skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Places exhaurides

PATAGÒNIA ARGENTINA i IGUAÇÚ

16 dies. Sortida 6 de novembre de 2023 (dilluns)

PDF
PREU: 6990
INFORMACIÓ

SORTIDA EN GRUP REDUÏT I GUIA ACOMPANYANT

05 Novembre- Manresa – Barcelona
Sobre les 23:00, sortida des de Manresa direcció a l’aeroport de Barcelona on farem tràmits de facturació.

06 Novembre- Barcelona – Buenos Aires

Un cop passat el control de passaports, embarcarem i sortirem en vol directe a les 01:30h, destí Buenos Aires, on tenim previst arribar a les 11:10h, (hora local).

A l’arribada, i després de recollir l’equipatge, trasllat en bus privat fins al nostre hotel i seguidament començar la visita a la ciutat per conèixer els llocs més representatius de la seva  història i a més de gaudir del llegat arquitectònic que van deixar els avantpassats. Visitarem la Plaça de Mayo, des d’on comença la història i desenvolupament de la nostra ciutat coneixent el nucli històric amb els seus principals edificis: el Cabildo, la Casa Rosada, avui seu del govern executiu i l’edifici del qual fos part del Fort que protegís la ciutat al període colonial.

Continuarem pel sector més antic de la ciutat, el barri de San Telmo, on podrem veure els “conventets”, cases amb moltes habitacions que recreaven cel·les de convents, d’allà el seu nom, i que van allotjar el gran corrent d’immigrants des de finals de segle 19 fins a mitjans del segle 20. Coneixerem els orígens de la música i el ball nacional: el Tango, als barris baixos de San Telmo i La Boca. Entrant al barri de la Boca, coneixerem l’antic port natural de la ciutat, on, a finals del segle XIX, es va començar a instal·lar una creixent comunitat italiana amb preponderància d’origen genovès; “Caminito”, i el carrer declarat museu, amb les seves cases acolorides. Vorejem la rivera fins a Puerto Madero, segon Port de la ciutat, avui convertit en el barri més car de la ciutat, combinant els antics docks (edificis de maó d’estil anglès, utilitzats com a barraques durant l’activitat portuària) i els nous gratacels . Durant el transcurs de la visita, tindrem la pausa per dinar al restaurant .

Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

07 Novembre- Buenos Aires

Esmorzar i sortida en excursió per continuar coneixent la ciutat. Continuarem la visita cap al Barri de La Recoleta, des de fa diverses dècades el barri més prestigiós, destacat per les edificacions antigues que es presenten com a resum de l’arquitectura Europea del segle passat. Visita al distingit cementiri Monumental de gran valor arquitectònic i on, entre altres personalitats, hi ha la volta d’Evita Perón. Continuació pel barri de Palerm, el barri més gran de la ciutat, on coneixerem el Parc “3 de febrero”, el gran pulmó verd de la ciutat. De tornada farem una parada a la famosa Llibreria L’Ateneu. Dinar i resta de la tarda lliure per continuar recorrent la ciutat, acompanyats del nostra guia acompanyant.
Opcionalment i acompanyats del nostre guia podrem fer la visita al Teatre Colon, veure el Cafè Tortoni, emblemàtica cafeteria oberta el 1858, i que es molt popular entre la elit cultural.

Sopar i allotjament.

08 Novembre- Bons Aires- Tigre i Delta del Riu Paraná

Esmorzar i posteriorment trasllat a Puerto Madero on abordarem un catamarà que recorre el Riu de la Plata paral·lel a la costa, amb vista panoràmiques de la ciutat i després ingressa als canals del Delta del Paranà on coneixerem aquest sector d’illes i la seva vida característica. Després de 2 hores, arribada al Port de Tigre, visita i dinar.

Tornada a la ciutat al voltant de les 15 h. i a la tarda qui ho desitgi, acompanyats del nostre guia, seguirem coneixen aquesta gran ciutat, poden veure el Paseo de la Historieta, recorregut peatonal on anirem trobant els personatges de la historieta argentina més populars, com per exemple Mafalda, Susanita, Manolito, Don Fulgencio, etc.etc.

Sopar i allotjament.

09 Novembre. Buenos Aires– Iguaçú – Cascades costat brasiler

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol d’Aerolíneas Argentinas cap a Puerto Iguazú. En arribar, anirem directament al Parc Nacional do Iguazu, (Dinar inclòs)per conèixer els salts situats del costat brasiler el circuit del qual de passarel·les de 950 metres de llarg sobre les barranques del Riu Iguaçú ens ofereix la millor vista panoràmica de tots els salts. El recorregut té el seu punt culmini en arribar al mirador de la “Garganta del Diablo”, on el soroll de la caiguda de l’aigua estremeix el visitant. En acabar, trasllat a l’hotel Acomodació i sopar a l’hotel. Allotjament.

10 novembre. Iguaçu – Cascades costat argentí

Esmorzar a l’hotel. Al matí, començament de l’excursió a les Cascades del costat Argentí, situades dins del Parc Nacional Iguazú. Arribada al centre del visitant per després prendre el “tren de la selva”, un tren ecològic que se submergeix a la selva missionera, fins a l’estació “Garganta del Diablo”, on comença el recorregut de la passarel·la cap a un dels paisatges més impactants de l’Argentina, just davant del salt que dóna nom a l’estació: La Gola del Diable, és el Salt Unió indescriptible per la seva bellesa i energia que emociona a tot us! ¡Imperdible! El recorregut continua per la següent estació “Cataratas” on es pot realitzar el Passeig Superior amb una distància de 500 metres. Dinar al restaurant dins del parc. S’inclou: la gran Aventura, Recorregut de 8 Kms. amb vehicle tot terreny pel Sendero Yacaratiá, fins a Puerto Macuco. Embarcament en barques de goma semi-rígids navegant 6 Kms. pel Riu Iguazú Inferior amb 2 Kms. de ràpids. Entrada al Canó de Gola del Diable amb aproximació als salts i desembarcament a l’Illa San Martín, cor de les Cascades de l’Iguazú.

En acabar , tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

11 Novembre. Iguaçu – Puerto Madryn  -dinar no inclòs per coincidir en horaris d’aeroports-

Esmorzar a l’hotel. Check out i trasllat a l’aeroport per sortir a les 13:45 en vol cap a Puerto Madryn (amb escala/connexió a Buenos Aires). Arribada sobre les 19:00. Sopar en restaurant local. Allotjament a l’hotel.

12 Novembre. Port Madryn – Península Valdés

Esmorzar a l’hotel. Excursió de dia complet a la Península Valdés. De bon matí, sortirem des de l’hotel cap a Puerto Pirámide, on embarcarem en unes barques zodiac per fer l’albiratge de la Ballena Franca Austral, una experiència realment impactant. Dinar al restaurant local. Després continuem cap a Caleta Valdés, accident costaner de gran importància per les seves característiques geogràfiques i quantitat de llops, elefants i aus marines. Al lloc hi ha senders que recorren la costa i un petit centre d’interpretació que reuneix informació de la regió. En acabar la tarda, tornada a l’hotel. A l’hora acordada, trasllat al restaurant. Sopar al restaurant local. Allotjament.

13 Novembre. Puerto Madryn – Dia de camp i pingüins a El Pedral

Esmorzar a l’hotel. Després, començament de l’excursió a la Reserva El Pedral, situada a Punta Ninfas (la punta sud del golf Nou) on des de setembre de cada any, una creixent colònia de simpàtics pingüins de Magallanes s’instal·la a les costes. Una caminada guiada entre els seus nius ens permetrà conèixer millor aquests curiosos animals. El Pedral sosté un esquema de control i neteja de platges, col·laborant a més amb la fundació GPS (Global Penguin Society). A més, visitarem el far de Punta Ninfas, valuós referent per als navegants que ingressen al Golf Nou. La vista des del penya-segat del far ens farà sentir privilegiats, part d´un paisatge diferent, màgic i increïble. Posteriorment, dinar a la casa de l’estada patagònica, que va ser construïda a principis del segle XX amb materials i el mobiliari portats d’Europa amb vaixell i desembarcats a les costes de la pròpia estada. A la tarda, trasllat de tornada a l’hotel. A l’hora acordada, trasllat al restaurant. Sopar al restaurant local. Allotjament.

14 Novembre. Port Madryn-Trelew – Ushuaia.

Esmorzar a l’hotel.  Aquest matí, qui ho desitgi i acompanyats del guia, aprofitarem per passejar per la Costanera o el centre comercial. Dinar lleuger tipus pícnic i a l’hora concertada per traslladar-nos a l’aeroport, on de camí podrem veure la rèplica del dinosauri més gran del món, descobert per investigadors el 2013, i de 40 metres de llargada. Arribats a l’aeroport, embarcarem al vol d’Aerolínies a les 16:00 directe a Ushuaia. Arribada sobre les 18:00 i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament

15 Novembre. Ushuaia- Parc Nacional i Navegació Canal Beagle

Esmorzar a l’hotel. Començament de l´excursió al Parc Nacional Terra del Foc & Natura. El primer punt a visitar, ja dins del Parc Nacional, és el mirador Lapataia, des d’on es realitza un petit trekking per transitar els darrers quilòmetres de la Ruta Nacional Nº 3 i arribar a la Badia, lloc ideal per a l’albiratge de les aus que habiten la zona. El recorregut continua pel corriol de la castorera per arribar a un dels dics construïts per aquesta espècie que habita la regió on es pot observar l’impacte que aquestes “construccions” produeixen al medi ambient. Seguint un camí que s’endinsa al bosc, s’arriba a les torberes, formades per la gran acumulació de molsa i matèria vegetal que tenen una capacitat enorme d’emmagatzematge d’aigua. A la part sud del parc hi ha el llac Acigami (Ex llac Roca), punt obligat per aturar-se, admirar l’espectacle que ofereix el paisatge amb la Serralada dels Andes com a fons, mentre es gaudeix d’un refrigeri. El recorregut acaba a Bahía Ensenada on hi ha l’estafeta postal més austral del món. Tornada a la ciutat. Dinar al restaurant local. A continuació, Navegació pel Canal de Beagle cap a l’Illa dels Llops i Far Les Eclaireurs (conegut com el Far de la Fi del Món). Aquesta excursió comença al moll turístic local, des d’on es salpa per recórrer l’àmplia Badia d’Ushuaia fins a assolir el Canal Beagle. Allí es navega al voltant de l’Illa dels Ocells: on es pot apreciar l’avifauna fueguina observant Skúas, Albatros de Cella Negra, Ànecs Vapor, Cauquenes, Gavines Cuineres i Gavines Grises, i de l’Illa dels Llops: on es troben els llops marins d’un i dos pèls. En arribar al Far Les Eclaireurs (Els Il·luminadors), es poden veure colònies de Cormorans Imperials i Cormoranes Roqueros. Al llarg del recorregut, el guia no només va fent referència a les característiques de cadascuna de les espècies albirades i de la geografia del lloc, sinó que també explica la importància històrica d’aquest pas marítim en el sorgiment de la ciutat. Tornada a la ciutat i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

16 Novembre. Ushuaia – Llacs Fagnano i Escondido en 4×4

Esmorzar i tot seguit, començament de l’Excursió Llacs Off Road en 4×4., ens aventurem en un Safari amb vehicles 4×4 amb dinar inclòs. La travessia ens permetrà connectar-nos de manera diferent amb els paisatges més recòndits de l’illa de Terra del Foc. Per senders de terra i sortejant rierols, arribarem a la imponent costa del Llac Fagnano, on podrem prendre’ns un moment per contemplar aquest extraordinari lloc i

la seva energia particular. A partir d’aquí, els vehicles començaran a transitar camins de difícil accés (off-road) oferint-nos vistes de bellesa inigualable. Dinar durant l´excursió.

En aquest entorn meravellós, gaudirem d’un rostit al millor estil argentí, acompanyat de vi Malbec, i l’oportunitat per distendre’ns, compartir xerrades i reposar energies. Tornada a l’hotel a la tarda. Sopar i allotjament.

17 Novembre. Ushuaia – El Calafate

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport i sortida en vol a les 10:45h, destí al Calafate, on arribarem sobre les 12:00. Recepció i trasllat a l’hotel. Dinar i temps lliure, o qui ho desitgi, acompanyats del guia, passejar per l’Avinguda Libertador, avinguda principal on hi ha “la aldea de los Gnomos”, bonic lloc d’artesanies i recods; el Yeti Ice Bar (Bar de gel), i als afores de la ciutat el Museu Glaciarium.

Sopar i allotjament.

18 Novembre. El Calafate – Glacera Perito Moreno i Safari Nàutic

Esmorzar a l’hotel. Excursió de dia complet a les passarel·les de la Glacera Perito Moreno, incloent-hi la navegació “Safari Nàutic”. Partida des de l’hotel per recórrer 80 km fins arribar a l’entrada del Parc Nacional Les Glaceres, declarat Patrimoni Mundial (natural) per la UNESCO atès que preserva una extensa àrea del camp de gels continentals del que baixen les glaceres Moreno, Onelli, Agassi i Upsala. El més sorprenent és el Perito Moreno, que s’expandeix sobre les aigües del Llac Argentí i té una paret de 5 quilòmetres d’amplada i 70 metres d’alçada sobre el nivell de l’aigua, amb colors que varien del blanc immaculat al turquesa. El Punt Panoràmic és el començament d’una caminada descendent per les passarel·les ubicades davant de la glacera. Des d’allà gaudireu de la immensitat del paisatge i podreu percebre els sons dels constants despreniments de gel. Un espectacle que no ens podem perdre! Dinar al restaurant local del parc.

L’excursió continua amb el “SAFARI NÀUTIC”, una navegació pel braç Rico del Llac Argentí que té una durada aproximada d’1 hora i brinda la possibilitat de “viure” la glacera més de prop. Un cop davant de la paret, el vaixell s’atura per uns minuts per poder contemplar la seva immensitat i bellesa. Tornada a l’hotel. Sopar al restaurant local. Allotjament.

19 Novembre. El Calafate

Esmorzar a l’hotel. Excursió Navegació “Todo Glaciares” pel llac Argentí. El Camp de Gel Patagònic és, després de l’Antàrtida, el mantell de gel més gran del planeta. Les seves glaceres tenen origen a només 1500 msnm d’altitud i descendeixen fins als 200 msnm, cosa que permet un accés i visualització única al món. El P.N. Les Glaceres és un magnífic escenari de boscos, llacs, muntanyes, gel i estepa, amb més de 200 glaceres. Destaquen la Glacera Spegazzini amb la gran altura del seu front que arriba als 135 msnm, la Glacera Upsala que cobreix tota una vall amb una extensió aproximada de 765 Km2 i una longitud de 53 km, i la Glacera Perito Moreno, en constant avenç, i les ruptures del qual són un espectacle natural incomparable. Durant el recorregut d’aquesta navegació descobrirem la barrera de tempans de gel, la Glacera Upsala, Glacera Heim, Glacera Spegazzini. Desembarcament amb vistes a la Glacera, caminada i temps per prendre el nostre dinar pícnic, en un entorn únic. Tornada al port Desembarcament i trasllat a l’hotel del Calafate. Sopar i allotjament.

20 Novembre. El Calafate – Buenos Aires  –dinar no inclòs per coincidir en horaris d’aeroports-

Esmorzar. Check out i trasllat a l’aeroport per embarcar a les 11:55h. en vol destí Buenos Aires. Arribada prevista sobre les 14:50h. recepció i trasllat a l’hotel i temps lliure, o qui ho desitgi, i acompanyats del nostre guia, passejar pel carrer Florida, animat carrer peatonal, amb molts comerços, cafès, ballarins de tango i les galeries comercials “Galerias Pacifico”, un edifici històric de Buenos Aires.. Allotjament.

A la nit i com a comiat d’aquest meravellós viatge, tindrem un Sopar Tango Show, la millor manera de viure l’experiència del TANGO en tota la seva esplendor. Sota la direcció una orquestra que convoca mestres de renom, es llueix un elenc de professionals del ball i cantaires dignes de la capital del tango. El sopar inclou aperitiu, plat d´entrada, plat principal, postres i begudes. Tornada a l’hotel. Allotjament.

21 Novembre. Buenos Aires – Barcelona

Esmorzar i trasllat a l’aeroport, on desprès dels tràmits de facturació, sortirem a les 13:00, en vol directe destí a Barcelona, Nit a bord.

22 Novembre. Barcelona – Manresa

Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 05:30 del matí, recollida d’equipatge i trasllat de nou fins a Manresa.

 PREU PER PERSONA: 6.990€
Suplement habitació individual: 1.260€

 CALENDARI PAGAMENTS:
Al moment de fer reserva: 1.000€ per persona
Màxim 31 agost: 2n pagament de 2.500€ per persona
Màxim 20 setembre: Resto import

 

IMPORTANT:

Segons el contingut del Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, de conformitat amb la redacció del Reial Decret-llei 23/2018, de 21 de desembre, de transposició de la Directiva de Viatges Combinats i Serveis de Viatge Vinculats:

El preu del viatge ha estat calculat al canvi de divises, tarifes de transport, cost de combustibles, impostos, taxes i recàrrecs turístics, a la data de la sol·licitud de serveis, que poden variar.

L’agència es reserva el dret a modificar el preu donat, per qualsevol increment / reducció en l’esmentada cotització del preu que podrà revisar-se i repercutir al client d’acord amb la normativa vigent, fins a vint dies abans de la data de sortida, segons l’article 158 RDL 1/2007.

 

El viatge inclou:

 • Trasllat Terminal-aeroport Barcelona-Terminal (descompte per no utilitzar el servei: 30€)
 • Vols de línia regular Barcelona-Buenos Aires-Barcelona
 • Vols interns Buenos Aires-Iguaçu – Puerto Madryn – Ushuaia – Calafate – Buenos Aires
 • 15 nits en hotels de ****/*****
 • Règim de Pensions completes (excepte 2 dinars que coincideixen en hores de vols)
 • Visita de tot el dia a la Ciutat de Buenos Aires
 • Visita amb catamarà a Tigre i delta del Paranà
 • Visita Catarates d’Iguaçu – cantó Brasileny i cantó Argentí amb “la gran aventura”
 • Excursió de dia complet a Península Valdés per avistament de la balena franca austral
 • Visita a Caleta Valdés, per veure llops i elefants marins
 • Excursió a Punta Ninfas de la reserva El Pedral, per visitar els pingüins de Magallanes
 • Excursió al Parc Nacional de la Terra de Foc
 • Navegació per el Canal Beagle fins a l’illa dels Llops i Far les Eclaireurs (Far de la fi del món)
 • Excursió safari en 4×4 als Llacs Fagnano i Escondido
 • Excursió de dia sencer a les passarel·les de la Glacera Perito Moreno
 • Navegació Safari nàutic Perito Moreno
 • Excursió Navegació “Tot Glaceres” pel Llac argentí (Spegazzini, Upsala)
 • Sopar Tango Show a Buenos Aires
 • Assegurança de viatge i cancel·lació
 • Guia local a destí
 • Guia acompanyant durant tot el viatge
 • Propines xofers, guies i restaurants
 • Reunió-presentació prèvia del viatge

El viatge NO inclou:

 • Begudes als àpats
 • Res no especificat anteriorment


Vols previstos

06 nov. (nit del 5 al 6) Barcelona-Buenos Aires 01:30 11:10
09 nov. Buenos Aires-Iguaçú 08:50 10:40
11 nov. Iguaçú-Buenos Aires 13:45 15:40
11 nov. Buenos Aires-Península Valdés 17:00 19:00
14 nov. Península Valdés – Ushuaia 16:00 18:10
17 nov. Ushuaia-Calafate 10:45 12:05
20 nov. Calafate-Buenos Aires 11:55 14:50
21 nov. Buenos Aires-Barcelona 13:00 05:30  (del dia 22)

Hotels previstos (o similars) 

Buenos Aires Hotel GRAN BRIZO ****
Iguaçú Hotel MERCURE ó FALLS IGUAZÚ  *****
Puerto Madryn Hotel DAZZLER ****
Ushuaia Hotel las HAYAS *****
El Calafate Hotel CALAFATE PARQUE ****

 

PREU: 6990
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »