Polònia

Sortida
14 d'Agost 2024
Sortida des de
Barcelona
Durada
8 dies
Preu per persona en habitació doble
2.120€
Suplement
Habitació individual: 298€
Categoria
Compartits

Programa

14 AGOST.- PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – CRACÒVIA
Trasllat cap a l’aeroport del Prat per sortir en vol directe  a les 09:50h amb destinació a Cracòvia. Arribada a les 12:45h. Dinar. A la tarda visita de Cracòvia. amb guia local, l’antiga capital de Polònia. El parc construït en lloc de les muralles de defensa. La plaça del mercat, una de les més grans d’Europa, l’església de Santa Maria (entrada inclosa), amb el famós retaule gòtic de fusta policromada, la Torre de l’Ajuntament i el famós mercat dels teixits; el turó de Wawel, vistes al Palau dels reis polacs i la catedral (entrada inclosa). També podrem observar el Collegium Maius que és un magnífic exemple de l’arquitectura del gòtic amb un gran pati.Sopar i allotjament a l’hotel.

15 AGOST.- CRACÒVIA – MINES SAL WIELICZKA – CRACÒVIA
Esmorzar a l’hotel. Visita del barri jueu de Cracòvia, Kazimierz. Aquí és on hi ha les principals localitzacions de la famosa pel·lícula “La llista de Schindler”, com la fàbrica d’Oskar Schindler, un empresari alemany afiliat al partit nazi va acabar salvant la vida a més de mil jueus donant-los feina a la seva fàbrica. Dinar. A la tarda, visita guiada a les mines de sal de Wieliczka, un impressionant laberint de galeries, llacs, subterrani, cambres i capelles excavades a la roca salina, a una profunditat de més de 300m. La mina, a part de la seva bellesa excepcional, també presumeix de 700 anys que porta en funcionament, essent la mina més antiga d’Europa. Retorn a Cracòvia. Sopar i allotjament a l’hotel.

16 AGOST.- CRACÒVIA – AUSCHWITZ – CZESTOCHOWA – WROCLAW
Esmorzar a l’hotel. Visita guiada al camp de concentració Auschwitz-Birkenau. Un encontre amb el passat terrible, l’època nazi i el seu extermini dels pobles eslaus i jueus. El museu símbol dels màrtirs, està construït per un immens conjunt de barracons, en els que encara és conserva les pertinències de les víctimes. Dinar. Sortida en direcció als Carpats Polonesos, durant la ruta visitarem el Santuari de Jasna Góra a Czestochowa. L’anomenada capital espiritual de Polònia, agrupa a peregrins i turistes de tot el món. A la capella de Jasna Góra s’hi troba la imatge miraculosa de la Verge i el nen Jesús, anomenada la Verge Negra, i cada any es dirigeixen a aquest lloc milions de fidels. Als seus museus trobarem col·leccions d’art i d’ofrenes dels peregrins. A la tarda, ens dirigirem cap a Wroclaw. Sopar i allotjament a l’hotel.

17 AGOST.- WROCLAW – POZNAN
Esmorzar a l’hotel. Visita guiada de la ciutat, anomenada la “Venècia polaca”, on hi ha més de cent ponts i passarel·les que travessant el riu Oder i les seves ramificacions. En el centre de la Gran Plaça hi ha l’Ajuntament gòtic, un dels més grans d’Europa, autèntica perla de l’arquitectura profana de Silesia amb els seus pinacles i el seu rellotge astronòmic. Durant la visita, també podrem admirar la Catedral i La universitat. Passeig en vaixell pel canals de la ciutat. Dinar. A la tarda, sortida cap a Poznan. Visita guiada de la ciutat: casc antic, Plaça Major, Ajuntament amb el seu rellotge, Catedral de Sant Pere i Sant Pau, d’estil gòtic i barroc. coneguda per les seves universitats. Sopar i allotjament a l’hotel.

18 AGOST.- POZNAN – TORUN – GDANSK
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Torun, ciutat situada al nord de Polònia i al costat del riu Vístula. Visita guiada de la ciutat. És la ciutat natal de Nicolás Copernic, posseeix la major riquesa d’arquitectura gòtica i el seu centre històric forma part del Patrimoni de la UNESCO. Dinar. A la tarda continuarem cap a Gdansk. Sopar i allotjament a l’hotel.

19 AGOST.- GDANSK – SOPOT – GDANSK
Pensió completa a Gdansk. Visita amb guia local d’aquesta ciutat, bressol de la “solidaritat”, Catedral, Basílica Gòtica, el mercat amb la font de Neptú, un dels més bonics d’Europa. Continuació cap a Sopot. Visita d’aquesta ciutat costanera amb el moll de fusta més llarg d’Europa, Molo. Dinar. Retorn a Gdansk. Entrada a la catedral Oliwa per assistir a un concert. Sopar i allotjament a l’hotel.

20 AGOST.- GDANSK – MALBORK – VARSÒVIA
Esmorzar a 1ª hora del matí i sortida cap a Malbork per visitar l’impressionant Castell. Sortida cap a Varsovia. Dinar en ruta. Arribada a Varsòvia i visita al Palau de Vilanów d’estil barroc i situat a les afores de Varsòvia. Es conegut com el “Versailles polac” i un dels edificis més impressionants i importants de Polònia. Destaquem el seu museu, biblioteca i els magnífics jardins. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel. *Sopar opcional en restaurant amb begudes, animació folklòrica i trasllat.

21 AGOST.- VARSÒVIA – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Visita de Varsòvia amb guia local de la capital de Polònia. Recorregut per la Ciutat Antiga que ha estat reconstruïda després de la II Guerra Mundial; la Plaça del Palau Reial, la Plaça del Mercat, la Catedral de San Juan, on foren coronats els reis de Polònia, la Barbacana, el Teatre Gran, la ruta Reial plena d’estàtues, esglésies i residències aristocràtiques, en la que s’hi troba el Parc Reial Lazienski, amb el seu bonic Palau sobre l’aigua i el famós monument a Frederic Chopin, així com els llocs relacionats amb la II Guerra Mundial; l’antic gueto jueu, el Monument a la Sublevació de Varsòvia i la Tomba del Soldat Desconegut. A continuació, trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a les 15:50h cap a Barcelona. Arribada a les 18’45h i trasllat al punt d’origen

El preu inclou

 • Trasllats punt d’origen – aeroport – punt d’origen. (Dte. 30€ per no utilitzar aquest servei.)
 • Guia acompanyant durant tot el viatge
 • Vols directes Barcelona-Cracòvia/Varsòvia-Barcelona.
 • Facturació 1 maleta 20kg.
 • Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
 • Autocar privat durant tot el circuit, amb seients assignats.
 • Hotels 3*/4* cèntrics.
 • Estada en Pensió completa, excepte sopar del dia 20 i dinar de l’últim dia.
 • Totes les visites i entrades descrites a l’itinerari.
 • Servei de radio-guia, per garantir la millor audició.
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació.

El preu no inclou

Extres d’hotel: vins – begudes, minibars etc.
Entrades a museus o monuments no especificats.

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.