skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Places exhaurides

XILE DE NORD A SUD + SALAR D’UYUNI (BOLIVIA)

16 dies. Sortida 6 de novembre de 2023 (dilluns)

PDF
PREU: 7800
INFORMACIÓ

VIATGE EN GRUP EXCLUSIU I GUIA ACOMPANYANT /

06/11/2023 Manresa – Barcelona / Santiago de Xile
Trasllat fins a l’aeroport de Barcelona, on després dels tràmits de facturació i aduana sortirem en vol amb destinació a Santiago de Xile. Arribada i trasllat privat a l’hotel.  Allotjament.

07/11/2023 Santiago / Valparaíso / Providència / Santiago
Esmorzar. Reunió al matí al vestíbul de l’hotel. Sortida cap a Valparaíso i Viña del Mar per a un tour de dia complet. Ubicada a 120 km al nord de Santiago, Valparaíso, nominada per la UNESCO com a Patrimoni Cultural de la Humanitat, va ser nomenada així el 1536 pel conqueridor espanyol Juan de Saavedra en homenatge a la seva ciutat natal. L’activitat del port es va enlairar durant els segles XVI i XVII com una extensió del port del Callao (avui Perú). Amb la Independència, Valparaíso es va obrir àmpliament al comerç mundial com un enclavament estratègic en l’intercanvi interoceànic Atlàntic/Pacífic que passa pel Cap d’Hornos. A partir del segle XIX, immigrants anglesos, alemanys i francesos s’hi van establir i van desenvolupar la seva activitat comercial. En forma d’amfiteatre, mirant al mar i remuntant les primeres ramificacions dels Andes, la ciutat viu avui entre la glòria del seu passat i l’actualitat d’un port amb activitat creixent sota l’efecte del fort dinamisme econòmic del país i la proximitat a la capital. Recentment s’ha convertit a la seu del Parlament de Xile i al centre d’una important activitat acadèmica. Descobriran la ciutat en una ruta que els portarà des del port fins als seus principals turons, prenent alguns dels pintorescos ascensors que daten del segle XIX. Tindran l’oportunitat, entre altres coses, de passejar pels seus carrerons vorejats de murals que donen un ambient bohemi a la ciutat, a més de visitar el mirador “21 de Maig” des d’on podran gaudir d’una vista excepcional de la ciutat, el seu port i la seva badia. Tornada a Santiago al final del dia Inclou funicular a Valparaíso.
Dinar al restaurant local. Sopar a l’allotjament.

08/11/2023 Santiago / Calama / San Pedro de Atacama
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per sortir en vol amb destinació Calama. Trasllat a l’hotel, I seguidament, acompanyats del nostra guia, recorrerem el bonic poble de St,. Pedro de Atacama. Retorn a l’hotel,  Sopar i allotjament.

09/11/2023 San Pedro de Atacama
Esmorzar. Tour mig dia Arqueològic Museu Pare Pukara de Quitor/Tulor.
Visitarem les ruïnes de Tulor que van ser, fa més de 3000 anys, un llogaret habitat per gairebé 200 habitants. Gràcies a un projecte de recerca, es va eliminar el 10% de la sorra que cobria el lloc i es van reproduir els habitatges originals amb els mateixos materials (principalment fang i fusta). Continuarem amb el Pukara de Quitor, antiga fortalesa construïda durant el segle XII, a 3 km del poble de Sant Pere. Des del seu cim observarem una magnífica vista de l’oasi i els cims de la serralada dels Andes. Dinar i Tour mig dia Vall de la lluna:

Una de les destinacions més conegudes entre Calama i Sant Pere és la Vall de la Lluna. Amb el volcà Licancabur com a teló de fons, les estranyes salines i les formacions rocoses enmig de l’àrid paisatge sorrenc de la vall realment semblen un paisatge lunar. Després d’un recorregut per les estranyes formes naturals de roca i sal, pujarà a un mirador en una duna de sorra gegant on podreu gaudir d’una vista impressionant de la vall i el volcà Licancabur. Després, es passa per l’estranya formació rocosa “Tres Marías” i finalitza l’excursió a la “Roca del Coyote” (“Pedra del Coyote”). Des de dalt d’aquesta roca, es domina el Canó de Kari i àmplies parts del desert, fins i tot es pot fer una ullada al Salar d’Atacama. La posta de sol banya el paisatge amb una llum que canvia cada minut, proporcionant un fascinant joc de colors. El viatge de tornada a Sant Pere és després del capvespre. Sopar i allotjament.

10/11/2023 Sant Pere d’Atacama
Esmorzar. Tour Privat Dia Complet Salar d’Atacama / Llacunes Miscanti i Petites.
Pujada cap a les llacunes Miscanti i Miñiques, ubicades a 4300m d’alçada, a la Reserva Nacional Los Flamencos. Aquesta excursió surt prenent el camí cap a Toconao, que va recte per la plana amb vista a l’imponent volcà Licancabur. A la ruta podrem observar espècies d’arbres autòctons de la zona com el tamaruc i el chañar, al Km. 38 arribada al Poble de Toconao, breu visita a la plaça principal i església, destaquen les seves cases construïdes en pedra volcànica (Liparita). Vista panoràmica del bell contrast que es produeix entre la verdor de la Vall de Jerez i el desert. Després visitem el Salar d’Atacama i recorrem la Llacuna Chaxa on podrem presenciar els flamencs i altres tipus d’aus. Ascendim per la serralada dels Andes per arribar a les Llacunes de Miscanti i Petites d’intens color blau i vores blanques, ubicades a la Reserva Nacional Els Flamencs, envoltada d’imponents turons i volcans originat un paisatge únic en aquesta regió. La bellesa dels paisatges característics de l’altiplà ensimpressionarà. A més del seu paisatge i colors únics, en aquesta àrea, és possible observar una gran varietat de vida silvestre com ara flamencs, vicunyes i guineus.
Dinar i sopar. Allotjament.

11/11/2023 Atacama / Fita Calaix / Llacuna Verda / Llacuna Colorada / Joies dels Andes / Sant Pere de Quemez
Esmorzar. Excursió de 3 dies de la Reserva Eduardo Avaroa, Joies dels Andes, Cova de les Galàxies i Salar d’Uyuni. Recepció dels passatgers pel nostre equip bolivià a Hito Cajón, frontera amb Xile, seguit de tràmits fronterers.
Sortida amb vehicle privat 4×4 cap a la Reserva Eduardo Avaroa (REA) ubicada a la regió del Sud de Lípez. Constitueix una de les atraccions turístiques naturals més importants del país pels seus paisatges d’un altre món, els seus deserts àrids i les llacunes de colors. Aquesta és una de les regions més emblemàtiques del país.
Continuarà cap a la Llacuna Verda, la qual té una superfície total de 17 km² i es troba a 4350 metres sobre el nivell del mar. La seva aparença fluorescent es deu a l’alta concentració de magnesi que contenen les roques al voltant, cosa que accentua els contrastos de colors entre la llacuna i les muntanyes.
Després sortida cap a la famosa Llacuna Colorada. Ubicada a 4278 m.s.n.m., és un llac multicolor on predominen els tons vermellosos per la presència de diversos tipus d’algues vermelles, les quals alimenten uns 30000 flamencs protegits en aquest Parc Nacional. La impressionant vista de la llacuna i els seus flamencs es complementa amb el volcà Ollagüe al fons, el qual vigila la llacuna.
Dinar tipus pícnic inclòs en un entorn fantàstic.
Sortida cap al Passeig del Lleó, un canó de color ocre i beix on les formacions geològiques acullen Yareta, una planta de floració verda cal que es dispersa a través d’aquest terreny. Després sortida cap a les Joies dels Andes. Aquesta regió deu el seu nom a les magnífiques i captivadores llacunes que estan disperses al llarg del lloc. Situades entre 4.000 i 4.200 metres sobre el nivell del mar, aquestes llacunes dibuixen uns paisatges de somni, plens de bellesa i serenitat, un dels retrats més bells de Bolívia. Les llacunes Honda, Chiar Khota, Hedionda i Cañapa presenten matisos de diferents colors, aigües quietes i serenes. Una excursió única a través de les meravelles naturals que ofereix Bolívia.
Continuarà cap al Salar de Chigüana. Ubicat a 3650 metres sobre el nivell del mar, és una plana de sal que es troba a la frontera amb Xile. Es caracteritza per la seva cadena de muntanyes volcàniques visibles de lluny i per les vies de tren que connecten la regió amb la ciutat d’Uyuni. Sortida cap al poble de Sant Pere de Quemez. Sopar i allotjament.

*NOTA: Tenir en compte que aquest dia es tindran moltes visites a la Regió de Lipez completant un dia de gairebé 12 hores de trasllat + visites amb vehicle 4×4.

12/11/2023 Sant Pere de Quemez / Salar d’Uyuni / Colchani
Esmorzar. Sortida cap al Salar d’Uyuni amb vehicle privat 4×4. En temps prehistòrics, el Salar d’Uyuni era part d’un llac sal també anomenat mar interior prehistòric, el llac Minchin, que comprenia la majoria del sud-oest bolivià. Amb més de 12.000 km², considerat com el desert de sal més gran del món. Recorrerà la immensitat insondable del Salar de mesura que s’endinsa a poc a poc en la profunditat dels seus paisatges purs i únics. Observació del procés dextracció i de refinament de la sal. Dinar tipus pícnic inclòs a l’aire lliure al mig del Salar d’Uyuni. Visita de l´Illa Incahuasi (la casa de l´Inca en idioma quítxua), l´illa més espectacular de tot el Salar. Aquesta illa ofereix visitants una vista captivadora i un paisatge sorprenent, que demostra la importància cultural de la mateixa malgrat envoltada per la immensitat del Salar. Té una superfície de roca volcànica i està vigilada per cactus gegants de més de 8 d’alçada. Tornada cap a Colchani on l’hotel de Sal es troba. Sopar i allotjament.

13/11/2023 Colchani / Uyuni / Villamar / Fita Calaix / Sant Pere d’Atacama
Esmorzar. Sortida cap a Uyuni. Visita del Cementiri de Trens. El Cementiri de trens és un lloc de trens abandonats a la vora de les salines del Salar d’Uyuni a Bolívia. Es troba al sud-oest de la ciutat d’Uyuni, a pocs quilòmetres del centre de la ciutat, i es diu que és el cementiri ferroviari més gran del món.
Sortida cap a Villamar passant per Sant Cristòfol. Dinar tipus pícnic inclòs en un entorn fantàstic. Arribada a Hito Cajon i ajuda als tràmits de migracions. Sopar i allotjament.

14/11/2023 Sant Pere d’Atacama / Calama / Santiago
Tour Geysers del Tatio / Termes Puritama / Sant Pere d’Atacama
Durant la matinada, sortida cap als Geysers del Tatio, situats a 4300m d’alçada. Arribada a l’alba, hora on els guèisers són els més espectaculars. Situats al 90km al Nord de Sant Pere d’Atacama i amb 80 guèisers actius el Tatio és el lloc més gran de l’hemisferi sud. Aquest lloc es visita a l’alba quan la diferència de temperatura permet admirar la formació de xemeneies de vapor. Esmorzar servit al lloc. Continuació cap a les termes de Puritama a 3475 metres d’alçada ia 30 quilòmetres de Sant Pere, que tenen diversos estanys d’aigües termals que es formen amb l’arribada del riu d’aigua calenta Puritama. És en efecte, una font d’aigües termals amb fluxos constants entre 25° i 30°C, les quals tenen propietats naturals de curació. Situat en una fallta de gran bellesa natural al desert, serà molt difícil poder oblidar aquesta experiència. Dinar al restaurant local. Trasllat a l’aeroport per sortir en vol amb destinació Santiago. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

15/11/2023 Santiago / Punta Arenas / Puerto Natales
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per sortir en vol amb destinació Punta Arenas. Arribada i continuació cap a Puerto Natales. Sopar i allotjament.

16/11/2023 Puerto Natales
Esmorzar. Full Day Excursió Torres del Paine. Iniciarem la nostra excursió sortint de la ciutat de Puerto Natales amb destinació al majestuós Parc Nacional Torres del Paine, el qual va ser declarat Reserva de la Biòsfera per la UNESCO el 1978 i pertany al Sistema Nacional d’Àrees Silvestres protegides de l’Estat de Xile. Camí al Parc, visitarem la Cova del Milodón, Monument Natural format per tres cavernes i un conglomerat rocós anomenat “Silla del Diable”, el qual revesteix importància per haver-se trobat en aquest lloc restes de pell i ossos d’un animal extint; el Mylodon Darwini, un herbívor de grans dimensions que es va extingir fa milers d?anys. Continuarem el viatge fins arribar a la porta d’entrada del Parc, el sector de Laguna Amarga. Des d’allà amb cels clars podrem prendre una bella postal de les Torres del Paine, principal atractiu del parc i que forma part de la Serralada Paine. Més endavant ens aturarem a apreciar un altre símbol del parc; els “Banya de Paine” massís de granit, on es caracteritza la roca sedimentària de color negre de les seves puntes, producte del contacte amb el magma de l’interior de la terra, el qual li va donar forma fa milers d’anys. Caminarem cap a Salt Gran, la caiguda d’aigua més gran del parc, d’uns 15 metres d’alçada aproximadament, es caracteritza principalment pel poder que té per desguassar el Llac Nordenskjold i alimentar el Llac Pehoé, bell llac de color turquesa. La nostra última parada serà el Llac Grey, lloc on realitzarem una caminada a través d’un Bosc de Coigues i un pont penjant sobre el Riu Pingo, per després arribar a la seva platja i observar les diferents formes i tonalitats de les pispes flotants al Llac, producte dels desglaços de la Glacera. Tindrem com a teló de fons el Paine Grande.
Sopar i allotjament.

17/11/2023 Puerto Natales
Esmorzar. Navegació dia complet Balmaceda Serrano. Començarem la nostra aventura dirigint-nos al Moll de Puerto Bories, allà embarcarem en un típic vaixell de construcció local que ens portarà a través de Si de Ultima Esperanza a les magnífiques glaceres de muntanya Balmaceda & Serrano. En el recorregut al Parc Nacional Bernardo O’Higgins, el parc més extens de Xile, podrem apreciar la frondosa vegetació que cobreix les muntanyes fins a la costa, les enormes cascades d’aigua produïdes per desgels i la presència de Cormoranes i Llops Marins, un bonic entorn en aquest mític canal patagònic. La primera glacera que albirarem serà el Balmaceda, el qual es despenja de la Muntanya que porta el seu mateix nom i té la particularitat que ha tingut una notable reculada fins al punt que es diu que fa deu anys la caiguda de gel arribava al nivell d’aigua. Atracarem a Puerto Toro i caminarem al voltant d’un quilòmetre a través d’un meravellós Bosc Natiu compost principalment per Coigues, Murtilla de Magallanes, Chaura i moltíssims líquens cobrint troncs i roques. Recorrem la vora d’un llac format pel desglaç d’aquesta glacera de muntanya apreciant les diferents formes i tonalitats de les glaceres flotants de la Glacera Serrano fins arribar als peus de la imponent paret frontal. Dinar i sopar inclòs. Allotjament.

18/11/2023 Puerto Natales / Punta Arenas / Puerto Montt / Puerto Varas
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport de Punta Arenas per sortir en vol a Puerto Montt. Continuació a Puerto Varas on farem el tour de la ciutat. Iniciarem el recorregut visitant la bella ciutat de Puerto Varas, coneguda també com a ciutat de les roses. Coneixerem els seus principals atractius turístics: l’església del cor sagrat de Jesús, construïda entre els anys 1915 i 1918 d’estil Barroc Monumental i el barri antic on es van assentar els primers colons Alemanys. Després, anirem cap al sector cèntric, vorejant el bell llac Llanquihue i, si el clima ho permet, veurem el volcà Osorno de fons. Prendrem la ruta dels Colons, passant pel poblat d’Alerce i accedint a la ciutat de Puerto Montt, visitant el punt més alt de la ciutat d’on tindrem una vista panoràmica de l’oceà Pacífic i l’illa Tenglo. Anirem al monument als colons Alemanys, ubicat davant de la plaça d’armes, el moll de la costera i la seva catedral. Finalment, continuarem cap al sector d’Angelmó, famós per la gran quantitat de locals d’artesania i la caleta de pescadors on coneixerem l’activitat diària de la gent del mar. Dinar i sopar inclosos. Allotjament.

19/11/2023 Puerto Varas
Esmorzar. Excursió de dia complet a Peulla i els Salts de Petrohué en servei regular. Navegació al meravellós Llac Tots Sants fins arribar a Peulla, una petita vila ecològica de 120 habitants que és part del famós circuit turístic Cruce Andino. Un cop visitat Els Salts del Riu Petrohué, navegarem per gairebé dues hores el Llac Tots Sants, observant els volcans Osorno, Puntiagudo i Tronador. A Peulla no es pot perdre l’oportunitat de fer alguna de les excursions opcionals (no incloses en el preu) de turisme aventura com canopy, cavalcades, excursions de pesca, passejades amb jet boat i safari 4×4 que s’ofereixen en aquest paradís de la natura, o simplement gaudir de les meravelles del paisatge. Tornada a Puerto Varas. Dinar i sopar inclòs. Allotjament.

20/11/2023 Puerto Varas / Port Montt / Santiago / Barcelona
Esmorzar. Iniciarem la nostra excursió a Frutillar, visitant primerament la ciutat de Llanquihue, famosa per les cecines i lloc d’origen del riu Maullín, forma part de l’antiga Ruta dels Colons i després vorejarem el Llac Llanquihue per dirigir-nos cap a Frutillar. Aquesta ciutat és un bell poblat amb reminiscències de Bavaria, on procedeixen els seus primers colons. Va sorgir el 1856 com a moll d’embarcament apareixent aviat adoberies, molins, cerveseries, etc. Passejarem al voltant de les belles cases antigues d’estil alemany, admirant els seus cuidats jardins i la seva incomparable vista als volcans Osorno i Puntiagudo. Opcionalment els passatgers podran accedir al Museu Colonial Alemany que mostra la vida dels colons, ia la seva Costanera observarem el Teatre del Llac on es duen a terme anualment les famoses “Setmanes Musicals de Frutillar” amb concurrència a nivell mundial. Des d’aquí ens dirigirem a Puerto Octay, també situat a la ribera nord del llac, marcada per la influència alemanya i primer port sortida dels productes agrícoles cap a Osorno. Recorrerem els seus antics carrers i Plaça. Dinar a Restaurant local. Trasllat a l’aeroport per sortir amb vol amb destinació Barcelona via ciutat de connexió. Nit a bord.

21/11/2023 Barcelona – Manresa
Arribada, recollida d’equipatge i retorn de nou fins a Manresa.


Preu per persona:  7.800€

Suplement habitació individual: 1.400€

CALENDARI DE PAGAMENTS
 Al moment de fer la reserva, s’haurà de fer un dipòsit del 25% de l’import del viatge.
Màxim 15 agost:  2n dipòsit de 1.500€
Màxim 30 setembre:  Pagament final

El preu inclou:
✓ Trasllat Manresa-aeroport-Manresa (Descompte: 30 € per no utilitzar aquest servei)
✓ Vols amb IBERIA/LAN a classe turista.
✓ Allotjament als hotels indicats o similars amb esmorzar.
✓ Règim alimentari indicat a l’itinerari SENSE BEGUDES.
✓ Trasllats i visites en privat amb guies de parla hispana excepte a les navegacions que es realitzaran en servei regular.
✓ Tour Balmaceda Serrano en servei regular
✓ Tour Peulla i Petrohue en servei regular.
✓ Assegurança mèdica i de cancel.lació
✓ Acompanyant de l’agència des de Manresa
✓ Taxes d’aeroport
✓ Propines

IMPORTANT:
Segons el contingut del Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, de conformitat amb la redacció del Reial Decret-llei 23/2018, de 21 de desembre, de transposició de la Directiva de Viatges Combinats i Serveis de Viatge Vinculats  i la modificació en matèria de responsabilitat i altres aprovada en la Llei 4/2022, de 25 de febrer:
·El preu del viatge ha estat calculat al canvi de divises, tarifes de transport, cost de combustibles, impostos, taxes i recàrrecs turístics, a la data de la sol·licitud de serveis, que poden variar.
·L’agència es reserva el dret a modificar el preu donat, per qualsevol increment / reducció en l’esmentada cotització del preu que podrà revisar-se i repercutir al client d’acord amb la normativa vigent, fins a vint dies abans de la data de sortida, segons l’article 158 RDL 1/2007.
·Al moment de fer reserva en ferm, el client coneix i accepta aquesta particularitat.

 

 

 

PREU: 7800
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »