skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


PONT D’AGOST: MADRID, “REY LEÓN” I RODALIES

4 dies. Sortida 12 d'agost de 2023 (dissabte)

PREU: 700
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT / SORTIDA DE MANRESA

Dissabte 12.- ORIGEN – MADRID: PALAU REIAL I CATEDRAL DE L’ALMUDENA
Sortida amb el nostre autocar des dels llocs convinguts en direcció al centre d’Espanya. Parada per esmorzar a compte del client i continuació del trajecte per autopista fins arribar a l’hotel situat a les rodalies de Madrid. Tràmits d’entrada i dinar. A la tarda, amb guia local, visitarem La Catedral de l’Almudena, l’edifici religiós més important de Madrid, consagrada pel Papa Joan Pau II el 1993 convertint-se en la primera catedral consagrada fora de Roma. Seguidament accedirem al Palau Reial, residència oficial de la Família Reial Espanyola situat a la Plaça d’Orient, al centre històric de Madrid, envoltat pels jardins del Camp del Moro i Sabatini. Durant el recorregut per l’interior del palau descobrirem: l’Escala Principal; El Saló del Tron, amb un sostre pintat per Tiépolo; El Saló d’Alabarders, el saló de ball que Carles III va reconvertir a Sala de Guàrdies; el Saló Gasparini, amb una decoració profusa a base d’elements vegetals, etc… Sopar i allotjament.

Diumenge 13.- REIAL MONESTIR DE L’ESCORIAL–MUSICAL “EL REY LEÓN”
Esmorzar a l’hotel i sortida amb el nostre autocar cap al centre de la Serra de Guadarrama per tal d’arribar a Sant Llorenç de l’Escorial, un dels municipis amb més interès turístic i cultural de la zona, a tan sols 50 quilòmetres de Madrid on visitarem acompanyats per un guia local, el seu principal atractiu, el Monestir i Reial Lloc de Sant Llorenç de l’Escorial, declarat per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat el 1984. Amb una superfície de 33.327 metres quadrats, el Monestir de l’Escorial és el monument que millor resumeix les aspiracions ideològiques i culturals del Segle d’Or espanyol i molt especialment el regnat de Felip II. Retorn a l’hotel i dinar. A l’hora convinguda ens desplaçarem fins al Teatre Lope de Vega, per tal de gaudir a les 16.00h de l’excepcional Musical El Rey León, emocionant espectacle amb més de 50 actors en escena i més de 20 músics en directe al costat de la impactant escenografia. Finalitzat l’espectacle, resta de tarda lliure  per passejar lliurement pels emblemàtics carrers del centre històric Sopar i allotjament a l’hotel.

Dilluns 14: ÀVILA – SEGÒVIA – MADRID
Dia destinat a la descoberta de dues de les ciutats més monumentals de Castella i Lleó. Sortint de l’hotel desprès d’esmorzar, posarem rumb al nord per arribar a Àvila, per tal de realitzar una visita amb guia local i descobrir la ciutat de naixement de Santa Teresa de Jesús que conserva el recinte emmurallat més antic i complet d’Espanya. Els seus 2.500 m de muralla romànica i 90 torrasses envolten el centre històric i defensen el seu tresor monumental: palaus gòtics, esglésies romàniques i una catedral fortificada del segle XII. Dinar de restaurant. A la tarda, acompanyats per un guia local descobrirem Segòvia, ciutat Patrimoni de la Humanitat. Inici del nostre passeig a la mateixa base de l’Aqüeducte Romà i recorrent el carrer Reial i altres bonics carrerons del centre històric, tot admirant cases pairals, el Palau d’Enric IV, el Call de Segòvia i la Plaça de Sant Martí arribarem a la Plaça Major, on hi  destaca la increïble Catedral, declarada Bé d’Interès Cultural, la qual visitarem. El nostre interessant recorregut finalitzarà a un altre dels punts més importants de la ciutat, l’Alcàsser de Segòvia, situat a tocar d’un dels miradors més bonics de la localitat, el Mirador Eresma. A l’hora convinguda retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dimarts 15:HOTEL RODALIES DE MADRID– ORIGEN
Esmorzar a l’hotel i inici del viatge de retorn per autopista amb el nostre autocar. Parada en ruta per tal de realitzar un bon dinar de comiat  Després de la sobretaula, continuació del viatge per les principals carreteres i realitzant les corresponents pauses reglamentaries fins arribar als respectius llocs d’origen i fi dels nostres serveis

 

PREU PER PERSONA: 700€
Suplement habitació individual:80€
(Sortida de Manresa amb mínm 4 places)

 

El preu inclou:

Autocar
Guia acompanyant durant tot el viatge.
Hotel 4* a les rodalies de Madrid i règim de pensió completa.
Entrada al Musical “El Rey Leon”, Teatre Lope de Vega.
Visites entrades i guies locals detallats al programa.
Assegurança de viatge.

PREU: 700
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »