skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Placeholder Image

MIRAVET, MORELLA, CANTAVIEJA i MIRAMBEL

2 dies. Sortida 12 de juny de 2021 (dissabte)

PREU: 149
INFORMACIÓ

 

Dia 1: MANRESA – MIRAVET – MORELLA

Sortida al matí amb direcció Castelló. Parada en ruta per a esmorzar (no inclòs) i continuació del viatge per a arribar a Miravet, històrica població de la qual es té coneixement d’assentaments dels ibers en el s.II, posteriorment els musulmans en el s. IX i els templers en el s.XII i amb importants esdeveniments com la Batalla de l’Ebre. Disposarem de temps lliure per a conèixer aquesta bonica població presidida pel seu històric castell.
Continuació del viatge per anar a l’hotel situat a Morella. Acomodació i dinar. A la tarda coneixerem Morella, ciutat envoltada d’una gran muralla i presidida pel seu castell, tota la ciutat està declarada Monument Històric Nacional: el robust castell a més de mil metres d’alçada, les seves centenàries muralles, La Basílica de Santa María… Coneixerem els monuments més característics i el seu important protagonisme històric. Sopar i allotjament.

 

Dia 2MORELLA – CANTAVIEJA – MIRAMBEL – LA IGLESUELA DEL CID – MANRESA
Esmorzar. Sortida per a conèixer Mirambel, població que posseeix un bonic centre històric declarat Conjunt Històric Artístic per ser “Vila carregada d’història, conservant íntegrament el recinte emmurallat i les notables construccions, sense alterar la imatge i l’ambient medieval”.
A continuació ens traslladarem a Cantavieja, punt neuràlgic del Maestrazgo, terra de frontera situada sobre un penyal calcari a 1300m d’altitud que ha marcat el seu esdevenir i la seva història. Els secrets i la riquesa d’un ric i convuls passat, on Templers, Sanjoanistes, i Carlistes entre altres han deixat el seu segell i els seus records en forma d’edificacions, històries, gastronomia, camins i sendes. El seu traçat medieval convida a caminar per racons i admirar els seus panoràmics miradors.
Seguidament visitarem La Iglesuela del Cid, població que entre els seus molts valors artístics destaca per posseir un conjunt d’arquitectura civil singular, amb excepcionals exemples des de l’Edat mitjana fins al segle XVIII. Els carrers apareixen plens de magnífics exemples de forja, escuts i detalls de cadirat, sense que faltin als patis de les cases els característics mosaics realitzats mitjançant pedres de riu. La silueta exterior és presidida per la “torre dels nublos”, l’antic castell i la torre barroca de l’església. Retorn a l’hotel per al dinar. A la tarda tornarem al nostre lloc d’origen.

Preu per persona: 149€

 

El preu inclou
• Hotel 3 *
• Pensió Completa amb Aigua i Vi
• Guia Acompanyant
• Assegurança de Viatge

Visites incloses
• Miravet
• Morella
• Cantavella
• Mirambell
• La Iglesuela del Cid

PREU: 149
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »