skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


OMAN

8 dies. Sortida 3 de novembre de 2022 (dijous)

PREU: 2700
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

 

 3 de novembre. MANRESA – BARCELONA – MUSCAT
Trasllat a l’aeroport de Barcelona  per a agafar vol a Muscat. Arribada a Muscat, assistència i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

4 de novembre. BARKHA – NAKHL – RUSTAQ – MUSCAT
Esmorzar. Sortida cap a la regió de Batinah, la zona més fèrtil d’Oman. Parada al poble pesquer de Barkha, on es podrà explorar el mercat de peix. A continuació visitarem Nakhal, un poble tradicional dotat d’un gran fort envoltat per un oasi amb un gran palmerar ben conegut per les seves aigües termals. Es prossegueix cap a Rustaq, ciutat allunyada de les grans rutes on visitarem la seva fortalesa, una de les més importants del Sultanat d’Oman construït en el segle XIII. Després de la visita, retorn a Muscat. Dinar. A la tarda realitzarem un creuer de 2 h que ens permetrà admirar l’extensa costa de Muscat amb la bonica mescla de paisatges muntanyencs, cales abandonades i la magnífica costa blava de l’Oceà Índic durant el capvespre. Sopar i allotjament a l’Hotel.

5 de novembre. MUSCAT
Esmorzar. Al matí farem un tour per la ciutat de Muscat. El tour comença amb una visita a la increïble Gran Mesquita del Sultà Qaboos, una de les mesquites més grans d’Orient Mitjà, seguida d’una visita a l’espectacular Royal Opera House. Conduirem al llarg de la pintoresca Corniche fins a l’antic districte emmurallat de Muscat, on visitarem ell Museu Bait Al Zubair. A continuació farem una parada fotogràfica a la residència de Sa Majestat el Sultà Qaboos i al Palau Al Alam, que està flanquejat pels forts portuguesos del segle XVI: Mirani i Jalali. Dinar. A la tarda ens dirigirem al zoco de Muttrah on passejarem a través dels carrers estrets on regatejarem per artesanies i articles locals de tota mena. Sopar i allotjament a l’hotel.

6 de novembre. MUSCAT – BIMAH SINKHOLE – SUR – TORTUGAS
Esmorzar. Sortida per carretera en direcció a la costa est. Ens detindrem a la botera de Bimah, un espectacular cràter de pedra calcària amb aigua verda blavosa en el fons. Continuació cap a Wadi Shaab, un magnífic wadi/oasi. Dinar. A la tarda arribarem a Sur, població històricament important per la construcció de Dhows (vaixell de fusta) que solien navegar a l’Índia i altres països des de Sud. Visitarem la drassana de construcció de Dhow. Sopar d’hora a l’hotel. Després del sopar ens dirigirem a Ras Al Jinz Turtle Reservi, una reserva natural d’albirament de tortugues. Des de Ras Al Hadd és des d’on es veu el primer començar el dia en tota la Península Aràbiga. L’adjacent Ras al-Jinz alberga una de les majors zones d’implantació de les Tortugues Verdes en l’Oceà Índic. Tornarem a l’hotel. Allotjament.

7 de novembre. WADI BANI KHALID – WAHIBA SANDS
Esmorzar. Sortida cap a Wadi Bani Khalid. El passeig per les piscines de Wadi Bani Khalid és molt interessant. Veurem els Falajs (petits canals d’irrigació, patrimoni de la Humanitat per la Unesco) i passarem pels arbres de mango i altres cultius. Els agricultors de la zona, malgrat l’accidentat del terreny, han aconseguit conrear la terra en els contraforts de les muntanyes utilitzant els rierols d’aigua per a regar els cultius. Podrem gaudir d’un bany en les aigües d’aquí. Dinar pícnic. Continuació cap a la població de Biddiyah. Arribarem a l’entrada del desert i canviarem de l’autocar a vehícles 4×4 per a iniciar la conducció en el desert, on podrem gaudir d’aquest espectacular paisatge. Les dunes s’eleven per sobre dels 100-150 metres en diferents tons de color i sorres movedisses. És el lloc perfecte tant per als romàntics com per als aventurers. Sopar i allotjament en Campament de Wahiba Sands.

8 de novembre. IBRA – BIRKAT AL MOUZ – NIZWA
Esmorzar. Sortida del desert en direcció cap a l’interior d’Oman, passant per la ciutat desèrtica d’Ibra, on ens detindrem per a conèixer una de les famílies locals d’aquesta ciutat, considerada una de les més antigues d’Oman. Continuarem el recorregut fins Birkat Al Mouz, un bonic poble situat entre la plana i la muntanya. Birkat Al Mouz es tradueix com a “piscina de plàtans”, un nom apropiat com revelarà un passeig per la plantació del poble amb el falaj i una espessa plantació de palmeres datileres que conviden a un tranquil passeig. Dinar. A la tarda arribarem a la població de Nizwa, coneguda com la ciutat Oasi. Visitarem el Fort de Nizwa, amb la seva enorme torre rodona. Des del cim de la torre es pot obtenir una vista d’ocell de la ciutat de Nizwa. Sopar i allotjament a l’hotel.

9 de novembre. NIZWA – BAHLA – JABREEN
Esmorzar. Visitarem el Zoco de Nizwa, famós pels seus objectes tradicionals omanís com la daga omaní o “Khanjar” tallat a mà i les seves joies de plata de disseny ornamental. A més gaudirem del mercat d’aliments i de la part de ceràmiques on podrem gaudir de comprar negociant amb els venedors locals. Dinar. A la tarda visitarem l’espectacular fort de Bahla, Patrimoni de la Humanitat per la Unesco i els pobles de Misfat i Al Hambra, on coneixerem la manera de treballar la ceràmica en aquestes antigues poblacions. Posterior retorn a Muscat. Sopar i allotjament a l’hotel.

10 de novembre. MUSCAT – BARCELONA – MANRESA

Esmorzar. Trasllat a l’aeroport de Muscat. Prendrem el vol directe cap a Barcelona. Arribada a l’aeroport de Barcelona. Trasllat de nou fins a Manresa.

 

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE: 2.700€
Suplement hab. Ind.: 470,00€

 

SERVEIS INCLOSOS

 • Trasllats Manresa-aeroport-Manresa  (mínim 4 places)
 • Vols BCN – MUSCAT – BCN amb facturació d’una maleta.
 • Hotels indicats de 4 * cèntrics.
 • Pensió Completa durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant des de Barcelona durant tot el viatge.
 • Autocar privat per al nostre grup.
 • Guies locals de parla espanyola.
 • Entrades dels monuments que es visiten.
 • 2 hores de creuer a dhow.
 • Una nit en el campament de luxe.
 • 4×4 pel trasllat al campament de Wahiba.
 • Assegurança de viatge amb cobertura covid-19 i anul·lació.
PREU: 2700
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »