skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


PONT DE LA PURÍSSIMA A PARIS, UN CONTE NADALENC

5 dies. Sortida 6 de desembre de 2023 (dimecres)

PDF
PREU: 945
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT / SORTIDA DE MANRESA

Dimecres 6: ORIGEN – PARIS
Sortida amb autocar en direcció el pas fronterer del Pertús i parada en ruta per esmorzar a compte del client. Continuació del viatge recorrent l’autopista central que travessa l’estat francès enllaçant la Costa Mediterrània amb la capital de l’estat, París. Durant el trajecte creuarem el Viaducte de Millau, pont atirantat que salva la vall del riu Tarn, classificat com un dels grans èxits d’enginyeria de tots els temps. Dinar en ruta. Recorregut del darrer tram del trajecte i arribada a l’hotel, tràmits d’entrada, sopar i allotjament.

Dijous 7: PANORÀMICA PARÍS AMB GUIA LOCAL – MONTMARTRE I BASILICA SAGRAT COR – HOTEL
Esmorzar a l’hotel, trobada amb el guia local i demà destinat a realitzar una completa visita panoràmica de la Ciutat de la Llum, per descobrir còmodament la seva cultura i bellesa, mentre gaudim de les narracions del nostre guia, recorrent les atraccions turístiques més icòniques de la ciutat. Dinar de restaurant. La tarda estarà destinada a conèixer la Basílica del Sagrat Cor, un dels llocs sagrats més importants de París, situat a dalt de tot de Montmartre, un turó de 130 metres d’alçada, des d’on es contemplen unes vistes magnífiques de la ciutat. Acabada la visita, gaudirem de temps lliure per passejar pels voltants, on podrem descobrir el Barri dels Pintors, ple de restaurants, botigues i un ambient molt especial. Sopar i allotjament a l’hotel.

Divendres 8: OPERA GARNIER – GALERIES LAFAYETTE I  DISTRICTES 1ER i 4RT:
Mercats nadalencs dels jardins de les Tulleries i jardins de Trocadero – Museu del Louvre – Plaça de la Concordia – Camps Elisis – Creuer pel Sena amb “bateaux mouches – HOTEL
Esmorzar i matí destinat a la visita de la majestuosa Òpera Garnier, imponent edifici neobarroc que, juntament amb l’Òpera de la Bastilla, conforma l’Òpera Nacional de París. El recorregut interior ofereix una imatge luxosa i ostentosa, plena de daurats, mosaics i grans llums. Acabada la visita, amb un petit passeig arribarem a les Galeries Lafayette, monument de l’art nouveau, i un dels centres comercials més famosos i bonics del món, on podrem admirar el gegantí arbre de nadal que omple la sala dels perfums, sota la bella cúpula modernista de 42 m d’alçada. Les seves 7 plantes distribuïdes en forma circular semblen un teatre, a més de tenir un terrat on gaudir d’una terrassa i admirar una de les millors vistes de la ciutat. Dinar de restaurant. A la tarda, per gaudir dels carrers il·luminats i dels mercats nadalencs, ens dirigirem al 1er districte de París, cor històric de la ciutat on el poder real i la seva cort es van establir durant segles, fent del barri un dels més sumptuosos de la capital. Temps per passejar i gaudir de La Magie del Noël el mercat nadalenc més important del centre de Paris ubicat al jardí de les Tulleries, gran espai decorat amb escultures, arbres i un gran estany, situat entre la Plaça de la Concòrdia i el Museu del Louvre. Petites cabanetes de fusta s’estenen i omplen de llum els extensos jardins, on es pot comprar adorns, menjar, endolcir-se de creps o passejar entre infinits Pare Noel. Seguidament, fent ruta panoràmica per l’avinguda dels Camps Elisis fins a L’Arc de Triomf, podrem admirar una de les millors il·luminacions de Paris per Nadal. Arribada als Jardins del Trocadero i temps per descobrir l’entorn i gaudir de la imatge icònica del millor París per Nadal. La vista de la Torre Eiffel al fons del Mercat de Nadal de Trocadero ho fa més que especial. Arribat el moment, des del moll, accedirem a bord d’un dels famosos Bateaux Mouches, embarcacions amb grans finestres que permeten observar des de les aigües del Sena tota l’esplendor i la majestuositat dels ponts parisencs i dels principals edificis de la ciutat. A l’hora convinguda, desplaçament fins a l’hotel, sopar i allotjament.

Dissabte 9: PARIS – PALAU DE VERSALLES – HOTEL EN RUTA
Esmorzar a l’hotel, recollida d’equipatges i sortida en direcció al municipi de Versalles on hi ha el fastuós Palau de Versalles, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Durant la visita d’aquest imponent edifici, recorrerem diverses estades ricament decorades entre les quals cal destacar l’enorme capella, les cambres del Rei i la Reina i la Galeria dels Miralls. A l’exterior podrem admirar els impressionants Jardins del palau, que compten amb una extensió de més de 800 hectàrees al llarg de les quals s’estenen plantes i tota mena d’arbres, a més de gran quantitat d’estàtues de marbre, estanys i fonts. Dinar de restaurant. A l’hora convinguda seguirem camí per les principals vies de comunicació en direcció al sud del país fins arribar als voltants de Lió, on soparem i descansarem a l’hotel.

Diumenge 10: HOTEL EN RUTA – ORUGEN
Esmorzar a l’hotel, recollida d’equipatges i inici de l’última etapa del viatge en direcció al sud-est de França per enllaçar amb l’autopista A9 que comunica els departaments del Llenguadoc i Rosselló amb el Pertús i Espanya. Un cop creuada la frontera, arribarem a la Jonquera on farem una pausa per descansar i dinar. Acabada la sobretaula, trajecte fins als llocs d’origen i fi dels nostres serveis.

PREU PER PERSONA: 945€

Supl. habitació individual:195€

El preu inclou:

Autocar  per a tot el circuit.
Guia acompanyant durant tot el viatge.
Allotjament en hotels garantits i règim de pensió completa.
Entrades, visites i guies locals segons es detalla al programa.
Assegurança d’assistència en viatge.

PREU: 945
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »