skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


PAISATGES DE CROÀCIA – FLY & DRIVE

8 dies. Sortida Diàries

PREU: 1155
INFORMACIÓ

Viatge per als més independents: vols, cotxe de lloguer i reserva en els hotels per tenir garantit l’allotjament i gaudir del temps al teu aire.


Proposta d’itinerari (sortides diàries):

 

DIA 1 BARCELONA – ZAGREB
Vol de línia regular amb destinació a Zagreb. Arribada i recollida de el vehicle de lloguer a l’aeroport. Zagreb és la capital de Croàcia i la ciutat més gran de país. Va sorgir de dos pobles que es van assentar en els pujols dels voltants, Gradec i Kapitol, avui dia, el cor de Zagreb, el seu casc antic. Zagreb és una vivaç nova metròpoli europea que ha conservat el seu encant d’Europa Central. També és el centre polític, econòmic, intel·lectual i cultural de país. Allotjament.

DIA 2 ZAGREB – POSTOJNA – RIJEKA (253 KM)
Esmorzar. Visita la capital Croata, on es troba l’Església de Sant Marc, la Catedral, l’Església barroca de Santa Catarina, el Parlament i el palau de Govern. Sortida cap a Postojna per visitar les seves coves. A dia d’avui s’han explorat un total de 21 km de el sistema de les coves de Postojna. Això vol dir que la de Postojna és la cova de tipus càrstic més gran i més visitada d’Europa. Continuació a Rijeka, ciutat situada a la badia de Kvarner, la part més septentrional de l’Adriàtic on la Mediterrània entra més profundament en el continent europeu. La ciutadella fortificada de Trsat, és una de les fortificacions medievals millor conservada a Croàcia. La ciutadella està composta per la fortalesa i l’església, el convent franciscà, la sala d’esports i el centre d’exposicions, jardins i parcs. Allotjament.

DIA 3 RIJEKA – ZADAR – SPLIT (395 KM)
Esmorzar. Zadar és la cara moderna de Dalmàcia. És el lloc on, segons Hitchcock, es pot apreciar la millor posta de sol al món. Camí a Split es troba l’antiga ciutat de Trogir, ciutat patrimoni de la UNESCO. Et captivarà pel Portal de Radovan, on els detalls bíblics medievals decoren l’entrada de la catedral de Sant Llorenç, en la qual destaquen les 150 escultures i relleus. Continuació cap a Split, el nucli central de Dalmàcia, t’espera amb el seu palau de Dioclecià de 1.700 anys d’antiguitat, protegit per la UNESCO. Allotjament.

DIA 4 SPLIT / DUBROVNIK (229 KM)
Esmorzar. Aquesta ciutat declarada Patrimoni Universal ofereix al visitant el Palau de Dioclecià, Temple de Júpiter, Peristil i Catedral. Continuació cap a Dubrovnik, ciutat emmurallada, gairebé incanviable des dels temps medievals on continua la història de la UNESCO a Dalmàcia. És una ciutat amb gran patrimoni cultural tancada per gairebé dos quilòmetres de muralles, amb una sèrie de fortaleses i torres. Els concerts de música clàssica sonen a l’atri de la Casa de l’au-Prince, mentre que les actuacions representades durant els jocs tradicionals estiuencs de Dubrovnik tenen lloc a Lovrijenac, una fortalesa que s’assenta sobre d’un penya-segat de 37 metres d’alçada. Allotjament.

DIA 5 DUBROVNIK
Esmorzar. Visita el nucli antic per admirar el Palau de rector, la Catedral, el Monestir dels Dominics i el Monestir dels Franciscans. La “perla de l’Adriàtic” disposa de meravelles com ara els seus més de 2.000 metres de muralles, a més de multitud d’esglésies, palaus, torres i edificis artístics. Allotjament.

DIA 6 DUBROVNIK / PLITVICE (432 KM)
Esmorzar. Sortida via Trilj cap als Llacs de Plitvice. Croàcia guarda els seus tresors naturals en 8 parcs nacionals, d’entre els quals, els llacs de Plitvice estan més protegits per la UNESCO. Allotjament.

DIA 7 PLITVICE / ZAGREB (130 KM)
Esmorzar. Al matí et recomanem visitar el Parc Nacional amb les seves 16 llacs units per 92 cascades. Sortida cap a Zagreb. Allotjament.

DIA 8 ZAGREB / BARCELONA
Esmorzar. Sortida cap a l’aeroport i devolució de el vehicle de lloguer. Retorn a Barcelona en vol de línia regular. Arribada.

Preu per persona, des de: 1155€

ELS NOSTRES SERVEIS
Vol de línia regular, classe turista (reserves en classes especials).
8 dies de cotxe de lloguer, grup B (Opel Corsa o similar) per a 2/3 persones i grup C (Opel Astra o similar) per a 4/5 persones amb quilòmetres il·limitats, taxes, assegurança a tercers, robatori i col.lisió amb franquícia.
Recollida i devolució del vehicle a  l’aeroport.
7 nits d’hotel amb esmorzar en els hotels indicats.
Assegurança de viatge.

INTERESSA SABER
Les distàncies quilomètriques indicades són aproximades.

CONDICIONS I ASSEGURANÇA
Aquest viatge es regeix per Condicions Generals de contractació.
Tots els nostres viatges inclouen una assegurança de viatge Consulta condicions i opcions d’ampliació de l’assegurança.

 

 

CATAI

PREU: 1155
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »