País Basc

En autocar
Sortida
29 de Setembre 2024
Durada
5 dies
Preu per persona en habitació doble
890€
Suplement
Habitació individual: 275€
Categoria
Compartits

Programa

29 SETEMBRE.- PUNT D’ORIGEN – BILBAO
Sortida a primera hora. Matí en ruta. Arribada a Bilbao. Dinar en restaurant. A la tarda, visita de la ciutat amb guia local, on podrem admirar la Basílica de la Mare de Déu de Begonya, el Mirador d’Artxanda, el Barri Deusto, el Nucli Antic i els Set Carrers. Veure els exteriors del Museu Guggenheim, símbol de modernitat de la capital basca. A l’hora convinguda, trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

30 SETEMBRE.- BILBAO – SAN SEBASTIÁN – HONDARRIBIA – HENDAYA
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a San Sebastián. Gaudirem del seu passeig marítim i Platja de la Conxa. Coneixerem edificis emblemàtics com el Teatre Victòria Eugènia, El Palau de Miramar on passava les vacances la reina regent Maria Cristina i l’Ajuntament, que va ser un antic Casino. Al Nucli Antic destaquem la Catedral del Bon Pastor i la plaça de la Constitució. Com a monument modern i emblema de la ciutat, “el Peine del Viento”, de Chillida.
“Dinar en societat gastronòmica, els coneguts txokos, llocs de reunió de grups o associacions privades on es promouen i transmeten les tradicions gastronòmiques de generació en generació.”
Continuació fins a Hondarribia, on visitarem el nucli històric (antic recinte emmurallat) declarat Conjunt Monumental. A dalt del turó hi ha el Castell de Carles V, al costat de la plaça d’Armes i l’Església parroquial. Al barri pesquer de la Marina, destaquen les seves cases tradicionals, amb balcons de fusta de colors cridaners i adornats amb flors. Tot seguit gaudirem de les vistes de la badia d’Hendaya. La seva costa es caracteritza per les seves formacions rocoses anomenades flysch. Coneixerem el poble, que presumeix del Castell Abaddia, situat als afores. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

1 OCTUBRE.- GERNIKA – BERMEO – MIRADOR DE SAN JUAN DE GAZTELUGATXE
Esmorzar a l’hotel .Visita de Gernika, on es reunien les Juntes Generals de Viskaya, sota un roure , conegut com l’arbre de Gernika, el símbol més universal dels bascos, A continuació, Bermeo, vila arrelada a la tradició marinera, ja que la seva economia es basa majoritàriament en la pesca i les conserves. Destaquem diferents atractius turístics com la Porta de Sant Joan, el nucli antic o el seu acollidor port, entre d’altres. Dinar en restaurant. A la tarda parada al Mirador de St. Juan de Gaztelugatxe (parada fotogràfica); un penya-segat en forma de península a la meitat del Cantàbric culminat per una petita ermita dedicada a Sant Joan, a la qual s’accedeix a través d’una petita pendent amb escales que s’enfilen pel rocós vessant fins arribar a l’ermita, situada a 80 metres sobre el nivell del mar. És una roca dominant que simula un castell a l’aigua, posteriorment realitzarem una parada al Getxo, on podrem veure el Pont Penjant. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

2 OCTUBRE.-VITÒRIA- OÑATI – BERGARA, MONDRAGÓN
Esmorzar a l’hotel. Sortida a direcció Vitòria, capital del País Basc que coneixerem de la mà del nostre guia local. Destaquem el Palau d’Escoriaza-Esquivel i les Catedrals Nova i Vella (entrades no incloses). Al seu casc històric trobarem nombroses esglésies, basíliques i convents de gran interès. Entre els edificis de caràcter civil més destacats hi ha l’Antic Hospici, la Casa del Cordó, el Palau d’Ajuria-Enea i la Plaça d’Espanya. A continuació ens dirigirem a Oñati, on podrem gaudir dels exteriors de la primera universitat construïda al País Basc al s. XVI i passejar pels carrers, amb palaus emblemàtics. Dinar especial a Sidreria. A la tarda visita a Bergara. El nucli històric està declarat Conjunt Monumental. Coneixerem la Plaça de Sant Martí, l’Ajuntament porticat, la Casa Jáuregui, la Casa Eizagirre i la parròquia de Sant Pere d’Ariznoakoa. Finalment, visitarem Mondragón, amb el nucli antic medieval tancat per una muralla. Hi destaquen l’església de Sant Joan Baptista, la Casa Consistorial (d’estil barroc), el convent de Sant Francesc (actual centre cultural) i els palaus d’Okendo i Artazubiaga. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

3 OCTUBRE.- PAÍS BASC – PAMPLONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar a l’hotel. Inici de la ruta de retorn i breu parada a Pamplona per passejar per aquesta ciutat emblemàtica dels Sant Fermins, Dinar en restaurant durant la ruta. Arribada al punt d’origen.

El preu inclou

  • Autocar privat durant tot el circuit
  • Hotel 4* rodalies de Bilbao
  • Estada en Pensió completa amb begudes incloses (aigua i ví).
  • Totes les visites i entrades descrites en l’itinerari amb guies locals
  • Experiència Sidreria al “Chuletón en Oñati”
  • Experiència dinar a societat gastronòmica
  • Guia acompanyant 
  • Servei de radio-guia, a fi de garantir la millor audició.
  • Assegurança d’assistència i cancel·lació.

El preu no inclou

Propines xofer i guies
Qualsevol altre servei no especificar a “el preu inclou”

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.