skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


NOVA YORK i WASHINGTON

8 dies. Sortida 7 d'octubre de 2022 (divendres)

PDF
PREU: 3530
INFORMACIÓ / RESERVA

Viatge en grup i guia acompanyant

 

07 Octubre MANRESA / BARCELONA / NOVA YORK
Trasllat fins a l’aeroport de Barcelona, presentació a l’aeroport dues hores abans de la sortida. Trobada amb el nostre guia. Sortida en vol de línia regular directe amb destinació Nova York. Arribada i trasllat a l’hotel. A la tarda, sortida pels voltants amb el nostre guia acompanyant per fer-nos una idea de la magnitud de la ciutat. Allotjament.

08 Octubre NOVA YORK ALT I SOTA MANHATTAN -MP
Esmorzar. Avui farem la visita de l’Alt i el Baix Manhattan de dia sencer. Sortirem fent una passejada panoràmica parant a Strawberry Fields de Central Park, és el nom que se li va donar a la zona central del Central Park en memòria de John Lennon, que va ser assassinat a les proximitats del parc. En vida solia passejar per aquell lloc, deia que era dels seus favorits. Passarem pel Museu d’Història Natural i encreuament a la 5a Avinguda, Pararem a Madison Square Park on apreciarem l’edifici Empire State Building, que ha estat nomenat per la Societat Nord-americana d’Enginyers Civils com una de les Set Meravelles del món modern. Seguirem pels barris del Soho i el barri Xinès per esmorzar.
Després de dinar, ens dirigirem a Battery Park per prendre un ferri a Staten Island on tindrem unes vistes imperdibles de les illes Ellis, del Governador i la de l’Estàtua de la Llibertat, així com de tot el Lower Manhattan, el port de Nova York i el perfil dels gratacels de la Gran Poma, trasllat a l’hotel. Allotjament.

09 Octubre NOVA YORK HARLEM MISSA GOSPEL -MP
Esmorzar. El dia d’avui farem una visita de mig dia de Harlem. Harlem és conegut per la seva història musical i hi ha molt a fer i veure quant a música es refereix. Passarem per l’il·lustre Apollo Theatre. Seguirem pel Boulevard Malcom X i assistirem a una missa de gospel a una autèntica església. Dinar a restaurant. Tarda lliure per passejar lliurement per la ciutat o anar amb el nostre guia. Allotjament.

10 octubre EXCURSIÓ A WASHINGTON -MP
Esmorzar inclòs. Avui farem l’excursió de dia complet a la Capital Washington, sortida amb guia de parla hispana i veurem el més destacat de Washington que reconeixerem gràcies a televisió i pel·lícules. La visita comença al cementiri nacional d’Arlington, on el guia ens portarà a la tomba de Kennedy. Després us dirigireu al monument en homenatge a Iwo Jima, posteriorment ens dirigirem a Washington DC creuant el riu Potomac i passant per l’avinguda de la Constitució, on veureu edificis destacats com el Departament d’Estat, l’Institut de la Pau i el monument en homenatge a Albert Einstein. Passarem per l’Esplanada Nacional i passejarem pel monument a la Guerra de Corea, a Lincoln ia la Guerra del Vietnam. Reconeixerem l’estany reflector de Forrest Gump; també veurem el lloc més visitat de la ciutat, el monument a la Segona Guerra Mundial. De tornada a l’autobús, continuarem veient oficines d’Organitzacions importants com l’Organització dels Estats Americans, la Creu Roja Americana i el Departament de Tresoreria fins a arribar a la Casa Blanca, pararem per fer-nos la foto de rigor i continuarem pels edificis de l’FBI , els Arxius Nacionals, etc… La nostra parada final serà el Museu de l’Aire i l’Espai, amb temps per fer fotos del Capitoli. De tornada a Nova York, podràs contemplar la ciutat de nit des de Nova Jersey. Allotjament a l’hotel.

11 Octubre NOVA YORK CONTRASTES DE NEW YORK -MP
Esmorzar. Vista de contrastos. Seguirem avui amb la visita de la ciutat. Al matí visitarem el comtat de Bronx, que durant el segle XX va ser sinònim de precarietat econòmica i crim. Amb l’entrada del nou mil·lenni, la zona ha fet un gir de 180º i s’ha allunyat d’aquests conceptes. Culturalment parlant, el Bronx és el bressol del rap i del hip hop. Als seus carrers es parlen més de 75 llengües diferents, encara que l’anglès i l’espanyol predominen sobre la resta. Passarem per Queens que és el districte més extens de la ciutat i el que més ràpid està evolucionant. Musicalment parlant, Queens és el bressol del Jazz (Louis Armstrong es va assentar a la zona a mitjans del segle XX) i és, al costat del Bronx, un dels principals focus del rap i del hip hop. Arribarem a Brooklyn, que ha estat el lloc de naixement de famosos artistes com Barbara Streisand, Eddie Murphy, Cyndi Lauper, Jennifer Connelly i Woody Allen. Dinar a un restaurant per la zona de Manhattan.
Després de dinar, pararem a la famosa Catedral de Sant Patrici i seguirem cap a Grand Central Station i la Biblioteca pública. Baixarem per la 5a Avinguda fins a l’Empire State on pujarem al seu mirador. Tornada a l’hotel. Allotjament.

12 octubre NOVA YORK MEATPACKING – SOHO – MP
Esmorzar. Avui recorrerem Nova York amb transport públic, el mitjà que cada dia utilitzen milions de novaiorquesos. Agafarem el metro fins arribar al barri de West Chelsea, on veurem el curiós High Line Park. Construït sobre les vies elevades D’una antiga línia de trens de mercaderies, aquest parc cobreix el traçat de les vies des del Centre de Convencions fins al districte de Meatpacking, una antiga zona d’escorxadors i processadors de carn actualment convertit en un dels barris de moda de Nova York. Dinar a restaurant. A la tarda amb el nostre guia farem una passejada pel barri del Soho, un dels districtes més bohemis de la ciutat. Allotjament
13 octubre NEW YORK – BARCELONA -MP
Esmorzar. Matí lliure fins al migdia, dinar inclòs a restaurant i a la tarda trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe amb direcció Barcelona. Nit a bord.

14 octubre BARCELONA-MANRESA
Arribada a Barcelona a primera hora del matí, recollida d’equipatge i trasllat de nou fins a Manresa.

PREU PER PERSONA (en base a hab. doble)
Amb 25 pax 3.530 €
Amb 15 pax 3.725 €

DESCOMPTE TERCERA i QUARTA PERSONA SUPLEMENT EN DOBLE AMB 2 LLITS: 615€

SUPLEMENTS:
OPCIONAL SUPLEMENT 6 SOPARS A L’HOTEL: 280 €
Visat E.S.T.A a realitzar cada passatger pel seu compte (aprox 21€)

 

El programa Inclou:
o Guia acompanyant des de Barcelona
o Bitllet aeri, Barcelona/Nova York/Barcelona a classe turista,1maleta i taxes incloses (345 €)
o 06 nits d’allotjament i esmorzar a l’hotel
o Règim mitja pensió amb aigua inclosa, opció de pensió completa
o Visites com s’indica a l’itinerari
o Guia de parla castellana
o Propines conductor i guía
o Taxa turística
o Assegurança d’assistència médica i cancel.lació
El programa NO Inclou:
o Visat (sol·licitud d’ingrés als EUA)
o Begudes als menjars
o Sopars

VOLS PREVISTOS:
07 OCT
BCN-NYC 11:15 14:10

13 OCT
NYC-BCN 19:10 09:00 + 1

HOTELS PREVISTOS
o RIU TIMES SQUARE 4*

PREU: 3530
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »