skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


PORTUGAL

7 dies. Sortida 2 de setembre de 2023 (dissabte)

PDF
PREU: 1590
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP  I GUIA ACOMPANYANT

2 SETEMBRE
PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – LISBOA; JERÒNIMS, TORRE BELEM I ROSSIO
Trasllat a l’aeroport del Prat per sortir en vol directe a les 07:20h amb destinació Lisboa. Arribada a les 08:30h i visita panoràmica del Parc Eduard Vll, plaça del Comercio i zona del riu Tajo. Farem un recorregut a peu pel barri de l’Alfama. Dinar. A la tarda, visita de la Torre de Betlem, monument als descobridors homenatge a Enric el navegant i entrada al monestir dels jerònims, construït al 1501 i patrimoni de l’UNESCO. A continuació visita pel seu famós Cristo Rey de l’Almada (reproducció del Crist Redemptor de Rio de Janeiro). Temps lliure al barri comercial del Rossio, conegut en tot Portugal per les seves botigues i carrers peatonals; Plaça Restauradores, carrer Augusta i de l’Or. Sopar i allotjament a l’hotel.

3 SETEMBRE
QUELUZ – SINTRA – CASCAIS – CABO DA ROCA – ESTORIL – LISBOA
Esmorzar a l’hotel. Visita al palau de Queluz, residència real de Pere lll, comparat amb Versalles. Continuarem cap a Sintra, petita vila portuguesa enclavada en mig d’un bosc, Patrimoni de la Humanitat. Dinar. Continuació per la zona vinícola Colares cap al punt més occidental d’Europa; el Cabo da Roca. Vorejant la imponent costa Atlàntica, gaudirem de boca da inferno i arribada a Cascais. Visita de la colorida vila marinera, que en la ll Guerra Mundial, fou refugi de monarquies europees. Temps lliure per passejar pel centre històric; carrerons i botigues d’artesania i les seves terrasses. Finalment arribarem a la senyorial Estoril, on hi destaca el seu famós casino, un dels més grans d’Europa i el seu passeig marítim. Retorn a l’hotel a Lisboa. Sopar i allotjament.

4 SETEMBRE
LISBOA – TOMAR – FÁTIMA – COÏMBRA
Esmorzar. Passejarem pel centre de Lisboa, la baixa Pombalina i les botigues d’artesania del barri de l’Alfama. Sortida cap a Tomar, ciutat dels templaris on tindrà lloc el dinar. A la tarda visitarem el Convent de Crist i la “ventana de la Sala do Capítulo”. Seguirem cap a Fàtima, recorregut pel santuari, situat a la Cova da Iria i un dels santuaris Marians més importants del món. Continuarem cap a Coimbra, acomodació i sopar a l’hotel.

5 SETEMBRE
COÏMBRA – PARC NACIONAL DE BUÇACO
Esmorzar a l’hotel. Visita de Coimbra amb guia local; la capella de la Universitat, la Sé Velha del segle XII, la Biblioteca Joanina d’estil barroc i el casc antic medieval. Dinar. Sortida cap al Parc Nacional de Busaço, impressionant bosc protegit des de l’edat mitjana. Retorn a Coimbra, sopar i allotjament a l’hotel.[/tg_program]

6 SETEMBRE
COIMBRA – OPORTO
Després d’esmorzar, ens traslladarem cap a Oporto, visitarem l’església de Sant Francisco (exterior), el palau de la Bolsa i explorarem una de les zones històriques i urbanes millor conservades del país a la vora dreta del riu Duero, amb el seu típic barri de Ribeira. Dinar, sopar i allotjament a l’hotel.

7 SETEMBRE
OPORTO – GUIMARAES – BRAGA – OPORTO; ESPECTACLE FADOS
Després d’esmorzar ens dirigirem cap a l’històrica ciutat de Guimaraes, coneguda com el bressol de Portugal, patrimoni de l’UNESCO. Visitarem el Palau Ducal, els seus carrers medievals, plaça Santiago, etc… Continuarem cap a Braga. Dinar. A la tarda, recorregut per l’important centre religiós des del s.Vl. Visitarem la seva catedral, la més antiga del país. Retorn a Oporto. Sopar opcional amb espectacle de Fados com a comiat del viatge i allotjament a l’hotel.

8 SETEMBRE
BODEGUES DE VI OPORTO – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Visita a unes típiques bodegues de vi d’Oporto a Vila Nova de Gaia amb degustació. Dinar en restaurant. Tarda lliure per fer les últimes compres i passejar pels carrers de la ciutat. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a les 21:55h cap a Barcelona. Arribada trasllat al punt d’origen.

 

PREU PER PERSONA :   1.495 €  +  Taxes 95 €

SERVEIS INCLOSOS:

 • Trasllats Punt d’origen – aeroport del Prat – Punt d’origen.
 • Descompte 30€ per no utilitzar aquest servei.
 • Guia acompanyant  durant tot el viatge.
 • Vols directes Barcelona-Lisboa/Oporto-Barcelona. Facturació 1 maleta 23 Kgs
 • Autocar Gran Turisme, privat durant el circuit.
 • Hotels 3/4*.
 • Estada en pensió completa.
 • Visita amb guies locals Oporto, Lisboa, Estoril, Guimaraes i Coimbra, amb servei de radio-guia per garantir la millor audició.
 • Entrades incloses amb bodega a Oporto.
 • Assegurança d’assistència en el viatge i cancel·lació.

SERVEIS OPCIONALS

 • Suplement habitació individual : 364 €
 • Espectacle de Fados al barri Alfama: A consultar

 

PREU: 1590
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »