skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


PARIS I VERSALLES

5 dies. Sortida 30 d'abril de 2023 (diumenge)

PDF
PREU: 1495
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP COMPARTIT  I GUIA ACOMPANYANT

1R DIA
PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – PARÍS HISTÒRIC
Trasllats en autocar cap a l’aeroport del Prat per sortir en vol directe a les 9:40h cap a París. Arribada a les 11:30h i trasllats a l’hotel. Dinar. A la tarda, visita panoràmica de la ciutat de la Llum amb guia local; Plaça de la Concòrdia (la segona més gran de França després de la plaça de Quinconces, a Bordeus) situada al començament de l’avinguda dels Camps Elisis. Plaça Vendôme, al seu centre es troba la columna Vendôme, aixecada per Napoleó el 1810. És una de les places de París mundialment cèlebres per ser des del segle XIX un dels epicentres del luxe a París. Continuarem cap a l’església de la Madeleine. És una església situada a la Place de la Madeleine al districte VIII que constitueix un exemple perfecte de l’estil neoclàssic amb el seu pòrtic octòstil. grans bulevards. Finalizarem la visita a l’Òpera, dissenyada per Charles Garnier l’any 1.669. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

2N DIA
PALAU I JARDINS DE VERSALLES – BARRI LLATI – MONTMATRE I EL SACRE COEUR
Esmorzar. Al matí realitzarem la visita al Palau i jardins de Versalles, que va ordenar construir el Rei Sol Lluís XIV, recorregut per les estades reals, la galeria dels miralls, l’habitació de Maria Antonieta, etc. Recorregut pels jardins i trianons (palaus d’estiu). Dinar al centre de París.
A la tarda, recorregut pel barri Llatí amb la famosa Universitat de la Sorbona. També passejarem pel barri de Montmartre amb el seu ambient bohemi, la Plaça del Tertre, el funicular i la magnifica vista des la Basílica del Sagrat Cor.Sopar i allotjament.

OPCIONAL assistència al famós espectacle: Cabaret Parisien Le MOULIN ROUGE amb l’històric ball del Can-can amb trasllats inclosos.

3R. DIA
PARIS MODERN; TOUR EIFFEL – MUSEU LOUVRE OPCIONAL I CREUER SENA BATEAUX AMB SOPAR
Esmorzar. Visita al Paris Modern; la Tour Eiffel amb ascensió al 2º pis, des d’on es divisa una esplèndida panoràmica de tota la ciutat. Anirem cap a l’Arc del Triomf, construït per la victòria d’Austerlitz l’any 1805, passejarem pels bonics Champs Elyssées dissenyats per l’arquitecte Jacques Hittorff al 1838 i escenari de l’Exposició Universal de 1855, Grand Palais i Petit Palais creats com a recintes de mostres, Champs de Mars amb la seva vista panoràmica dels Invàlids, la Plaça Trocadero, etc. Dinar. Tarda lliure o possibilitat de visitar el Museu del Louvre, on s’hi troben algunes de les col·leccions d’art més importants del món. A continuació realitzarem el creuer amb sopar pel riu Sena en els típics Bateaux Mouches, admirant ponts, palaus i edificis il·luminats. Allotjament a l’hotel.

4T. DIA
PARÍS – CENTRE POMPIDU – FORUM LES HALLES – NOTRE DAME
Esmorzar. Passejarem per la cèntrica zona on s’hi troba el Centre Pompidu (és el nom més comunament emprat per designar el Centre Nacional d’Art i Cultura Georges Pompidou), va atreure el 1979 més de 840.000 persones a una exposició sobre Salvador Dalí. Continuarem cap a la Catedral de Nôtre Dame, un dels edificis més senyers i antics dels que es van construir d’estil gòtic. Seguirem cap al Forum Des Halles (renombrat Westfield Forum des Halles el 2019), és un centre comercial situat a les Halles, l’antic mercat central de París. Dinar. Temps lliure per gaudir dels bulevards i realitzar possibles compres a les galeries Lafayette. Són uns grans magatzems situats al Novè Districte. Es tracta de la superfície comercial més gran del món occidental i el principal gran magatzem europeu per xifra de negocis. Sopar i allotjament a l’hotel.

5È DIA

PARÍS; LA DÉFENSE – LE MARAIS – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Visita al barri futurista de La Défense, és un modern barri de negocis situat a l’oest de París, com a prolongació de l’“axe historique” (eix històric) que comença al Louvre i prossegueix per la plaça de la Concòrdia, l’avinguda dels Camps Elisis, l’Arc de Triomf, i fins al pont de Neuilly i l’Arc de la Défense o Gran Arche. Aquest districte es compon essencialment de gratacels d’oficines, connectats per una immensa esplanada de vianants (Le Parvis) de 31 hectàrees. És el primer districte de negocis d’Europa per la mida del parc d’oficines, el segon d’Europa pel volum d’activitats financeres després de la City de Londres.
Dinar en restaurant. A la tarda, passejarem pel romàntic i festiu barri de le Marais on destaquem la plaça des Voges on va viure Victor Hugo i on tindrem temps lliure per gaudir d’alguna de les pastisseries tradicionals, xocolateries i sales de té. Hi resideix la població jueva més important d’Europa. Se’l considera un dels barris més cosmopolites del vell continent. Aquest barri va servir d’inspiració a Gus Van Sant per explicar la història de dos nois gais a la pel·lícula Paris, je t’aime. A l’hora convinguda trasllats a l’aeroport per sortir en vol directe a les 21:00h cap a Barcelona. Arribada 23:25h i trasllat al punt d’origen.

PREU PER PERSONA : 1.495€

 

SERVEIS : 

 • Trasllats Punt d’origen – aeroport del Prat – Punt d’origen. (Descompte 30€ per no utilitzar aquest servei.)
 • Expert guia acompanyant durant tot el viatge.
 • Vols directes Barcelona – París – Barcelona. S’inclou facturació de 1 maleta de 23 Kgs.
 • Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
 • 4 Nits Hotel *** a Paris.
 • Estada en pensió completa.
 • Excursions i entrades Palau i jardins de Versailles, funicular Montmartre, 2º pis Torre Eiffel.
 • Guia local a Paris.
 • Bateaux Mouches amb sopar.
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació amb cobertures per la Covid-19

SERVEIS OPCIONALS:

 • Suplement habitació individual: 300 €
 • Entrada al Museu del Louvre amb audio-guies: 25 €
 • Espectacle cabaret Moulin Rouge + trasllats: 146 €

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

 • D.N.I. vigent

 

PREU: 1495
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »