Nepal amb Pokhara

EXCLUSIU CONCORD
Sortida
18 de Febrer 2025
Mínim de persones
15
Durada
8 dies
Preu per persona en habitació doble
3.495€
Suplement
Habitació individual: 330€
Categoria
Exclusiu Concord

Programa

DIA 01/18 Febrer. Barcelona – Doha – Kàtmandu.-
Sortida des de l’aeroport de Barcelona/El Prat en vol de la companyia Qatar Airways amb destinació Katmandú, via Doha i sortida a les 21:55. Nit a bord.

DIA 02/19 Febrer. Doha – Kàtmandu.-
Arribada a l’aeroport de Doha a les 06.00 i connexió amb vol de la mateixa companyia amb destinació Katmandú i sortida a les 09.25. Arribada a l’aeroport de Katmandú a les 16.25; tràmits migratoris, recollida d’equipatge, recepció per part del corresponsal i benvinguda amb Khada (bufanda de seda tibetana) que simbolitza la puresa i compassió. Trasllat a l’hotel seleccionat per carretera cap a la capital del Nepal, la ciutat es troba a una altitud d’aproximadament 1.350 metres a la vall en forma de bol al centre del país, envoltat de quatre muntanyes principals: Shivaupuri, Phulchowki; Nagarjun i Chandragiri. La rica història de la ciutat té gairebé 2000 anys, com s’infereix d’una inscripció a la vall, les seves afiliacions religioses són predominantment hindús seguides pel budisme. Les persones d’altres creences religioses també viuen a Kàtmandu, donant una cultura cosmopolita a la ciutat. Arribada a l’hotel i distribució d’habitacions; temps lliure a disposició dels clients per descansar del viatge. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament.

DIA 03/20 Febrer. Katmandú – Swyambunath – Patan – Katmandú.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida per fer visita de Swyambhunath i la Plaça Durbar de Katmandú. L’Estupa de Swyambhunath a dalt d’un turó cònic hi ha una cúpula blanca amb una agulla daurada brillant que es pot veure des de tots els costats de la vall durant molts quilòmetres. El més antic i enigmàtic de tots els santuaris sagrats a la Vall de Katmandú. L’entorn de l’estupa consisteix en una varietat de santuaris i temples, alguns dels quals es remunten al període Licchavi. També se’l coneix com el Temple dels Micos. Veurem la Plaça Durbar, amb els seus conjunts de temples, patis, monuments i els antics palaus dels antics Reis del Nepal. Al sud de la Plaça Basantapur es troba el Temple de la Deessa Viva Kumari. És una jove escollida a través d’una antiga i mística selecció per esdevenir l’encarnació humana de la deessa hindú, Taleju. A la zona nord-est de la plaça, hi ha el Hanuman Dhoka, l’entrada principal al palau reial. El Temple Taleju s’eleva a més de 40 metres. Dinar al restaurant “Nepali Ghar”. Sortida cap a Patan, situada a 5 km al sud-est de Kàtmandu, popularment coneguda com “la ciutat dels artesans” i que alberga una magnífica plaça amb edificis palatins de la llavors reialesa, patis artístics i elegants temples de pagodes. A l’arquitectura Newari es poden observar les talles de fusta i pedra, estàtues de metall i una arquitectura ornamentada que inclou dotzenes de temples budistes i hindús. Tot i que la plaça també va patir a causa del terratrèmol, un procés de reconstrucció en tota regla està en marxa i es poden trobar artesans tradicionals ocupats en el procés en un Chowk dins del Museu. Tornada a Katmandú. Sopar a l’hotel. Allotjament.

** Visita Opcional: Vol opcional a la muntanya de l´Everest. L’avió surt de Katmandú i vola al costat de l’Himàlaia per oferir-nos una vista panoràmica dels pics nevats (1 hora de vol). Navegant a prop dels impressionants massissos de roca i gel, el vol presenta una vista al·lucinant.

DIA 04/21 Febrer. Katmandú – Bhaktapur – Pashupatinath – Katmandú.-
Esmorzar a l’hotel. Al matí sortida cap a Bhaktapur per visitar la Plaça Durbar. El nom de Bhaktapur es tradueix literalment com a “Ciutat dels devots”. És la millor conservada de les tres principals ciutats medievals de la vall i comprèn algunes de les arquitectures religioses més impressionants de tot el país. Té tres places principals, la Plaça Durbar, la Plaça Taumadhi i la Plaça Dattatreya. Sense trànsit ni contaminació, Bhaktapur és, amb diferència, la ciutat més neta de la Vall. Després del passeig per aquesta fascinant ciutat, podrem gaudir de la deliciosa “Quajada del Rey”. Bhaktapur és també coneguda per la fabricació d’artesanies, amb tradicions centenàries dutes a terme per terrissers, talladors de fusta i teixidors. Dinar al restaurant “Watsala Garden Restaurant”. A la tarda, visita de mig dia a l’estupa de Boudhanath de 2.500 anys a la vall va ser construïda al segle V amb quatre parells d’ulls del Senyor Buda en quatre direccions cardinals, mantenint una eterna vigilància sobre les persones i les seves accions. Amb una base de 82 metres de diàmetre, s’afirma que Boudhanath és l’estupa budista més gran del món. També visitarem el Temple de Pashupatinath. la Galeria Thangka (pintura budista) i veurem les pintures dels artistes de Thangka. Continuem ruta cap a Pashupatinath, ubicada a la vora del riu Bagmati, es troba el sagrat Temple Pashupati. Pashupati és una manifestació de Shiva i significa “El déu dels Animals”. Aquest temple ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO des de 1979. Dins del temple hi ha un Shiva linga amb quatre cares de Shiva, amb quatre noms i significats diferents. L’àrea de Pashupati és considerat com un dels llocs de pelegrinatge més importants per als hindús. El temple està prohibit per als no hindús, però es pot obtenir una bona vista del temple des de la riba oposada del riu. Tornada a Katmandú. Sopar a l’hotel. Allotjament.

DIA 05/22 Febrer. Katmandú – Pokhara.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel en direcció a Pokhara, tercera ciutat més gran del Nepal. Realitzarem una Visita Panoràmica de Pokhara. Tres de les deu muntanyes més altes del món, inclòs el famós Annapurna, es troben a 30 milles de la ciutat, cosa que el converteix en el principal destí de senderisme del Nepal. És un lloc ideal per relaxar-se, passejar pels turons circumdants o participar en les activitats més enèrgiques de senderisme o ràfting en aigües braves. Continuació del viatge a Pokhara. Dinar al restaurant “Kunin Cheresh Station”. Trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions i lleure a disposició dels clients. Sopar a l’hotel. Allotjament.

DIA 06/23 Febrer. Pokhara – Sarangkot – Pokhara – Llac Phewa.-
Avui, d’hora al matí, farem una excursió a Sarangkot per veure l’espectacular escena del sol sortint dels cims de les muntanyes (subjecte al clima). A una alçada de poc menys de 1.600 metres, Sarangkot està enfilat a la carena alta al nord-oest de Pokhara i té vistes panoràmiques de les muntanyes des de Dhaulagiri ia través de l’Annapurna fins a Manalsu, així com al sud sobre la vall de Pokhara. Tornarem a Pokhara per Esmorzar a l’hotel. Més tard visitarem el Temple Bindyabasini, temple de la famosa deessa hindú “Kali” ubicat al cim d’un petit turó al costat nord de Pokhara. Visitarem la Gola del riu Seti i la vall de Pokhara que són una meravella geològica. El riu Seti ha fet impressionants goles a moltes seccions. En alguna secció les gorges tenen més de 200 metres de profunditat, mentre que l’amplada és de només uns 20 metres. Més tard visitarem les cascades de Davi. La llegenda diu que un pelegrí va ser arrossegat pel Pardi Khola i misteriosament va desaparèixer en un passatge subterrani sota la caiguda. Visitarem la cova de Gupteswor, gran cova de pedra calcària, dedicada a Lord Shiva. A l’Antic Basar veurem els seus comerciants ètnicament diversos. Als seus temples i monuments es poden veure vincles amb l’arquitectura Newar de la Vall de Katmandú. Visitarem també el vell mercat, el basar tradicional de Pokhara és colorit i també ho són els seus comerciants ètnicament diversos. Aquesta zona plena de botigues que venen productes bàsics, des de comestibles i teles fins a cosmètics, és un lloc agradable i ombreig per passejar. Abans de dinar visitarem un campament de refugiats tibetans, aquest assentament porta el nom de l’assentament tibetà Tashiling. El lloc per a aquest assentament era anteriorment un campament temporal establert per ACNUR per a la gran quantitat de refugiats tibetans que gradualment havien arribat a Pokhara des de les àrees frontereres del Tibet. Dinar al restaurant “Byanjan Restaurant”. A la tarda procedir a la navegació al llac Phewa. És el segon llac més gran de Pokhara. La vista de Fishtail i altres muntanyes reflectides al llac, la petita illa i el temple Tal Barahi al centre, l’estupa blanca al cim del turó. Al llac Phewa es pot triar quin tipus d’embarcacions es desitja, les barques impulsades (les antigues unides a dues barques amb taules i pedals al centre), les barques de rems. Tornada a l’hotel a Pokhara. Sopar a l’hotel. Allotjament.

DIA 07/24 Febrer. Pokhara – Kàtmandu.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Katmandú. Dinar a restaurant local en ruta. Arribada a Kàtmandu, trasllat a l’hotel, distribució d’habitacions i temps lliure. A la nit, celebrarem el Sopar de comiat al restaurant Krishna Arpan Restaurant del Dwarika´s Hotel. El sopar de sis plats s’ofereix en llautó i pisa tradicionals que representen les diverses comunitats ètniques del Nepal. Tornada a l’hotel a la finalització. Allotjament.

DIA 08/25 Febrer. Katmandú – Doha – Barcelona.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel en direcció a l’aeroport de Katmandú per agafar el vol de la companyia Qatar Airways amb destinació Barcelona, ​​via Doha i amb sortida a les 11:15. Arribada a l’aeroport de Doha a les 14.05 i connexió amb vol de la mateixa companyia amb destinació Barcelona i sortida a les 15.15. Arribada a l’aeroport de Barcelona/El Prat a les 20.30, fi del viatge i dels nostres serveis.

El preu inclou

• Trasllats Manresa-aeroport-Manresa (descompte per no utilitzar el servei: 30€)
• Vols amb la companyia Qatar Airways a classe turista als trams BCN/DOH/KTM/DOH/BCN.
• Allotjament en hotels 5* seleccionats a habitació seleccionada en règim d’allotjament i esmorzar.
• Inclou trasllat d’arribada i de sortida amb autocar amb aire condicionat.
• Visites tal com vénen indicades a l’itinerari.
• Guia local de parla hispana per a tot el recorregut.
• Entrades als monuments indicats segons itinerari.
• Entrades als Parcs Nacionals, Reserves Naturals i Monestirs o Estupes que vinguin indicats a l’itinerari.
• Règim Pensió completa del dinar del 2n dia a l’esmorzar de l’últim
• Aigua mineral 2 ampolles de 50cl al dia per persona a l’autocar.
• Propines de xofer i guies
• Acompanyant de l’agència des de la sortida i durant tot el viatge
• Assegurança mèdica i de cancel·lació

 

El preu no inclou

• Begudes als àpats
• Qualsevol servei no especificat a l’apartat “inclou”

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.