skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


TIROL i BAVIERA

6 dies. Sortida 1 de juny de 2023 (dijous)

PDF
PREU: 1458
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT / SORTIDA DE MANRESA

1 JUNY
BARCELONA – MUNICH – CASTELL NEUSCHWANSTEIN – TIROL
Trasllat a l’aeroport del Prat per sortir en vol directe a les 07:00h destinació Munic. Arribada a les 09:10h i sortida direcció al castell de Neuschwanstein (entrada inclosa) més conegut com el castell del Rei Boig. Dinar en restaurant. Continuació cap a Obera mmergau, on tindrem temps lliure per visitar la ciutat coneguda per la quantitat de cases amb frescos pintats a mà. Sopar i allotjament a l’hotel d’Innsbruck.

2 JUNY
INNSBRUCK
Esmorzar bufet a l’hotel. Al matí farem una visita panoràmica amb guia local. Farem un recorregut pels llocs més emblemàtics d’aquesta ciutat, també anomenada la capital dels Alps i envoltada de muntanyes. Passarem per la Basílica de Wilten construïda en estil rococo que té el seu origen en una església romana de l’any 420. Al centre històric de la ciutat veurem el palau Hofburg , antiga residència de la Cort (entrada inclosa), les cases medievals que li donen a Innsbruck el seu encant especial i, per descomptat, la teulada d’Or.
A continuació prendrem el funicular Nordkettenbahn i dinarem en un restaurant típic a la muntanya..Després de dinar gaudirem de temps lliure. A l’hora convinguda tornarem a baixar amb el funicular i ens dirigirem a l’hotel. Sopar i allotjament.

3 JUNY
ALPBACH – RATTENBERG – ACHENSEE – HALL IN TIROL
Esmorzar a l’hotel. Iniciarem aquest tour a Alpbach, reconegut com un dels pobles més bonics d’Austria. Continuarem cap a Rattenberg, amb 440 habitants, la localitat més petita d’Àustria. Va ser construïda al s. XIV, literalment a l’ombra de la muntanya Rattenberg, per poder ser defensada contra bandits. Després d’un curt passeig pel centre medieval , dinar en restaurant. A la tarda continuem el nostre viatge per la regió del llac d’Achensee, el més gran del Tirol on farem una passejada en vaixell. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

4 JUNY
KITZBÜHEL – KRIMML – GERLOS
Esmorzar a l’hotel. Al matí ens dirigirem a Kitzbühel, ciutat famosa per ser un lloc de trobada de la Jet Set . Després de la visita continuarem per bells paisatges fins arribar a Krimml, per veure les seves magnífiques cascades en un frondós parc. Dinar en restaurant. Si les condicions climatològiques ho permeten, pujarem la carretera que ens portarà al pas del Gerlos, per tornar a l’hotel per la vall del Zillertal. Sopar i allotjament a l’hotel.

5 JUNY
INNSBRUCK – SALZBURG – MUNICH
Esmorzar. Excursió de dia complet a Salzburg, ciutat de Mozart de històrics monuments,i bonics jardins. Visita del centre de la ciutat passant pel carrer Getreidgasse, plaça de Mozart, la plaça del mercat i els jardins de Mirabel.. Dinar en restaurant. A la tarda temps lliure i a l’hora convinguda sortida cap a Munich.. Sopar i allotjament.

6 JUNY
MUNICH – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Durant aquesta visita panoràmica coneixerem els edificis més importants de la capital de Baviera que és excepcionalment rica en esglésies, monuments i museus – entre ells destaquen les Pinacoteques Vella i Nova. Passarem per l´Església de la Santa Trinitat, l´Òpera, l´antiga Residència Reial i el Palau Nymphenburg de la casa dels Wittelsbach, el Món BMW i el famós Jardí Anglès. Veurem també la Theresienwiese, on es celebra la festa de la cervesa Oktoberfest. A Munic podem trobar a més tots els estils arquitectònics: la Catedral gòtica, el Palau de la Justícia en estil neobarroc, el Teatre Nacional classicista que sembla un temple grec, l’Ajuntament neogòtic i, per descomptat, els edificis moderns Allianz Arena (estadi de futbol del Bayern München) i la Pinacoteca Moderna. Dinar en restaurant. A l’hora convinguda trasllats a l’aeroport per sortir en vol de les 20:55h cap a Barcelona. Arribada 23:05h. Trasllats al punt d’origen.

PREU PER PERSONA: 1370€ +88 € Tax
SUPL. HABITACIÓ INDIVIDUAL:  238 €

SERVEIS INCLOSOS:

 • Vols directes Barcelona – Múnich – Barcelona.
 • Facturació d’una maleta 23kg.
 • Pensió Completa
 • 4 nits Hotel 3 *sup a Innsbruck
 • 1 nit a l’hotel 4* a Munich
 • Expert guia acompanyant de Viatjalia.
 • Servei de ràdio-guies
 • Autocar privat amb seients assignats.
 • Guia local de parla castellana.
 • Entrades i visites incloses descrites a l’itinerari
 • Trasllats punt d’origen – aeroport – punt d’origen
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació. Inclou nova normativa Covid-19.

 

*Taxa turística local a pagar directament als hotels.

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

 • DNI VIGENT
PREU: 1458
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »