels  amb esmorzar i sopar
 • Dinars ens restaurants locals.
 • Pensió completa.
 • Totes les visites amb entrades incloses segons itinerari.
 • Transport privat
 • Guia professional certificat en llengua castellana
 • Guia acompanyant de l’agencia tot el viatge
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació de viatge
 • Propines

NO INCLOU:

 • Begudes en els àpats

 

PREU: 3690
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »