skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


PALÈNCIA – EL BISÓ EUROPEU I CELLERS VALPIEDRA

5 dies. Sortida 15 de maig de 2023 (dilluns)

PDF
PREU: 725
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP COMPARTIT  I GUIA ACOMPANYANT

15 maig.- MANRESA– BRIONES– AGUILAR DE CAMPOO
Sortida del punt indicat a primera hora del matí en direcció Saragossa i arribada a BRIONES. DINAR EN RESTAURANT. A la tarda sortida cap a Aguilar de Campoo. Acomodació a l’ hotel. Seguidament realitzarem la visita a aquesta localitat , amb el seu recinte emmurallat, les seues 6 portes d’entrada, els seus nombrosos palaus i casoleries, la plaça Major i les seues porxades plenes de vida, les seues pastisseries i les seues galetes. A hora indicada retorn a l’ hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

16 maig.- AGUILAR DE CAMPOO – SANT CEBRIÀ DE MUDÀ – REVILLA DEL POMAR – AGUILAR DE  CAMPOO
ESMORZAR i sortida Sant Cebrià de Mudà, on farem un viatge cap a la prehistòria en 4×4. Visita a Tot Terreny on es recorre els 2km de distància que hi ha des del Centre d’Interpretació fins a la finca on es troben els animals en tot terreny. Allà a l’entrada de la finca s’ha de baixar uns 30m caminant per un sender fins a arribar al hite d’observació on hi ha els 8 bisons que viuen en aquesta parcel·la . En algunes èpoques de l’any els bisons es mantenen a prop de pessebres (lloc on beuen aigua i tenen l’herba). Fa uns anys que el besó europeu va tornar a la muntanya palentina i va tornar a trobar-se amb la terra que va abandonar 1000 anys enrere. Retorn a l’ hotel i DINAR. A la tarda sortida cap a Revilla del Pomar on es trobala Cova dels Francesos per visitar aquest complex kàrstic d’estalactites, estalagmites, mantells i colades, situat a l’Espai Natural de Covalagua amb un paisatge generós en bosc de faigs, grèvols, teixos i majuelos, inclòs dins del projecte de Geoparc Mundial Unesco Las Loras. Proper a aquesta cova es troba el mirador de Valcavado, el qual visitarem. Si el temps ens ho permet, baixarem fins a l’espai Natural de Covalagua, naixement del riu Ivia en forma de cascades. A hora prudencial retorn a l’hotel. SOPAR I ALLOTJAMENT.

17 maig.- AGUILAR DE CAMPOO – PALENCIA – AGUILAR DE CAMPOO
ESMORZAR i sortida cap a en direcció Palència. Realitzarem la visita a aquesta ciutat on destaca la catedral de Sant Antolí, la 3a més gran, el carrer major més llarg amb les seves porxades, el magnífic edifici eclèptic de la Diputació provincial de Palència, el Crist del Otero escultura gegant de 22 anys de Victorio Macho, verticalitat que contrasta amb els amplis paisatges horitzontals, l’Església fortalesa de Sant Miquel, lloc on la tradició diu que va casar el Cid amb Sra. Ximena. Retorn a l’ hotel i DINAR EN RESTAURANT. Tarda lliure a Palència. A hora indicada retorn a l’ hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

18 maig.- AGUILAR DE CAMPOO – HERRERA DE PISUERGA – VALLESPINOSO – EMBALSE DE AGUILAR – AGUILAR DE CAMPOO
ESMORZAR i sortida en direcció cap a Herrera de Pisuerga per fer un interessant recorregut pel Canal de Castella al Vaixell Marquès de l’Ensenada. Es troba en el punt estratègic de confluència entre el Canal de Castella, el riu Pisuerga i el naixement del Canal del Pisuerga. Navegant a una tranquil·la velocitat de 6 nusos arribarem a la 6a resclosa revivint el procés d’ompliment i buidatge i acostant-nos fins a la 5a. El Centre d’ Interpretació del Canal de Castella permet una comprensió directa dels canvis generats a la Terra de Camps durant el S.XVIII, producte de la convergència de les 3 vies. Retorn a l’ hotel i DINAR. A la tarda farem la ruta del romànic, on art i història es fonen … Eremitori rupestre dels Sants Just i Pastor, L’ermita de Santa Cecília de Vallespinoso són només una petita mostra d’aquest romànic del Camí de Sant Jaume palentí. De tornada a l’hotel, panoràmica sobre l’embassament d’Aguilar. Arribada a l’ hotel, SOPAR I ALLOTJAMENT.

 

 

19 maig.- AGUILAR DE CAMPOO – FUENMAYOR (CELLER VALPIEDRA) – TUDELA – BARCELONA
ESMORZAR i sortida en direcció Fuenmayor per visitar la Finca i Celler de Valpiedra, lloc on s’ha gravat la sèrie televisiva “Gran Reserva”. Ens realitzaran la presentació de la Finca Valpiedra, visita Mirador del celler, visita de la vinya (si la climatologia ho permet) i tast comentat dels 2 vins més representatius del celler: Cants de Valpiedra Crianza i Finca Valpiedra reserva acompanyat d’embotit riure. Continuació fins a Tudela. DINAR DE COMIAT. A la tarda, el viatge cap a Saragossa, Lleida i arribada al punt d’origen.

 

Preu per persona, mínim 36 places:  725€
Preu per persona, mínim 25 places:  797€

Suplement habitació individual: 130€

 

VISITES INCLOSES:

 • AGUILAR DE CAMPO, visita guiada i entrades al Monastir de Santa María la Real i la Colegiata de Sant Miquel
 • SAN CEBRIÁN DE MUDÁ, Bisontes Europeus (centre d’interpretació + parcel·la bisó europeu)
 • REVILLA DEL POMAR, Cova dels Francesos
 • PALENCIA, visita guiada i entrada a la catedral
 • HERRERA DE PISUEGA, Vaixell pel Canal de Castella
 • EREMITORIO RUPESTRE SANTS JUSTO Y PASTOR
 • FUENMAYOR, visita al Celler Valpiedra amb cata de dos vins

 

EL PREU INCLOU:

 • Sortida de Manresa
 • Autocar dotat de les últimes mesures de seguretat i confort
 • Guia acompanyant en tot el circuit
 • HOTEL VALENTÍN 3* – AGUILAR DE CAMPOO
 • PC en hotel i restaurants amb aigua i vi en dinars i sopars
 • Visites i entrades detallades en l’itinerari
 • Assegurança mèdica i de cancel·lació

 

EL PREU NO INCLOU:

 • Res no especificat
 • Tot tipus d’extres

 

 

PREU: 725
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »