skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


PONT DE SANT JOAN A AQUITÀNIA

3 dies. Sortida 24 de juny de 2023 (dissabte)

PREU: 558
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT / SORTIDA DE MANRESA

 BORDEUS – BADIA D’ARCAHON – DUNA DE PILAT – SANT EMILION

Dissabte 24: ORIGEN – BORDEUS “LES BASSINS DES LUMIERES”
Sortida amb autocar des dels llocs i hora acordats en direcció els Pirineus. Parada en ruta per esmorzar a compte del client i represa del viatge per tal d’entrar en terres franceses i recórrer els paisatges del sud en direcció la Costa Atlàntica. Parada per dinar de restaurant i continuació del trajecte fins arribar a Bordeus. Arribada a la capital del vi i visita a la base de submarins de Bordeaux, un antic búnquer immens de 20 m d’alçada construït pels alemanys durant la Segona Guerra Mundial. Una ubicació única i insòlita que s’ha convertit en un centre d’art digital batejat com a Les Bassins des Lumières. Acabada la visita, temps per passejar i descobrir el districte de “Bacalan o Bassins à flot” un districte amb un “segell marítim” lligat a la seva història, obert als horitzons atlàntics, on es perfila un nou panorama urbà cosmopolita i vibrant. Arquitectures contemporànies i atrevides es fan amb sitges, grues i rails, testimonis de l’activitat industrial del passat. És precisament aquesta barreja eclèctica la que fa tot l’encant del nou “skyline” de Bordeus. A l’hora convinguda, acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

Diumenge 25: BORDEUS – BADIA D’ARCAHON – “DUNE DU PILAT” – RUTA DELS VINS DE GRAVES I SAUTERRES – BORDEUS
Esmorzar a l’hotel i sortida amb el nostre autocar cap a l’entorn d’Arcahon i la seva badia, localitat molt coneguda a la regió pels efectes benèfics de les seves aigües i la fama de les seves ostres,  que conserva l’encant discret i elegant de l’arquitectura de la “Belle Époque”. A l’hora convinguda, pujarem a bord d’un catamarà per tal de navegar per les aigües de la badia i gaudir de les vistes més belles sobre l’illa dels Ocells amb les seves sorprenents cabanes sobre puntals, vivers d’ostres i la punta de Cap Ferret. Seguidament, ens desplaçarem fins a la Duna de Pilat, imponent fenomen natural de sorra que arriba als 107 metres d’altura declarada Gran Paratge Nacional. Temps per gaudir de l’entorn i escalar la duna fins al cim per gaudir d’unes vistes excepcionals de la pineda, les landes i l’oceà. Al migdia dinar de restaurant. A l’hora convinguda, ens dirigirem cap a la regió vinícola de Graves i Sauternes, bressol de la vinya de Bordeus, que ofereix una visió general de la riquesa i diversitat de l’oferta enoturística de les rutes del vi de Bordeus, des d’il·lustres grands crus classés, fins a petites propietats familiars. Aquí descobrirem els 7 segles d’història d’un mític Grand Cru Classé de la zona, envoltat de vinyes i dotat d’un sumptuós jardí. Visita de la vinya, la tina i els cellers seguida d’un tast comentat de tres vins. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

Dilluns 26: BORDEUS – SANT EMILION – ORIGEN
Esmorzar a l’hotel, recollida dels equipatges i sortida amb autocar cap a “Saint Émilion”, situada a 45km de Bordeus, és sens dubte la població estrella de les rutes del vi a la regió, amb 820 cellers dels quals 82 tenen l’etiqueta de “Grand Crus Classes”. Arribada i visita amb guia local dels principals atractius de la vila medieval, construïda sobre un semicercle de turons davant del riu Dordonya, on hi destaca la cova de “Saint-Émilion”, la capella medieval, les catacumbes i la seva església monolítica més gran d’Europa excavada directament a la roca calcària fins a crear un conjunt arquitectònic increïble. Acabada la visita, inici del viatge de retorn per les principals carreteres en direcció el sud del país i parada en ruta per dinar de restaurant. Continuació del trajecte tot realitzant les pauses necessàries fins arribar als corresponents llocs d’origen on finalitzaran els nostres serveis.

PREU PER PERSONA:558€
Supl. habitació individual:90€

El preu inclou:

Autocar

Guia acompanyant durant tot el viatge.

Allotjament en hotel a Bordeus.

Règim de PC durant tot el viatge.(aigua inclosa en els àpats).

Entrades, visites i guies locals segons es detalla al programa.

Assegurança d’assistència en viatge.

PREU: 558
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »