skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


PONT DEL PILAR A BENIDORM

4 dies. Sortida 12 d'octubre de 2023 (dijous)

PDF
PREU: 585
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT / SORTIDA DE MANRESA

Dijous 12: ORIGEN – BENIDORM
Sortida a l’hora convinguda des dels llocs convinguts direcció les comarques tarragonines per tal d’agafar l’autopista del Mediterrani que tot vorejant la costa ens portarà cap al nostre destí. Parada en ruta per esmorzar a compte del client i continuació del nostre trajecte, creuant terres valencianes fins arribar finalment a la Costa Blanca on tindrem la turística ciutat de Benidorm com el nostre destí. Arribada a l’hotel, tràmits d’entrada i dinar de bufet al restaurant. Tarda lliure per tal de poder descansar, gaudir de les instal·lacions de l’hotel o passejar per l’entorn. Sopar i allotjament a l’hotel.

Divendres 13: GUADALEST – SALA DE FESTES BENIDORM PALACE
Esmorzar a l’hotel i sortida al nostre autocar cap al centre geogràfic de la vall de Guadalest, on en un penyal calcari, s’aixeca la petita i turística població del Guadalest protegida per les restes de un castell defensiu origen del poblat allí establert. Matí destinat a conèixer l’encantador municipi declarat conjunt històric-artístic l’any 1974. Durant el nostre recorregut descobrirem el Museu d’Antonio Marco, museu adossat a una roca natural on podrem observar diferents maquetes amb tot de detalls i filigranes i un pessebre de grans dimensions, recordant una ciutat antiga i 12 tones de pes ens delitarà per la seva gran quantitat de petits detalls. Seguidament recorrent els encantadors carrerons de la vila arribarem a la Casa Orduña, casa nobiliària del segle XVII, museïtzada on podrem observar tot un seguit de dependències i habitacions que mostren com es concebia la vida privada en segles passats. Per les antigues escales de la casa es descendeix fins a la planta baixa des d’on, qui ho desitgi, podrà accedir al castell de Sant Josep i gaudir de les impressionants i belles vistes de la vall i el pantà. A l’hora convinguda, retorn cap a l’hotel per dinar. A la tarda, gaudirem de temps lliure per passejar pel casc històric de Benidorm, laberint que guarda l’essència dels carrers empedrats i estrets del passat, amb un munt de comerços i locals on comprar i prendre una copa. Amb la seva església de cúpula blavosa i cases blanques. Recorrent els seus carrers arribarem fins a la Punta de Canfali on l’antiga fortalesa, ara Balcó del Mediterrani, ofereix una imponent panoràmica de Benidorm sobre la gran roca que separa les dues platges. A l’hora convinguda sopar a l’hotel i sortida nocturna cap al “Benidorm Palace”, popular sala de festes que ofereix un entretingut i variat espectacle de balls, vestuaris i decorats. L’orquestra resident, serà l’encarregada d’amenitzar abans i en el descans de l’espectacle. Finalitzada la vetllada i de retorn amb l’autocar cap a l’hotel podrem gaudir d’una bella panoràmica del Skyline de la ciutat il·luminat. 

Dissabte 14:  DÈNIA – ALTEA –  BENIDORM
Esmorzar a l’hotel i sortida amb l’autocar cap a la Marina Alta, comarca de  la lluminosa Costa Blanca Alacantina que té la seva capital a Dénia, una ciutat portuària situada als peus del massís del Montgó, enorme sentinella de pedra que emergeix de sobte en la plana de tarongers prop de la costa. Matí destinat a passejar i gaudir dels carrerons del centre històric i el passeig marítim d’aquesta turística vila del Llevant espanyol. A l’hora convinguda, retornarem cap a l’hotel per tal de dinar. A la tarda, descobrirem  Altea sens dubte és un dels pobles més turístics de la Costa Blanca. Els seus carrerons blancs i empedrats que combinen a la perfecció el blau del Mediterrani fan d’aquest enclavament un dels més bonics de la província d’Alacant. Tot passejant pel centre històric descobrirem algunes de les places amb més encant de la vila i seguint el recorregut, a la part alta, trobarem un mirador amb espectaculars vistes de la vila i l’església de Ntra. Sra. del Consol, coneguda com la cúpula del Mediterrani. El passeig marítim arran de platja i ple de terrasses i restaurants, ens permetrà gaudir de l’ambient mariner. A l’hora convinguda, sopar i allotjament a l’hotel.

Diumenge 15: BENIDORM – DELTA DE L’EBRE – ORIGEN
Esmorzar a l’hotel, recollida d’equipatges i inici del viatge de retorn per autopista. Parada en ruta per tal de realitzar un bon dinar de restaurant. Continuació del trajecte fins arribar als respectius llocs d’origen i fi dels nostres serveis.

 

PREU PER PERSONA: 585€
Supl. habitació individual: 95€

El preu inclou:

Autocar i guia acompanyant.
Hotel a Benidorm i estada en règim de PC durant tot el viatge.
Entrades i visites segons es detalla en el programa.
Assegurança d’assistència en viatge.

 

 

 

 

PREU: 585
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »