Portugal

Sortida
28 de Setembre 2024
Durada
7 dies
Preu per persona en habitació doble
1.695€
Suplement
Habitació individual: 330€
Categoria
Compartits

Programa

28 SETEMBRE.- PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – LISBOA; JERÒNIMS, TORRE BELEM
Trasllat a l’aeroport del Prat Terminal 1. Sortida del vol primera hora del matí amb destinació Lisboa. Arribada a les 08:30h. Trasllats a la capital i inici de la visita panoràmica del Parc Eduard Vll, plaça del Comercio i zona del riu Tajo. Trasllat a l’hotel, check-in i dinar. A la tarda veurem la Torre de Betlem, monument als descobridors homenatge a Enric el navegant i entrada al monestir dels jerònims, construït al 1501 i patrimoni de l’UNESCO. A continuació visita pel seu famós Cristo Rey de l’Almada (reproducció del Crist Redemptor de Rio de Janeiro). Sopar i allotjament a l’hotel.

29 SETEMBRE.- QUELUZ – SINTRA – CASCAIS – CABO DA ROCA – ESTORIL – LISBOA
Esmorzar a l’hotel. Visita al palau de Queluz, residència real de Pere lll, comparat amb Versalles. Continuarem cap a Sintra, petita vila portuguesa enclavada en mig d’un bosc, Patrimoni de la Humanitat. Dinar en restaurant. A continuació continuarem per la zona vinícola Colares cap al punt més occidental d’Europa; el Cabo da Roca. Vorejant la imponent costa Atlàntica, gaudirem de boca da inferno. Arribada a Cascais i visita de la acolorida vila marinera, que en la ll Guerra Mundial, fou refugi de monarquies europees. Temps lliure per passejar pel centre històric; carrerons i botigues d’artesania i les seves terrasses. Finalment arribarem a la senyorial Estoril, on hi destaca el seu famós casino, un dels més grans d’Europa i el seu passeig marítim. Retorn a l’hotel a Lisboa. Sopar i allotjament.

30 SETEMBRE.- LISBOA – TOMAR – COÏMBRA
Esmorzar a l’hotel. Al matí visitarem el centre de Lisboa; Plaça del Comercio, Rua Augusta i passejarem vora el riu Tajo. Dinar en restaurant. Sortida cap a Tomar, antiga seu de l’Ordre dels Templers. és una ciutat amb gran encant, tant per la seva riquesa artística com cultural. Després visitarem el Convent de Crist una de les obres renaixentistes més importants de Portugal i la “ventana de la Sala do Capítulo”. Continuarem cap a Coimbra, acomodació i sopar a l’hotel.

1 OCTUBRE.- COÏMBRA – PARC NACIONAL DE BUSAÇO
Esmorzar a l’hotel. Visita de Coimbra amb guia local; la capella de la Universitat, la Sé Velha del segle XII, la Biblioteca Joanina d’estil barroc i el casc antic medieval. Dinar en restaurant. Sortida cap al Parc Nacional de Busaço, impressionant bosc protegit des de l’edat mitjana on farem una visita guiada. Retorn a Coimbra, sopar i allotjament a l’hotel.

2 OCTUBRE.- COIMBRA – OPORTO – BODEGUES DE VI – NAVEGACIÓ DUERO
Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció a Oporto. Navegació amb les típiques barques pel riu Duero “Creuer dels 6 ponts” des d’on podrem gaudir de la panoràmica de la ciutat. A continuació, visitarem unes típiques bodegues de vi d’Oporto amb degustació. Dinar en restaurant. A la tarda, visita guiada del centre històric d’Oporto, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 1.996 ; l’església de Sant Francisco (exterior), el palau de la Borsa. Sopar i allotjament a l’hotel.

3 OCTUBRE.- OPORTO – BRAGA – GUIMARAES – OPORTO; ESPECTACLE FADOS
Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció a Braga. Pujarem amb funicular per admirar el Santuari de Bom Jesus i les magnifiques vistes de la ciutat. Aquells que vulguin podran baixar caminant (500 escales) per gaudir del recorregut. Continuarem la visita pel centre de Braga. Visitarem la seva catedral, la més antiga del país, entre d’altres punts importants. Dinar en restaurant. Continuarem cap a la ciutat de Guimaraes, coneguda com el bressol de Portugal, patrimoni de l’UNESCO. Visitarem el Palau Ducal, els seus carrers medievals, plaça Santiago i Nuestra Señora de Oliveira. Retorn a Oporto. Sopar opcional de cloenda amb espectacle de Fados. Allotjament a l’hotel.

4 OCTUBRE.-  OPORTO – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Descobrirem les platges i paisatges del nord d’Oporto. Dinar de comiat en restaurant. Tarda lliure per fer les últimes compres i passejar pels carrers de la ciutat. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a última hora del vespre cap a Barcelona. Arribada a Barcelona a 00:35h. Trasllat al punt d’origen.

El preu inclou

 • Trasllats Punt d’origen – aeroport del Prat – Punt d’origen.
 • Descompte 30€ per no utilitzar aquest servei.
 • Guia acompanyant  durant tot el viatge.
 • Vols directes Barcelona-Lisboa/Oporto-Barcelona. Facturació 1 maleta 23 Kgs i una bossa de mà.
 • Autocar Gran Turisme, privat durant el circuit.
 • Hotels 3/4*.
 • Estada en pensió completa (inclou aigua i vi).
 • Visita amb guies locals Oporto, Lisboa, Estoril, Guimaraes i Coimbra, amb servei de radio-guia per garantir la millor audició.
 • Entrades incloses amb bodega a Oporto.
 • Navegació Duero.
 • Assegurança d’assistència en el viatge i cancel·lació.SERVEIS OPCIONALSSopar amb espectacle de Fados: 40€

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.