skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


NEPAL amb POKHARA

9 dies. Sortida 29 de febrer de 2024 (dijous)

PREU: 3250
INFORMACIÓ

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT / SORTIDA DE MANRESA

 

DIA 29 FEBRER. MANRESA – BARCELONA – DOHA – KATMANDÚ
Sortida des de Manresa, fins a l’aeroport de Barcelona/El Prat per sortir en vol de la companyia Qatar Airways amb destinació Katmandú, via Doha i sortida a les 15:30. Arribada a l’aeroport de Doha a les 23.45 i connexió amb vol de la mateixa companyia amb destinació Katmandú.

DIA 01 MARÇ. DOHA – KATMANDÚ 
Sortida del vol amb destinació Kàtmandu a les 00:50. Arribada a l’aeroport de Katmandú a les 07.50; tràmits migratoris, recollida d’equipatge, recepció per part del corresponsal i benvinguda amb Khada (bufanda de seda tibetana) que simbolitza la puresa i compassió a la sala d’arribada. Trasllat a l’hotel seleccionat per carretera cap a Katmandú, capital del Nepal, la ciutat es troba a una altitud d’aproximadament 1.350 metres a la vall en forma de bol al centre del Nepal, envoltat de quatre muntanyes principals: Shivapuri, Phulchowki, Nagarjun i Chandragiri . La rica història de la ciutat té gairebé 2000 anys, com s’infereix d’una inscripció a la vall, les seves afiliacions religioses són predominantment hindús seguides pel budisme. Les persones d’altres creences religioses també viuen a Kàtmandu. Donant-li una cultura cosmopolita. Arribada a l’hotel i la resta del dia lliure, per descansar del viatge. Sopar a l’hotel. Allotjament.

DIA  02 MARÇ..- KATMANDÚ – SWYAMBUNATH – PATAN – KATMANDÚ 
Esmorzar a l’hotel. Sortida per fer visita de Swyambhunath i la Plaça Durbar de Katmandú. L’Estupa de Swyambhunath a dalt d’un turó cònic hi ha una cúpula blanca amb una agulla daurada brillant que es pot veure des de tots els costats de la vall durant molts quilòmetres. El més antic i enigmàtic de tots els santuaris sagrats a la Vall de Katmandú. L’entorn de l’estupa consisteix en una varietat de santuaris i temples, alguns dels quals es remunten al període Licchavi. També se’l coneix com el Temple dels Micos. Veurem la Plaça Durbar, amb els seus conjunts de temples, patis, monuments i els antics palaus dels antics Reis del Nepal. Al sud de la Plaça Basantapur es troba el Temple de la Deessa Viva Kumari. És una jove escollida a través d’una antiga i mística selecció per esdevenir l’encarnació humana de la deessa hindú, Taleju. A la zona nord-est de la plaça, hi ha el Hanuman Dhoka, l’entrada principal al palau reial. El Temple Taleju s’eleva a més de 40 metres. Dinar.
Sortida cap a Patan, situada a 5 km al sud-est de Katmandú, popularment coneguda com “la ciutat dels artesans” i que alberga una magnífica plaça amb edificis palatins de la llavors reialesa, patis artístics i elegants temples de pagodes. A l’arquitectura Newari es poden observar les talles de fusta i pedra, estàtues de metall i una arquitectura ornamentada que inclou dotzenes de temples budistes i hindús. Tot i que la plaça també va patir a causa del terratrèmol, un procés de reconstrucció en tota regla està en marxa i es poden trobar artesans tradicionals ocupats en el procés en un Chowk dins del Museu. Tornada a Katmandú. Sopar a l’hotel. Allotjament.

** Visita Opcional: Vol opcional a la muntanya de l´Everest. L’avió surt de Katmandú i vola al costat de l’Himàlaia per oferir-nos una vista panoràmica dels pics nevats (1 hora de vol). Navegant a prop dels impressionants massissos de roca i gel, el vol presenta una vista al·lucinant. (Cost aprox per persona: 315€)

DIA  03 MARÇ. KATMANDÚ – BHAKTAPUR – PASHUPATINATH – KATMANDÚ
Esmorzar a l’hotel. Al matí sortida cap a Bhaktapur per visitar la Plaça Durbar. El nom de Bhaktapur es tradueix literalment com a “Ciutat dels devots”. És la millor conservada de les tres principals ciutats medievals de la vall i comprèn algunes de les arquitectures religioses més impressionants de tot el país. Té tres places principals, la Plaça Durbar, la Plaça Taumadhi i la Plaça Dattatreya. Sense trànsit ni contaminació, Bhaktapur és, amb diferència, la ciutat més neta de la Vall. Després del passeig per aquesta fascinant ciutat, podrem gaudir de la deliciosa “Quajada del Rey”. Bhaktapur és també coneguda per la fabricació d’artesanies, amb tradicions centenàries dutes a terme per terrissers, talladors de fusta i teixidors. Dinar en restaurant. A la tarda, visita de mig dia a l’estupa de Boudhanath de 2.500 anys a la vall va ser construïda al segle V amb quatre parells d’ulls del Senyor Buda en quatre direccions cardinals, mantenint una eterna vigilància sobre les persones i les seves accions Amb una base de 82 metres de diàmetre, s’afirma que Boudhanath és l’estupa budista més gran del món, també visitarem el temple de Pashupatinath, és un dels temples hinduistes més importants de Shiva al món. lloc del Patrimoni Mundial de la UNESCO) L’estupa budista A continuació visitarem la Galeria Thangka (pintura budista) i veurem les pintures dels artistes de Thangka. Continuem ruta cap a Pashupatinath, ubicada a la vora del riu Bagmati, es troba el sagrat Temple Pashupati. Pashupati és una manifestació de Shiva i significa “El déu dels Animals”. Aquest temple ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO des de 1979. Dins del temple hi ha un Shiva linga amb quatre cares de Shiva, amb quatre noms i significats diferents. L’àrea de Pashupati és considerat com un dels llocs de pelegrinatge més importants per als hindús. El temple està prohibit per als no hindús, però es pot obtenir una bona vista del temple des de la riba oposada del riu. Tornada a Katmandú. Sopar a l’hotel. Allotjament.

DIA  04 MARÇ. KATMANDÚ – POKKARA
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel en direcció a Pokhara, tercera ciutat més gran del Nepal. Realitzarem una visita panoràmica de Pokhara. Tres de les deu muntanyes més altes del món, inclòs el famós Annapurna, es troben a 30 milles de la ciutat, cosa que el converteix en el principal destí de senderisme del Nepal. És un lloc ideal per relaxar-se, passejar pels turons circumdants o participar en les activitats més enèrgiques de senderisme o ràfting en aigües braves. Continuació del viatge a Pokhara. Dinar en restaurant . Temps lliure a la disposició dels clients. Sopar a l’hotel. Allotjament.

DIA 05 MARÇ. POKHARA – SARANGKOT – LLAC PHEWA
Avui, d’hora al matí, farem una excursió a Sarangkot per veure l’espectacular escena del sol sortint dels cims de les muntanyes (subjecte al clima). A una alçada de poc menys de 1.600 metres, Sarangkot està enfilat a la carena alta al nord-oest de Pokhara i té vistes panoràmiques de les muntanyes des de Dhaulagiri ia través de l’Annapurna fins a Manalsu, així com al sud sobre la vall de Pokhara. Tornarem a Pokhara per Esmorzar a l’hotel. Més tard visitarem el Temple Bindyabasini, temple de la famosa deessa hindú “Kali” ubicat al cim d’un petit turó al costat nord de Pokhara. Visitarem la Gola del riu Seti i la vall de Pokhara que són una meravella geològica. El riu Seti ha fet impressionants goles a moltes seccions. En alguna secció les gorges tenen més de 200 metres de profunditat, mentre que l’amplada és de només uns 20 metres. Més tard visitarem les cascades de Davi. La llegenda diu que un pelegrí va ser arrossegat pel Pardi Khola i misteriosament va desaparèixer en un passatge subterrani sota la caiguda. Visitarem la cova de Gupteswor, gran cova de pedra calcària, dedicada a Lord Shiva. A l’Antic Basar veurem els seus comerciants ètnicament diversos. Als seus temples i monuments es poden veure vincles amb l’arquitectura Newar de la Vall de Katmandú. Visitarem també el vell mercat, el basar tradicional de Pokhara és colorit i també ho són els seus comerciants ètnicament diversos. Aquesta zona plena de botigues que venen productes bàsics, des de comestibles i teles fins a cosmètics, és un lloc agradable i ombreig per passejar. Abans de dinar visitarem un campament de refugiats tibetans, aquest assentament porta el nom de l’assentament tibetà Tashiling. El lloc per a aquest assentament era anteriorment un campament temporal establert per ACNUR per a la gran quantitat de refugiats tibetans que gradualment havien arribat a Pokhara des de les àrees frontereres del Tibet. Dinar en restaurant.  A la tarda procedir a la navegació al llac Phewa. És el segon llac més gran de Pokhara. La vista de Fishtail i altres muntanyes reflectides al llac, la petita illa i el temple Tal Barahi al centre, l’estupa blanca al cim del turó. Al llac Phewa es pot triar quin tipus d’embarcacions es desitja, les barques impulsades (les antigues unides a dues barques amb taules i pedals al centre), les barques de rems. Tornada a l’hotel a Pokhara. Sopar a l’hotel. Allotjament.

DIA 06 MARÇ.  POKHARA – KATMANDÚ 
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Katmandú. Dinar a restaurant local en ruta. Arribada a Kàtmandu, trasllat a l’hotel. A la nit, celebrarem el Sopar de comiat al restaurant Krishna Arpan Restaurant del Dwarika´s Hotel. El sopar de sis plats s’ofereix en llautó i pisa tradicionals que representen les diverses comunitats ètniques del Nepal. Tornada a l’hotel. Allotjament.

DIA 07 MARÇ.  KATMANDÚ – DOHA – BARCELONA
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l´hotel a l´hora indicada per visitar Kirtipur, situat a uns 8 quilòmetres de Katmandú. L’antic municipi de Newar, amb els seus carrers pavimentats de maó amb les seves típiques cases de maó vermell i sostres de teules; places plenes de temples. Veurem la Stupa de Chilamchu i el Temple de Bagh Bhairav. Gaudirem d´experiència autèntica de la cultura Newari, indígenes de la vall de Katmandú. Podrem caminar pels seus estrets carrerons on podrem observar la vida local amb les seves tradicions i creences ancestrals. Un cop acabada la visita, tornada de nou cap a Katmandú per fer el Dinar en restaurant local. Un cop finalitzat el dinar, sortida en direcció a l’aeroport de Katmandú per agafar vol de tornada a Barcelona de la companyia Qatar Airways i sortida a les 19:15. Arribada a l’aeroport de Doha a les 22.05 i connexió amb vol de la mateixa companyia amb destinació Barcelona.

DIA  08 MARÇ. DOHA – BARCELONA – MANRESA
Sortida del vol a les 01.35 amb destinació Barcelona. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 06.40, i trasllat de nou fins a Manresa
FINAL DEL VIATGE I DELS NOSTRES SERVEIS.

 

Preu per persona: 3.250€ 
Suplement habitació individual: 415€
Preu amb base a mínim 15 places.

IMPORTANT: El preu està subjecte a possibles augments oficials, tal com divisa, carburant, impostos etc. que s’hauran de repercutir al client, sempre avisant fins a 21 dies abans de la sortida

 

Inclou:
• Trasllats Manresa-aeroport-Manresa ( descompte per no utilitzar el servei: 30€)
• Vols amb la companyia Qatar Airways a classe turista als trams BCN/DOH/KTM/DOH/BCN.
• Acompanyant de l’agència durant tot el viatge
• Recorregut amb autocar tant en els trasllats com en les visites.
• Allotjament en hotels en habitació doble i règim d’allotjament i esmorzar durant 6 nits.
• Inclou trasllat d’arribada i de sortida amb autocar amb aire condicionat.
• Visites tal com vénen indicades a l’itinerari.
• Guies locals per a les visites panoràmiques a les ciutats que així ho requereixin.
• Entrades als monuments indicats segons itinerari.
• Visita panoràmica com vénen indicades a l’itinerari.
• Règim alimentari tal com vénen descrits a l’itinerari.
• Visita de la Pujada del Sol de Sarangkot.
• Impostos aplicables del Govern Nepalès.
• Passeig amb Rickshaw a Thamel
• Assegurança mèdica i de cancel·lació

No inclou:
• Qualsevol tipus de visita que no estigui esmentada com a inclosa a l’itinerari.
• Begudes als àpats (de pagament directe segons consumició dels clients).
• Serveis privats com ara trucades de telèfon, bugaderia, etc.
• Règim alimentari diferent de l’esmentat a la cotització.
• Visat del Nepal (aprox 30€)

 

 

Segons el contingut del Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, de conformitat amb la redacció del Reial Decret-llei 23/2018, de 21 de desembre, de transposició de la Directiva de Viatges Combinats i Serveis de Viatge Vinculats  i la modificació en matèria de responsabilitat i altres aprovada en la Llei 4/2022, de 25 de febrer:
·El preu del viatge ha estat calculat al canvi de divises, tarifes de transport, cost de combustibles, impostos, taxes i recàrrecs turístics, a la data de la sol·licitud de serveis, que poden variar.
·L’agència es reserva el dret a modificar el preu donat, per qualsevol increment / reducció en l’esmentada cotització del preu que podrà revisar-se i repercutir al client d’acord amb la normativa vigent, fins a vint dies abans de la data de sortida, segons l’article 158 RDL 1/2007.
·Al moment de fer reserva en ferm, el client coneix i accepta aquesta particularitat.

.

PREU: 3250
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »