skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


MONGÒLIA “PRÈMIUM”

11 dies. Sortida 17 de juny de 2023 (dissabte)

PREU: 6950
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT / SORTIDA DE MANRESA

 

DIA 01. DISSABTE 17 JUNY. BARCELONA – ISTANBUL – ULAN BATOR
Sortida des de l’aeroport de Barcelona/El Prat en vol de la companyia Turkish Airlines amb destinació Ulán Bator, via Istanbul, sortida a les 11:45. Arribada a l’aeroport d’Istanbul a les 16.15 i connexió amb vol de la mateixa companyia amb destinació Ulán Bator, sortida a les 18.25. Nit a bord.

DIA 02. DIUMENGE 18 JUNY. ULAN BATOR
Arribada a l’aeroport d’Ulan Bator a les 07.20; tràmits migratoris, recollida d’equipatge, recepció per part del corresponsal; parada per fer canvi de diners als bancs de l’aeroport i trasllat a l’hotel , distribució d’habitacions, temps lliure per acomodar-se.
Sopar a l’hotel. Allotjament.

DIA 03. DILLUNS 19 JUNY. ULAN BATOR
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada sortida de l’hotel per fer la Visita Panoràmica de la ciutat, on visitarem el Monestir Budista més alt i important de Mongòlia, el Monestir de Gandan que alberga un Buda de 25 metres d’alçada.
El monestir va ser fundat el 1809 amb el nom de “Temple Groc” i alberga una biblioteca amb les escriptures budistes de Gandjuur (8 volums) amb els seus comentaris (225 volums) i altres escriptures utilitzant les 9 pedres precioses. Va ser declarat Patrimoni de l’Estat l’any 1994.
També visitarem el Museu d’Història de Mongòlia, amb la seva rica col·lecció de valors històrics i culturals des de l’edat de pedra fins a l’actualitat; passarem per la Plaça Central i pel Complex de Monuments a Genghis Kan construïts l’any 2006 en ocasió del 800è aniversari de la Fundació de l’Estat Mongol o l’Imperi Mongol per Genghis Kan (1206-2006) i que està situat davant de la Casa del Parlament i del Govern Mongol. L’any 1206, se li va concedir el títol honorari de “Genghis Kan”.
Dinar .
Seguidament visitarem el Museu de Genghis Kan, dissenyat per mostrar la història dels Kanes (reis) mongols, des del regnat del rei Hunnu Modun Shanyu fins a l’abdicació del Vuitè Jebtsundamba.
Visitarem també el Palau d’Hivern de Bogd Kan, que és l’únic palau que queda dret. Es manté com a museu de l’últim monarca i el complex inclou sis temples, moltes de les possessions de Bogd Kan i la seva dona s’exhibeixen a l’edifici principal.
Acabada la visita, gaudirem d’un Espectacle folklòric de cant i dansa mongol.
Sopar, trasllat a l’hotel. Allotjament.

DIA 04. DIMARTS 20 JUNY. ULAN BATOR – DESERT DEL GOBI
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada sortida de l’hotel en direcció a l’aeroport d’Ulan Bator per prendre vol local amb destinació Desert del Gobi. Arribada a l’aeroport del Desert del Gobi, recollida d’equipatges, recepció per part del corresponsal i trasllat amb vehicles Toyota 4×4 en direcció cap a les Dunes de sorra conegudes com a Moltsog. Seguidament visitarem una autèntica família de Camells, on gaudirem d´una excursió a lloms de camell durant 1 hora aproximadament.
Dinar. Caminarem per les dunes i podrem pujar al pic més alt de les mateixes, on podran observar un meravellós paisatge de dunes de sorra i del contrast del Desert del Gobi. Partida a continuació en els vehicles cap als Penya-segats de Foc de Bayan Zag, lloc arqueològic de l’era paleolítica al desert del Gobi.
A principis del segle XX, un nord-americà el Doctor Roy Andrews Chapman, va organitzar la primera expedició a la recerca de vestigis de dinosaures al Desert del Gobi, des de la Xina. A la zona de Bayan Zag es van trobar els jaciments de fòssils de dinosaures més grans del món i explorarem els Penya-segats de Foc de Bayan Zag, on han estat descoberts centenars d’ous fossilitzats de dinosaures, així com esquelets complets d’aquests grans rèptils prehistòrics del període cretaci. Actualment diversos exemplars de fòssils complets de dinosaures de Bayan Zag s’exhibeixen al Museu Natural d’Ulan Bator i al Museu Natural de Nova York.
Trasllat al Campament, distribució de Ger amb bany inclòs dins.
Sopar i allotjament.

DIA 05. DIMECRES 21 JUNY. DESERT DEL GOBI
Esmorzar al campament. A l’hora indicada sortida en direcció al Canó Yolin o “Desfiladero del Voltor”
Ubicat al Parc Nacional Gobi Gurvasaikhan; que es va establir a l’any 1993 amb uns 27.000 quilòmetres quadrats i és el més gran de Mongòlia. Deu el seu nom a les Muntanyes de Gurvansaiján (tres belleses de les serralades oriental, mitjana i occidental que formen la part est del parc). Hi ha nombroses espècies animals i vegetals autòctones com l’irbis o el camell del Gobi.
Dinar.
A l´entrada de l´àrea protegida, tindrem l´oportunitat de visitar un petit museu amb interessant col·lecció de flora i fauna del desert del Gobi i els seus minerals. Podrem travessar caminant la vall que es va estrenyent fins a convertir-se en un congost en el fons del qual discorre un torrent, gelat la major part de l’any fins a principis de juliol i que constitueix un dels paratges més espectaculars del Gobi. Tornada al campament. Sopar i allotjament.

DIA 06. DIJOUS 22 JUNY. DESERT DEL GOBI – ULAN BATOR
Esmorzar al campament. A l’hora indicada sortida de l’hotel en direcció cap a l’aeroport de Gobi per agafar vol local amb destinació Ulan Bator. Arribada a l’aeroport d’Ulan Bator, recollida d’equipatges, recepció per part del corresponsal i trasllat per visitar la Gran Estàtua Eqüestre de Genghis Kan, que apunta simbòlicament cap a l’est, lloc natal a la província de Khentil.
A la base del complex escultòric hi ha un centre de visitants a 10 metres d’alçada, amb 36 columnes que representen els 36 kans de Genghis de la Ligdan Kan. Podrem arribar fins al cap del cavall a través del pit i el coll, on tenen unes vistes panoràmiques espectaculars.
La zona de l’estàtua principal estarà envoltada per 200 gers dissenyades (no construïdes encara) que segueixen el patró de la petjada dels cavalls que va ser utilitzada durant el segle XIII per les tribus mongoles. El museu integrat al complex, mostra exposicions relacionades amb l’Edat de Bronze i les cultures arqueològiques Xiongnu de Mongòlia, destacant els utensilis que feien servir diàriament, sivelles de cinturó, ganivets, animals sagrats, etc. Adjacent al museu hi ha un centre de recreació turístic que cobreix 212 hectàrees. A la base de l’estàtua, podrem veure la rèplica del llegendari fuet d’or del Gran Kan. Tot seguit sortida cap al Parc Nacional Gorkhi Terelj situat a uns 1600 metres d’alçada sobre el nivell del mar, amb roques granítiques del Mesozoic, muntanyes, estepes, boscos alpins i grans formacions rocoses de curioses formes, com és la roca de la Tortuga o el Monjo Llegint el Llibre.
Està ubicat als peus de les muntanyes Khenti, la regió on va néixer Genghis Kan. Va ser declarat Parc Nacional l’any 1993 i cobreix una àrea de 300.000 hectàrees. Farem una parada per fer fotos i comprar souvenirs de la zona a prop de la roca amb forma de tortuga, símbol del parc. Dinar al restaurant local. Tornada a la capital Ulan Bator i a l’arribada farem el Sopar en un restaurant local.
Finalitzat el sopar, trasllat a l’hotel. Allotjament.

DIA 07. DIVENDRES 23 JUNY. ULAN BATOR – KARAKORUM
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada sortida de l’hotel en direcció Oest cap a la població Karakorum ubicada a la Mongòlia Central, és l’antiga capital del Gran Imperi Mongol, on Genghis Kan iniciés la construcció de la capital l’any 1220 (més tard destruïda pels soldats manxús ). Dinar. Tindrem una mica de temps lliure per fer una passejada pel nostre compte a la Vall Orkhon, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 2004, per representar l’evolució de les tradicions ramaderes nòmades durant més de dos mil·lennis.
Trasllat al Campament, distribució de Ger amb bany inclòs dins i temps lliure. Sopar i allotjament.

DIA 08. DISSABTE 24 JUNY. KARAKORUM
Esmorzar al campament. Sortida de l’hotel per visitar el llegendari Monestir Erdene Zuu amb 108 estupes i la primera Lamaseria Budista del segle XVI va ser la seu religiosa de més importància. Actualment constitueix una impressionant vista, amb les muralles, estupes i temples ocupant un recinte de 400 metres quadrats i envoltat per l’estepa.
La construcció la va continuar el seu fill “Ogedei Kan”; després de la seva mort i després de 40 anys Kublai Kan (nét de Genghis Kan i amfitrió de Marco Polo) va traslladar la capital de l’Imperi a Beijing ja envaït. L’any 1792 quedaven 62 temples i més de 10.000 lamel·les. L’any 1930, les purgues Estalinistes van destruir la majoria dels seus temples i els Lamas van ser bandejats a morir a Sibèria. Dels seus més de cent temples només tres han sobreviscut fins a la nostra era i segueix el vestigi cultural més destacat de Mongòlia. Dinar a restaurant local.
Sortida cap al Museu dels Memorials en honor dels prínceps turcs a la Vall d’Orkhon, de principis del segle VIII Bilge Khan i Kul Tigin amb les seves inscripcions d’Orjón, escrites en antic alfabet túrquic que són admesos com els monuments més impressionants dels nòmades del Kaganato Gokturk. Van ser excavats i desxifrats per arqueòlegs russos els anys 1889-1893. Tornada cap al campament. Sopar. Allotjament.

DIA 09. DIUMENGE 25 JUNY. KARAKORUM
Esmorzar al campament. A l’hora indicada sortida de l’hotel en direcció cap al Balneari de les Aigües Termals de Tsenkher, situades a prop de les muntanyes Khangai i en zona boscosa a la província d’Arkhangai. Aquestes aigües termals són fonts sulfuroses que brollen a més de 80 graus de temperatura, permetran al visitant gaudir d’un balneari a l’aire lliure. Dinar.
Aquestes aigües són apreciades per les seves propietats curatives i a la zona hi ha presència de famílies nòmades on pasturen amb les rajades de cavalls, iacs, ovelles, bous, etc.
Tindrem oportunitat de fer una passejada Opcional a Cavall o en Yak.
Tornada al campament. Sopar i Allotjament.

DIA 10. DILLUNS 26 JUNY. KARAKORUM – ULAN BATOR
Esmorzar al campament.
A l’hora indicada sortida de l’hotel de nou cap a la capital Ulan Bator.
Dinar a restaurant local. En arribar trasllat a l’hotel, distribució d’habitacions i temps lliure per poder fer les últimes compres. A l’hora prevista sortida per fer el Sopar de Comiat al restaurant local.
Finalitzat el sopar, trasllat a l’hotel. Allotjament.

DIA 11. DIMARTS 27 JUNY. ULAN BATOR – ISTANBUL – BARCELONA
D’hora sortida de l’hotel en direcció a l’aeroport d’Ulan Bator per agafar el vol de la companyia Turkish Airlines amb destinació Barcelona, via Istanbul i amb sortida a les 08:50.
Arribada a l’aeroport d’Istanbul a les 12.30 i connexió amb vol de la mateixa companyia amb destinació Barcelona i sortida a les 14.20.
Arribada a l’aeroport de Barcelona/El Prat a les 17:05, trasllat a Manresa / Bages.
Fi del viatge.

 

Preu per persona:  6.950€
Suplement individual: 515€

IMPORTANT: El preu està subjecte a possibles augments oficials, tal com divisa, carburant, impostos etc. que s’hauran de repercutir al client, sempre avisant fins a 21 dies abans de la sortida

 

EL PREU INCLOU:

 • Trasllats Manresa-aeropoert-Manresa (Descompte per no utilitzar aquest servei:  30€ per persona)
 • Vols de línia regular Barcelona-Ulan Bator-Barcelona (Via Istanbul)
 • Recorregut amb autocar tant en els trasllats com en les visites.
 • Vehicles Land Cruiser Toyota 4×4 durant el recorregut pel Desert del Gobi (15 quilos per persona d’equipatge al vehicle per als trasllats) / (4 viatgers + 1 conductor per vehicle).
 • Allotjament en hotels seleccionats a habitació seleccionada en règim d’allotjament i esmorzar. Pensio completa entre Hotels i restaurants locals
 • Inclou trasllat d’arribada i de sortida amb autocar .
 • Visites tal com vénen indicades a l’itinerari.
 • Guia local de parla hispana per a tot el recorregut.
 • Entrades als monuments indicats segons itinerari.
 • Entrades als Parcs Nacionals, Reserves Naturals i Monestirs que vinguin indicats a l’itinerari.
 • 1 hora lliure per gaudir dels banys al balneari a l’aire lliure.
 • 1 hora d´excursió a lloms de camell per les dunes de sorra.
 • Assistència a espectacle folklòric de cant i dansa mongol.
 • Visita panoràmica com vénen indicades a l’itinerari.
 • Vols interns d’Ulan Bator / Desert Gobi / Ulan Bator a classe turista (15 kg d’equipatge per persona / l’excés d’equipatge cal deixar-ho a l’hotel Ulan Bator abans de la sortida de la capital gratuïtament).
 • Acompanyant de l’agencia des de Manresa.
 • Sopar de Comiat en restaurant local a Ulan Bator.
 • 1 ampolla d’aigua mineral per persona al dia.
 • Propines al xofer i guía
 • Visat de Mongolia – tasas de visa
 • Assegurança mèdica i de cancel·lació

 

EL PREU NO INCLOU:

 • Begudes als àpats).
PREU: 6950
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »