skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


NOVA YORK i WASHINGTON

7 dies. Sortida 29 d'abril de 2023 (dissabte)

PDF
PREU: 3070
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP COMPARTIT  I GUIA ACOMPANYANT

29 ABRIL
PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – NOVA YORK
Trasllat a l’aeroport del Prat, per sortir en vol directe a les 17:10h amb destinació New York. Arribada a les 20:15 h i trasllat a l’hotel, situat a la zona de Times Square on podrem admirar els seus cartells lluminosos i els cèlebres teatres. Recorregut peatonal de la zona de Broadway. Sopar al genuí restaurant Hard Rock Cafè i allotjament a l’hotel.

30 ABRIL
NEW YORK; HARLEM, MISSA GOSPEL – HUDSON YARDS – EMPIRE STATE I MUSEUS
Esmorzar. Excursió guiada al barri de Harlem, situat al nord de Manhattan amb els seus llocs històrics i el districte d’arquitectura colonial, combinada amb els famosos grafits de Nelson Mandela i Martin Luther King. Assistirem a una típica Missa Gospel de tradició baptista, tot deixant-nos seduir per la màgia, el ritme i els famosos cants espirituals negres. Després de la visita dinar en restaurant. A la tarda, pujarem al mirador de l’Empire State Building. Aconsellem gaudir del temps lliure visitant els coneguts museus d’art modern MOMA i el famós METROPOLITAN o shopping al Abercombrie NYC. Allotjament a l’hotel.

1 MAIG
NEW YORK; VISITA ALT MANHATTAN
Esmorzar. Durant aquest dia realitzarem la visita guiada a l’Alt Manhattan. El recorregut s’inicia admirant els edificis del Lincoln Centre, l’Opera Metropolitana, vorejarem el Central Parc, Museu Guggenheim, la Catedral de Sant Joan Diví, la prestigiosa Universitat de Columbia, Catedral de St Patrick’s,Chryler Building, Flatiron (primer gratacels de la ciutat), etc. Dinar en restaurant. A la tarda, recorregut peatonal per conèixer aquesta impressionant ciutat; la 5ª avinguda i la famosa avinguda Broadway, Central Park, el pulmó verd de la ciutat, Edifici Dakota, lloc on va ser assassinat John Lennon.
OPCIONAL: Mini-creuer pel riu Hudson on podrem observar Sky Line de Manhattan, passar per sota el pont de Brookling, edifici ONU i observar la posta de sol. Allotjament a l’hotel.

2 MAIG
NEW YORK – VISITA BAIX MANHATTAN, ZONA ZERO – SOHO I TRIBECA I WALL STREET
Després d’esmorzar realitzarem la visita guiada al Baix Manhattan, Districte Financer i veurem la coneguda borsa The Wall Street (financial district), i el banc de la reserva federal, ens acostarem a l’anomenada Zona Zero amb la nova edificació i el memorial de les Twin Towers. Després ens desplaçarem cap el SeaPort que va ser el port més actiu de la ciutat al S. IXX, situat davant d’una vista privilegiada sobre el pont de Brookling. Continuació cap a Battery Park des d’on contemplarem l’Estàtua de la llibertat, meravellosa escultura regal dels francesos al 1886 en la celebració del primer centenari de la Independència dels EEUU. Dinar en restaurant. Tarda recorregut pel barri del Soho amb les seves interessants botigues, la Plaça Washington amb el Arc de Triomf i l’ambient dels carrers del barri de Tribeca. Allotjament.

3 MAIG
NEW YORK; VISITA BARRIS BRONX – QUEENS I BROOKLYN
Esmorzar. Inici de l’excursió guiada als barris de Nova York. Podrem apreciar la diversitat cultural que ofereix aquesta gran ciutat. Recorregut pels comptats del Bronx, Queens i Brooklyn on observarem comunitats Musulmanes, Hispanes, Afroamericanes, Jueves… elegants barris residencials i populars. Dinar en restaurant. A la tarda també visitarem el famós edifici Hudson Yards i seguirem passejant per les grans avingudes. .Acomodació a l’hotel i allotjament.

4 MAIG
WASHINGTON
Esmorzar. Sortida a primera hora direcció la capital del pais; Visita panoràmica de la ciutat. Dinar en restaurant. Visita del Cementeri d’Arlington on es troba el Memorial Kennedy i els monuments dels presidents Lincoln y Jefferson. També veurem els exteriors de la Casa Blanca, Avinguda Pennsylvania i el Capitoli que inclou les cambres del Congres, el Mall i diferents memorials.. Allotjament a l’hotel.

5 MAIG
WASHINGTON – PHILADELPHIA – NEW YORK
Esmorzar. Sortida direcció Philadelphia, un gran centre históric, cultural i artístic dels Estats Units i també un dels ports industrials més important sobre el riu Delaware. Visitarem la famosa campana de la Llibertat, un símbol que representa la independència americana, l’abolició de l’esclavitut , els drets civils i les llibertats en general.. Dinar en Restaurant. Seguirem la ruta fins a New York per arribar a l’aeroport. Sortida en vol directe a les 22:00 h amb desti Barcelona .Sopar i nit a bord.

6 MAIG
NIT A BORD – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Arribada a Barcelona a les 11:50h i trasllat en autocar cap al nostre punt d’origen.

PREU PER PERSONA: 2.925 € + 145 € tax
(preu en base 20 persones)

SERVEIS:

 • Vols directes Barcelona – New York – Barcelona
 • Facturació 1 maleta per persona
 • 5 Nits Hotel 4* a Times Square a New York
 • 1 Nits Hotel 4* a Washington.
 • Esmorzars i servei de maleters
 • Mitja Pensió (7 àpats)
 • Trasllats punt d’origen – aeroport del Prat – punt d’origen
 • Expert guia acompanyant de Viatjalia Destins
 • Trasllats privats aeroport – hotel – aeroport
 • Excursions privades amb guia local, transport a Washington i entrades descrites a l’itinerari.
 • Assegurança d’assistència i cancel.lació amb cobertures Covid-19.


SERVEIS OPCIONALS:

 • Suplement habitació individual : a consultar
 • Creuer Circle Line: 68€
 • Tramitació Visat ESTA: 25€

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA: 

 • Passaport amb vigència mínima de 6 mesos.
 • CERTIFICAT DE VACUNACIÓ EU
PREU: 3070
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »