Nova York i Washington

Sortida
15 d'Agost 2024
Durada
8 dies
Preu per persona en habitació doble
3.685€
Categoria
Compartits

SORTIDA EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT / VIATGE EN MITJA PENSIÓ
SORTIDA DE MANRESA A PARTIR DE 4 PLACES

 

15 AGOST DIA 1: BARCELONA – NEW YORK. SA.
A l’hora indicada caldrà presentar-se a l’aeroport de Barcelona, on trobarem al nostre guia de viatge que ens ajudarà amb els tràmits de facturació. Posteriorment embarcarem en direcció a New York. Arribada. Després de recollir el nostre equipatge i passar el control fronterer d’arribada, un trasllat privat ens portarà fins al nostre hotel. Es distribuiran les habitacions i gaudirem d’un temps de descans. A la tarda, primera passejada amb el nostre guia acompanyant per fer-nos una idea de la magnitud de la ciutat. Allotjament.

16 AGOST DIA 2: NOVA YORK (ALT I BAIX MANHATTAN). MP.
Esmorzar a l’hotel. Avui realitzarem la visita de l’Alt i Baix Manhattan de dia sencer. Sortirem fent un passeig panoràmic parant en Strawberry Fields de Central Park, és el nom que se li va donar a la zona central del Central Park en memòria de John Lennon, qui va ser assassinat en les proximitats del parc. En vida solia passejar per aquest lloc, deia que era dels seus favorits. Passarem pel Museu d’Història Natural i encreuament a la 5ª Avinguda, Pararem en Madison Square Park on apreciarem l’edifici Empire State Building, que ha estat nomenat per la Societat Nord-americana d’Enginyers Civils com una de les Set Meravelles del món modern. Seguirem pels barri del Soho i el barri Xinès per dinar. Després de l’àpat, ens dirigirem a Battery Park per prendre un ferri a Staten Island on tindrem unes vistes imperdibles de les illes Ellis, del Governador i la de l’Estàtua de la Llibertat, així com de tot el Lower Manhattan, el port de Nova York i el perfil dels gratacels de la Gran Poma, trasllat a l’hotel. Allotjament.

17 AGOST DIA 3: NOVA YORK (HARLEM I MISSA GOSPEL). MP.
Esmorzar a l’hotel. sortirem per realitzar una visita a la zona de Harlem, conegut per la seva història musical. Hi ha molt a fer i veure quant a la música es refereix. Passarem per l’il·lustre Apollo Theatre, seguirem pel Boulevard Malcom X i assistirem a una missa de góspel en una església de la zona. Dinar en restaurant. Tarda lliure per passejar lliurement per la ciutat o anar amb el nostre guia. Allotjament.
18 AGOST DIA 4: NEW YORK – EXCURSIÓ A WASHINGTON – NEW YORK. MP.
Esmorzar PIC-NIC. Avui realitzarem l’excursió de dia complet a la Capital Washington, sortida amb guia de parla hispana. Veurem el més destacat de Washington que reconeixerem gràcies a televisió i pel·lícules. La visita s’inicia al cementiri nacional de Arlington, on el guia ens portarà a la tomba de Kennedy. Després ens dirigirem al monument en homenatge a Iwo Jima, posteriorment ens dirigirem a Washington DC creuant el riu Potomac i passant per l’avinguda de la Constitució, on veurem edificis destacats com el Departament d’Estat, l’Institut de la Pau i el monument en homenatge a Albert Einstein. Passarem per l’Esplanada Nacional i passejarem pel monument a la Guerra de Corea, a Lincoln i a la Guerra de Vietnam. Reconeixerem l’estany reflector de Forrest Gump; també veurem el lloc més visitat de la ciutat, el monument a la Segona Guerra Mundial. De tornada en l’autobús, continuarem veient oficines d’Organitzacions importants com l’Organització dels Estats Americans, la Creu Vermella Americana i el Departament de Tresoreria fins a arribar a la Casa Blanca, pararem per fer-nos la foto de rigor i continuarem pels edificis del FBI, els Arxius Nacionals, etc. Dinar a la ciutat. La nostra parada final serà el Museu de l’Aire i l’Espai, amb temps per treure fotos del Capitoli. De tornada a Nova York, podrem contemplar la ciutat de nit des de Nova Jersey. Allotjament.

19 AGOST DIA 5: NOVA YORK (EL BRONX I QUEENS). MP.
Esmorzar a l’hotel. Vista de contrastos visitant al matí el Bronx, que durant el segle XX va ser sinònim de precarietat econòmica i crim. Amb l’entrada del nou mil·lenni, la zona ha donat un gir de 180º i s’ha allunyat d’aquests conceptes. Culturalment parlant, el Bronx és el bressol del rap i del hip-hop. Als seus carrers es parlen més de 75 llengües diferents, encara que l’anglès i l’espanyol predominen sobre la resta. Passarem per Queens que és el districte més extens de la ciutat i el que més ràpid està evolucionant. Queens és el bressol del Jazz (Louis Armstrong es va assentar a la zona a mitjan segle XX) i és, al costat del Bronx, un dels principals focus del rap i de l’hip-hop. Arribarem a Brooklyn, que ha estat el lloc de naixement de famosos artistes com Barbara Streisand, Eddie Murphy, Cyndi Lauper, Jennifer Connelly i Woody Allen. Dinar en un restaurant per la zona de Manhattan. Contiuarem la visita, realitzant una parada a la famosa Catedral de Sant Patrici i seguirem cap a Grand Central Station i la Biblioteca pública. Baixarem per la 5º Avinguda fins al Empire State on pujarem al seu mirador. Tornada a l’hotel. Allotjament.

20 AGOST DIA 6: NOVA YORK (CHELSEA, MEATPACKING I EL SOHO). MP.
Esmorzar a l’hotel. Avui recorrerem Nova York en transport públic, el mitjà que cada dia utilitzen milions de novaiorquesos. Agafarem el metre fins a arribar al barri de West Chelsea, on veurem el curiós High Line Park. Construït sobre les vies elevades d’una antiga línia de trens de mercaderies. Aquest parc cobreix el traçat de les vies des del Centre de Convencions fins al districte de Meatpacking, una antiga zona d’escorxadors i processadors de carn actualment convertit en un dels barris de moda de Nova York. Dinar en restaurant. A la tarda amb el nostre guia farem un passeig pel barri del Soho, un dels districtes més bohemis de la ciutat. Allotjament.

21 AGOST DIA 7: NEW YORK – BARCELONA. MP.
Esmorzar a l’hotel. Matí lliure fins al migdia, dinar inclòs en restaurant i a la tarda trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe cap a Barcelona. . Nit en ruta.

22 AGOST DIA 8 BARCELONA
Arribada a Barcelona i FI DEL VIATGE

PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE SUPLEMENT PER HABITACIÓ INDIVIDUAL
AMB 15 PARTICIPANTS 3.895 € 1.295 €
AMB 20 PARTICIPANTS 3.790 € 1.295 €
AMB 25 PARTICIPANTS 3.685 € 1.295 €

El preu inclou

 • Trasllats Manresa-aeroport-Manresa a partir de 4 places.
 • Bitllet d’avió Barcelona/Nova York/Barcelona, en classe turista. Taxes aèries 394 € i una maleta per persona incloses.
 • Autocar gran confort, amb aire condicionat, per la excursió a Washington i les visites a la ciutat.
 • Guia acompanyant des de l’aeroport de Barcelona.
 • Guia local de parla castellana, per a les visites al destí.
 • Totes les visites que es detallen a l’itinerari..
 • 06 nits d’allotjament en hotel 4****, cèntric. Desdejuni al hotel, excepte a la excursió de Washington que serà pic-nic. Taxes hoteleres incloses.
 • 06 dinars amb aigua a la taula inclosa.
 • Assegurança mèdica i de cancel·lació
El preu no inclou
 • Visat d’entrada a USA, que te un cost aprox de 25$
 • Despeses extres a l’hotel
 • Maleters
 • Propines
 • Begudes als menjars
 • Sopars
 • Cap servei que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.