Perú, l’imperi Inca

EXCLUSIU CONCORD
Sortida
04 d'Octubre 2024
Durada
14 dies
Preu per persona en habitació doble
5.490€
Suplement
Habitació individual: 790€
Categoria
Exclusiu Concord

Programa

04/10  MANRESA / BARCELONA / MADRID / LIMA
Trasllat des de Manresa fins a l’aeroport de Barcelona per sortir en vol amb destinació Lima, via Madrid. Nit a bord.

05/10  LIMA
Arribada a l’aeroport internacional de Lima, Jorge Chávez, assistència i trasllat a l’hotel  Iberostar.
Esmorzar. Iniciarem la visita del nucli històric, on destaquen: la Catedral, on farem una visita interior; la Plaça San Martín, on farem una visita panoràmica; la Plaça Major amb el Palau de Govern; el Palau Municipal i el Palau Arquebisbal. Molt a prop podrem descobrir el Convent de Santo Domingo, on es troben les restes de San Martín de Porres i Santa Rosa de Lima, patrona de les Amèriques i Filipines. Ens aturarem un moment per apreciar també l’històric Convent de San Francisco.
La mobilitat ens transportarà des del centre històric fins als barris residencials i zona financera de San Isidro i Miraflores. Al camí farem un recorregut panoràmic pel lloc Arqueològic de Huaca Pucllana, imponent construcció de tova de la cultura Lima.
Aprofundirem a detall a la història peruana visitant l’interessant Museu Larco Herrera. Aquest recinte se situa dins d’una mansió virreinal que data del segle XVIII, la qual fou alhora construïda sobre una piràmide precolombina del segle VII. Fundat el 1926, exhibeix de manera cronològica galeries impressionants que mostren un panorama excepcional de 3000 anys de desenvolupament de la història del Perú precolombí, amb la col·lecció d’or i plata més fina de l’antic Perú, així com la famosa col·lecció d’art eròtic. Dinar menú al Cafè del Museu.
De tornada a l’hotel farem una parada al Parc de l’Amor, des d’on gaudirem d’una vista privilegiada de la Costa verda Limeña, la línia costanera més famosa de l’única capital Sud-americana a la vora de l’Oceà Pacífic.
Resta de la tarda lliure. A la hora coordinada sortirem en direcció al centre de Lima. Visitarem el Circuit Màgic de l´Aigua. Amb 13 belles piletes, llums multicolors i caigudes espectaculars d’aigua, aquest enorme complex, de 180 mil metres quadrats, és un dels centres de diversió més visitats de Lima. Sopar al Restaurant Cala. Tornada a l’hotel. Allotjament.

06/10  LIMA – AREQUIPA
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació a la ciutat d’Arequipa. Arribada i trasllat a l’hotel Casa Andina Premium . Dinar  Restaurant Sol de Maig. Visita de l’anomenada Ciutat Blanca, incloent el Convent de Santa Catalina, (una ciutat dins de la ciutat), la Plaça d’Armes, els Claustres de la Companyia (amb visita interior de la cúpula de Sant Ignasi), i els districtes residencials de Yanahuara i Chilina, des d’on és possible apreciar una magnífica vista del volcà Misti.
Sopar a l’hotel.

07/10  ARQEUIPA
Esmorzar. El matí d’avui el dedicarem a visitar el Mercat de San Camilo, el Museu de la Catedral, els Santuaris Andins amb la mòmia Juanita i l’Església de Sant Francesc.
El recorregut inicia amb les visites al Mercat San Camilo principal centre d’abastaments dels arequipenys que viuen al centre de la ciutat. Ressalten la seva pintoresca secció de fruites i la secció esotèrica. També es pot visitar la secció de sucs on es poden degustar deliciosos sucs naturals de l’àmplia varietat de fruites que es cultiven al Perú. Un cop a la plaça d´armes podem visitar el Museu de la Catedral d´Arequipa, on podrem apreciar art religiós, i l´arquitectura colonial interior de la catedral. Al final de la visita podrem pujar a les torres del campanar, per tenir una inoblidable vista panoràmica de la ciutat. Ens dirigirem cap al museu Santuaris Andins, on podrem apreciar la nena de l’Ampato, la mòmia Juanita; nena oferta a l’apu Ampato, en temps dels inques, i que va ser trobada molt a prop al cim congelat acabat de fondre. Aquesta visita dura aprox. una hora, consta d’un vídeo explicatiu i la visita a la càmera freda on roman congelada la nena inert. Finalitzarem amb la visita a l’Església de Sant Francesc una de les principals ordres religioses que van arribar en èpoques de la colònia, van ser els franciscans. A Arequipa van edificar un complex que comprèn el temple major, el temple de la tercera ordre franciscana, i el claustre que va funcionar fins al segle XIX, posteriorment reorganitzat com a col·legi parroquial, i que actualment té un altre local. Destaca en aquest complex la plaça del davant, on s’aprecia com a arquitectura típica colonial, s’ha adequat als comerços moderns, sense perdre la vista pintoresca.
Dinar menú al restaurant Zingaro. Tarda lliure per seguir gaudint en compañía del nostre guía, la ciutat, amb el barri de San Lazaro, el més antic d’Arquipa, amb les seves picanteríes i arquitectura.
Sopar menú a Restaurant Chicha. Tornada a l’hotel. Allotjament.

08/10  AREQUIPA / CAÑÓN DEL COLCA
Esmorzar. Sortirem cap a un dels canons més profunds del planeta, El Canó del Colca. Passarem per Pampa Cañahuas (cerca de la Reserva Nacional Salinas-Aguada Blanca), els Bofedales de Tocra i el “mirador dels volcans”, port més alt i lloc privilegiat des d’on s’aprecien les muntanyes i volcans més importants de la zona.
Arribada al poble de Chivay, punt de partida i arribada a la Vall del Colca. Dinar. Passejada per Chivay.
Sopar i allotjament al Colca Lodge, que te termes pròpies.

09/10  CAÑÓN DEL COLCA / PUNO
Esmorzar. Ens dirigim al lloc anomenat Creu del Còndor, mirador des d’on s’aprecia la profunditat del canó i el vol arrogant dels còndors. Visitarem els pobles de Yanque i Maca, amb les esglésies colonials i places característiques. De tornada a Chivay tindrem interessants vistes de la vall. Dinar a Nativa Tours.
El nostre viatge continuarà cap a la ciutat de Puno, capital d’altiplà peruà. El trajecte ofereix bells escenaris naturals i una vista impressionant de la bella llacuna “Lagunillas”, apreciant vivers de truites i, amb freqüència, flamencs andins alimentant-se a la vora del llac. De camí a Puno visita del complex funerari de Sillustani.
Arribada a Puno al final de la tarda. Trasllat a l’hotel Casa Andina Premium .  Sopar i allotjament a l’hotel.

10/10  PUNO: ISLAS UROS Y TAQUILE
Esmorzar. Solcarem el llac Titicaca, el llac navegable més alt del planeta. Farem una primera visita a les Illes Uros, illes flotants construïdes amb totora, una planta aquàtica que abunda a la zona. En aquestes illes encara hi viuen els descendents d’aquesta ètnia ancestral (avui unida al Llinatge Aymara, la subsistència del qual es veu en part recolzada pel turisme).
Continuarem navegant cap a l’Illa de Taquile, illa quechua on les costums i tradicions inques encara són palpables.
Dinar a la comunitat. Després d’haver passejat per alguns sectors de l’illa, retorno al port de Puno. A hora coordinada trasllat al centre de Puno per fer una passejada per la ciutat  fins a l’hora del trasllat de tornada a l’hotel. Sopar .

11/10  PUNO / CUZCO
Esmorzar. Trasllat a l’estació del bus turístic. Sortirem per la carretera per continuar en direcció a Cusco, realitzant parades a la ruta per apreciar: Pukara (visita del seu interessant museu), La Raya (punt més alt de camí a la capital Cuzqueña), Racjchi (temple de Wiracocha) i Andahuaylillas (la capella Sixtina andina).
Dinar a Restaurant Feliphon.
Arribada a Cuzco al capvespre. Sopar i allotjament a  l’hotel  Casa Andina Premium

12/10   CUZCO
Esmorzar. Començarem el nostre tour de vianants per la ciutat, circuit exclusiu que contempla la visita a la plaça del barri de Sant Blas, carrer Hatunrumiyoc amb la “Pedra dels 12 angles”, placeta Nazarenas, Plaça d’Armes, La Catedral, el Koricancha o Temple del Sol i el mercat d’abastaments de San Pedro.Dinar a Restaurant Pachapapa.
Sopar i allotjament a l’hotel.

13/10  CUZCO / VALLE SAGRADO: CHINCHERO – MARAS – MORAY Y OLLANTAYTAMBO / MACHU PICCHU (Aguas Calientes)
Esmorzar. Visita al poble de Chinchero, amb la zona arqueològica, la plaça principal des d’on s’aprecia la seva colonial església i el seu mercat artesanal , es podrà gaudir del seu espectacular i autèntic mercat dominical d’abastaments. Continuarem amb la visita d´un taller tèxtil, on les teixidores de la comunitat, hereves de les millors tècniques tèxtils de  l´imperi, ens faran una demostració dels seus teixits i l´ús de tints naturals.
Seguirem cap a les mines de sal de Maras, que va servir com a centre de proveïment de sal a l’Imperi Inca, actualment explotades. Acabem el matí visitant el laboratori agrícola de Moray, caracteritzat per les seves andeneries concèntriques profundes amb diversos microclimes.
Dinar a Restaurant Tunupa.
A la tarda visita d’Ollantaytambo amb la seva fortalesa, abans de traslladar-nos a l’estació del tren per sortir cap al poble d’Aguas Calientes. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.
Notes: – Per preparar l’equipatge cap a Machu Picchu: Per regulació de les companyies de trens (per tal de permetre la visibilitat a través dels vidres panoràmics), només permeten portar l’equipatge de mà: Cal preveure una bossa de viatge petita, motxilla o carry on, que no excedeixi els 5 kg de pes per persona (a més de les bosses de mà). La resta de l´equipatge es deixarà a l´hotel de Cusco on es tornarà a allotjar.

14/10  MACHU PICCHU / VALLE SAGRADO
Esmorzar. Matinarem per gaudir, sense l’aclaparament dels visitants que arriben posteriorment, d’un dels recintes arqueològics més impressionants del món,la ciutadella Inca de Machu Picchu, una de les set meravelles modernes.
En un entorn natural únic, farem la visita guiada del complex arqueològic, recorrent les seves andanes, places, temples, palaus, dipòsits, tallers, escalinates, fonts d’aigua, el temple del sol i la resta de recintes. Tindrem la possibilitat de pujar a la muntanya Huayna Picchu o muntanya Machu Picchu.
Dinar menú a Cafè Inkaterra.
Després de la nostra trobada mística amb Machu Picchu, tornarem amb autobús a Aguas Calientes per gaudir del seu mercat i la vidilla d’aquest enclavament, per on passa gairebé tot viatger que arriba al país. A l’hora prevista, sortirem des de l’estació de tren amb tornada a Ollantaytambo, on ens esperarà la mobilitat que ens portarà al nostre hotel en el Valle Sagrado.
Sopar i allotjament a l’hotel San Agustin Recoleta

15/10  VALLE SAGRADO / CUZCO – RUINAS ALEDAÑAS / LIMA
Esmorzar. Al matí ens traslladarem de tornada a Cuzco, visitant pel camí el lloc arqueològic de Pisac, al sector de Kanturaquay, les fonts i el cementiri.
Continuarem amb la visita de les “Ruines Aledañas” de Cuzco, on destaquen Sacsayhuaman, fortalesa cerimonial de pedres monumentals; Q´enqo, centre cerimonial i ritual on es realitzaven sacrificis i Tambomachay, temple per rendir culte al Déu Aigua. Vista panoràmica de Puka-Pukará, antic tamb o lloc de vigilància al llarg dels camins inques.
Dinar Restaurant Calle del Medio. Trasllat a l’aeroport per volar amb destinació Lima.
Sopar i allotjament a  l’hotel Holiday Inn Lima Airport

16/10  LIMA / MADRID / BARCELONA
Esmorzar. A l’hora prevista trasllat a l’aeroport per sortir en vol de tornada a Barcelona via Madrid. Nit a bord.

17/10 BARCELONA / MANRESA
Arribada a Barcelona. Recollida d’equipatge i trasllat de nou fins a Manresa.

El preu inclou

 • Trasllats Manresa-aeroport-Manresa (Descompte per no utilitzar el servei: 30€)
 • Vols internacionals amb Air Europa amb maleta facturada de 23kgs (seients de pagament)
 • Vols interns Lima – Arequipa / Cuzo – Lima amb LAN amb maleta facturada de 23kgs
 • Tren Vistadome Ollantaytambo – Machu Picchu – Ollantaytambo
 • Tots els trasllats Perú en privat
 • Visites indicades en el programa cotitzat
 • Entrades als monuments
 • 11 nits hotel amb esmorzar
 • Pensió complerta sense begudes durant tot el viatge (11 dinars i 11 sopars)
 • Guia de parla hispana durant tot el viatge
 • Assegurança mèdica i de cancel·lació
 • Propines xofers i guies

El preu no inclou

 • Extres als hotels
 • Res no especificat al present itinerari

SORTIDA EN GRUP REDUÏT I GUIA ACOMPANYANT

Segons el contingut del Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, de conformitat amb la redacció del Reial Decret-llei 23/2018, de 21 de desembre, de transposició de la Directiva de Viatges Combinats i Serveis de Viatge Vinculats  i la modificació en matèria de responsabilitat i altres aprovada en la Llei 4/2022, de 25 de febrer:
·El preu del viatge ha estat calculat al canvi de divises, tarifes de transport, cost de combustibles, impostos, taxes i recàrrecs turístics, a la data de la sol·licitud de serveis, que poden variar.
·L’agència es reserva el dret a modificar el preu donat, per qualsevol increment / reducció en l’esmentada cotització del preu que podrà revisar-se i repercutir al client d’acord amb la normativa vigent, fins a vint dies abans de la data de sortida, segons l’article 158 RDL 1/2007.
·Al moment de fer reserva en ferm, el client coneix i accepta aquesta particularitat.

 

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.