skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


PRAGA i BOHÈMIA – setmana santa

8 dies. Sortida 28 de març de 2021 (diumenge)

PREU: 1265
INFORMACIÓ

SORTIDA DES DE BARCELONA

 

Dia 28 – BARCELONA – PRAGA
Sortida en vol de línia regular amb destinació PRAGA. Arribada i trasllat col·lectiu a l’hotel. Allotjament.

Dia 29 – PRAGA (Stare Mesto – Josefov)
Esmorzar-bufet. Visita a al barri de Staré Mesto, el casc antic de Praga. Iniciarem la visita passejant pel barri jueu (Josefov). Continuació fins a la Plaça Vella, on podrem admirar l’Església de La nostra Senyora de Tyn i l’Ajuntament, amb el rellotge astronòmic de la s. XV. Dinar durant la visita. A continuació, visita de l’església barroca de Sant Nicolau, el pont de Carles, la plaça de la República amb la Casa Municipal i la Torre de la Pólvora. Posteriorment, passeig en vaixell pel riu Vltava. Sopar i allotjament.

Dia 30 – PRAGA (Karlovy Vary)
Esmorzar-bufet. Sortida cap a Karlovy Vary, famosa estació termal. En ruta, visita d’una fàbrica de vidre la tradició es remunta a l’Edat Mitjana. Arribada a Karlovy Vary, els temps gloriosos es remunten a el segle XIX quan la reialesa, l’aristocràcia, i el món de la cultura hi anaven a prendre les seves aigües. Dinar i temps lliure. Retorn a Praga. Sopar i allotjament.

Dia 31 – PRAGA – BOHÈMIA (Hradcany – Mala Strana)
Esmorzar-bufet. Trasllat a Hradcany, el barri de el Castell de Praga. Destaquen la basílica de Sant Jordi, l’església romànica més ben conservada de la ciutat. Visita del Palau Antic, fundat al segle IX va ser seu dels prínceps bohemis. A continuació, recorregut pel Carreró d’or i al recinte del castell, visita de la nau principal de la Catedral de Sant Vito. Dinar al centre de la ciutat. Continuació de la visita al bonic barri de Malá Strana. Durant la visita de vianants contemplarem l’Església de Sant Nicolau i l’Església de la Mare de Déu de la Victòria, en la qual es troba el Nen Jesús de Praga. A la tarda sortida cap a Bohèmia amb una breu parada a Holasovice, població les construccions d’estil barroc rural estan reconegudes per la UNESCO. Arribada a la REGIÓ DE BOHEMIA. Sopar i allotjament.

Dia 1 – BOHÈMIA  (Český Krumlov)
Esmorzar-bufet. Al matí, sortida cap a Cesky Krumlov, ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, preserva el seu encant, amb els seus edificis típics, els seus pintoresques places i els seus vells ponts de fusta. Temps lliure i dinar. A la tarda, tornada a l’hotel recorrent la preciosa vall del riu Moldava dominat pel castell de Rozmberk. Sopar i allotjament.

Dia 2 – BOHÈMIA (Hluboká)
Esmorzar-bufet. Sortida cap a Hluboka i visita de l’Castell, la fortalesa original ha sofert diverses transformacions fins a la seva impressionant arquitectura actual d’estil gòtic. Dinar. Tarda dedicada a la visita de Ceske Budejovice, bonica ciutat medieval i bohèmia. Visitarem una cerveseria típica amb degustació inclosa. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 3 – BOHÈMIA – PRAGA (Trebon – Jindrichuv Hradec)
Esmorzar-bufet. Sortida cap a Trebon, pintoresca ciutat en un paisatge de planes amb nombrosos estanys. Continuació cap a la ciutat de Jindrichuv Hradec, on veurem nombrosos edificis d’estils gòtic, renaixentista i barroc. Dinar i visita del seu castell. A la tarda sortida cap a PRAGA i temps lliure a la capital de la República Txeca, coneguda com la Ciutat Daurada. Sopar i allotjament.

Dia 4 – PRAGA – BARCELONA
Esmorzar-buffet i, a l’hora convinguda, trasllat col·lectiu a l’aeroport per sortir en vol de tornada. Arribada i final de el viatge.

 

PREU PER PERSONA:
Habitació doble: 1.070€
Habitació individual:  1.450€
taxes aeroport (aprox).195€

El preu inclou:

• Avió en línia regular cia. Lufthansa (facturació equipatge no inclosa).
• Trasllats.
• Recorregut en autocar amb guia de parla castellana-
• Allotjament en hotels 3 * sup. / 4 *.
• 7 esmorzars, 6 dinars i 6 sopars.
• Visites: Praga (Església de Sant Nicolau, nau principal Catedral de Sant Vito, basílica de Sant Jordi, Palau Antic i Callejón d’Or), passeig riu Vltava, Karlovy Vary, České Krumlov, České Budějovice, Holasovice, Hluboka, cerveseria, Castell Jindrichuv Hradec.
• Assegurança d’assistència en viatge.

 

A tenir en compte
1. Sortida sense mínim de participants.
2. POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ: cancel·lació sense despeses, dels serveis de terra, 20 dies abans de la data de sortida. Els serveis aeris dependran de les condicions de la reserva; preguem consultar.

 

 

RUT

PREU: 1265
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »