skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


PRAGA – BUDAPEST – BRATISLAVA

7 dies. Sortida 12 de setembre de 2022 (dilluns)

PDF
PREU: 1640
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

12 SETEMBRE
PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – BUDAPEST
Trasllat en autocar cap a l’aeroport del Prat per sortir a les 09:25h cap a Budapest. Arribada a les 12:00h i trasllat a l’hotel. Dinar. A la tarda visita de la ciutat Pest a la vora esquerra, animada zona comercial. Veurem les residències reals que avui en dia son museus i biblioteques, entrada a la Basílica Matyes i al Bastió dels Pescadors. Recorregut per la zona de la Sinagoga més gran d’Europa, el Palau de l’Opera, Plaça dels Heroi. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

13 SETEMBRE
BUDAPEST; BALNEARI I MERCAT
Esmorzar a l’hotel. Recorregut panoràmic pels Ponts de Magenta, Plaça Mil·lenària, Parc de Sant Esteve, Palau Reial i l’edifici més important de la ciutat: El Parlament, joia de l’arquitectura hongaresa. Dinar en restaurant. A la tarda, visita al famós balneari Gellert, amb possibilitat de prendre els seus beneficiosos banys terapèutics molt apreciats en l’època de l’imperi, així com el mercat cobert Magycsarnoc construït per l’arquitecte Eiffel. També passejarem pel centre comercial de la ciutat (Carrer Vaci) o possibilitat d’anar a un entranyable Saló de Té Gerbeaud, Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

14 SETEMBRE
BUDAPEST; CREUER PER LA RECOLZADA DEL DANUBI
Esmorzar. Visita guiada de la ciutat de Budapest, capital d’Hongria i el principal centre polític, industrial i econòmic del país. Fundada al 1873 per la unió de tres ciutats, dues a l’oest del Danubi i una altra a l’est: Pest. Va ser en aquesta ciutat que es va construir la primera línia de metro de l’Europa continental. Dinar. A la tarda realitzarem el creuer pel Danubi amb consumició, per conèixer des de la perspectiva del Danubi aquesta monumental ciutat: pont de les Cadenes, Pont de l’Elisabet i el Parlament, castell de Pest, etc. Sopar i Allotjament a l’hotel.

15 SETEMBRE
BUDAPEST – SANT ANDRES – VISEGRAD – BRATISLAVA – PRAGA
Esmorzar. Al matí visitarem la població de Szentendre, ciutat dels artistes de caràcter bohemi. A continuació visita a la fortalesa de Visegrad, des d’on podrem gaudir d’unes impressionants vistes del “Recodo del Danubio”.
Dinar en restaurant. Sortida cap Bratislava, capital de la República d’Eslovàquia i visita guiada a l’interessant centre històric de la ciutat. Arribada a Praga, acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

16 SETEMBRE
PRAGA: BARRI JUEU, PONT DE CARLES, BARRI DE LA MALASTRANA, CASTELL DE PRAGA I NOVEMESTO
Esmorzar a l’hotel i inici de la visita al Barri Jueu que conserva tot el sabor d’èpoques passades, exterior del Cementiri Jueu i la Sinagoga de Staronova. Acabarem la visita amb el majestuós Pont de Carles, el més important sobre el riu Vltava.
Dinar. A la tarda visita amb entrada al Castell de Praga amb el seu carreró de l’Or, Palau Reial i la Catedral gòtica de Sant Vito amb els seus espectaculars vitralls. El Barri de la Malastrana, Casa dels Violins, Església del Nen Jesús de Praga, Plaça del Priorat, Barri Modernista del Novemesto, Plaça Wenceslao, Teatre Nacional, Biblioteca Nacional…. Sopar i allotjament a l’hotel.

17 SETEMBRE
PRAGA – KARLOVY VARY – RUTA BOHÈMIA – PRAGA
Esmorzar a l’hotel i sortida d’excursió cap a Karlovy Vary, ciutat que deu el seu nom a l’emperador Carles IV el qual va descobrir les excel·lents propietats terapèutiques de les seves aigües, va instal·lar el seu palau i a partir d’aquell moment es va convertir en cita obligada de l’alta societat de l’època imperial. Visita completa de la ciutat, església russa, residència del Zar.
Dinar. A la tarda, visita a la factoria Moser de cristall de Bohemia. Retorn a Praga. Trasllats a l’hotel, sopar i allotjament.

18 SETEMBRE
PRAGA STARE MIASTO – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Visita de la capital de la república Txeca i considerada una de les ciutats monumentals més interessants d’Europa. Visitarem amb tot detall i sempre acompanyats per un expert guia local l’Stare Mesto, la part més antiga, destacant la Plaça de la Ciutat amb el seu famós rellotge astronòmic, Torre de la Pólvora, avinguda Karlova, església Tyn, Ajuntament, etc.
Dinar de cloenda en un restaurant típic. Tarda lliure i a l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per sortir en vol directe a les 21:30h destinació Barcelona. Arribada a les 00:00h i trasllat al punt d’origen.

 

Preu per persona : 1.525 € + Tax 115 €
Suplement hab. individual : 352 

SERVEIS :

 • Vols Barcelona – Budapest / Praga – Barcelona. Facturació 1 maleta 20kg per persona.
 • Hotels 3* cèntrics a Budapest i Praga.
 • Estada en règim de Pensió completa.
 • Bus privat per tot el circuit amb seients assignats.
 • Assegurança d’assistència i cancel.lació amb cobertures per la Covid-19.
 • Visites, excursions i entrades descrites en l’itinerari.
 • Guia acompanyant 
 • Guies locals de parla castellana.
 • Trasllats Punt d’origen – Aeroport – Punt d’origen. (Dte. 30€ per no utilitzar aquest servei).

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA:

 • DNI VIGENT
 • CERTIFICAT DE VACUNACIÓ EU Pauta completa
PREU: 1640
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »