Púglia

Sortida
09 de Maig 2024
Durada
7 dies
Preu per persona en habitació doble
1.950€
Suplement
Habitació individual: 335€
Categoria
Compartits

Programa

9 MAIG.- PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – MATERA – BARI
Trasllat a l’aeroport del Prat, Terminal 1, per sortir en vol directe Cia. Vueling VY a les 13:20h. destinació a l’aeroport de Bari. Arribada a les 15:25h. Assistència pel guia local i sortida en direcció a Matera, ciutat situada al costat d’un profund barranc i amb unes cases excavades a la roca calcària anomenades Sassi, declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Trasllat a l’hotel B21 STYLE BARI 4*, sopar i allotjament.

10 MAIG.-TRANI – CASTEL DEL MONTE – BARI
Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció a Trani, ciutat costera d’origens prehistòrics. Gaudirem d’aquest port animat on hi predomina la catedral d’estil gòtic de la Puglia, dedicada a Sant Nicolau el Pelegrí. A continuació visitarem el Castel del Monte, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i considerat una de les icones més representatives de la Puglia. Dinar en un restaurant. A la tarda coneixerem Bari, capital de la Puglia. Veurem un preciós nucli històric ple de carrers estrets de l’època medieval. També podrem admirar els principals edificis de la ciutat, construïts durant la dominació del Sacre Imperi Romano – Germànic entre els segles XII i XIII, com la catedral, l’església romànica de Sant Nicolau i el castell. Sopar i allotjament a l’hotel a Bari.

11 MAIG.- BARI – CONVERSANO – GRUTES CASTELLANA – ALBEROBELLO – BARI
Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció a la punta Sud de La Puglia. Visita de Conversano, on destaquem el seu elegant castell i fortalesa, el convent de Sant Benedetto di Conversano i la catedral del segle X. A continuació, visitarem les famoses grutes de Castellana, un desplegament de formacions naturals subterrànies, les segones de major extensió d’Europa, amb espectaculars estalactites i estalagmites. Dinar en restaurant. A la tarda anirem direcció a la Vall d’Itria, pel cami farem una interessant visita a Alberobello, la capital de la Vall. Visitarem aquesta ciutat més coneguda com la Vall dels Trulli per les curioses construccions amb pedra de roca calcària de forma circular i sostre cònic, pintades de blanc amb la calç. A l’hora convinguda, retorn a Bari. Sopar i allotjament a l’hotel.

12 MAIG.- BARI – LOCOROTONDO – MARTINA FRANCA- OSTUNI – LECCE
Esmorzar a l’hotel. Sortida per visitar Locorotondo, peculiar ciutat el centre de la qual és circular. Es caracteritza per un laberint de carrerons envoltats de cases amb típics sostres inclinats anomenats “Cummerse”. A continuació visitarem Martina Franca, encantadora ciutat de la província de Taranto. Passeig pel centre per admirar les belleses històric-artístiques com el meravellós Palau Barnava, el Palau del Cavalier Semeraro i el Palau Carucci. Dinar en restaurant. A la tarda visitarem la població d’Ostuni, situada a la província de Brindisi i coneguda com la ciutat blanca perqué té totes les cases pintades de blanc. Antigament a l’Edat Medieval es pintaven les cases de blanc amb calç perquè era un material molt fàcil d’aconseguir i servia com a desinfectant per la por a la pesta negre. Ostuni està situada en un turó des d’on podrem gaudir d’unes vistes fantàstiques al mar blau als camps d’oliveres verds. Al centre històric amb edificacions de l’época medieval, hi podem destacar la catedral d’Ostuni de Santa Maria Assunta, d’estil gòtic. Passejarem per la Piazza della Libertà on hi ha l’Obelisc de Sant Oronzo, columna de 21 metres d’altura i un desl monuments més populars de la ciutat. Continuació cap a Lecce, sopar i allotjament a l’hotel.

 

 

 

13 MAIG.-  LECCE- GALATINA – LECCE
Esmorzar a l’hotel. visita de la capital del Barroc, coneguda també com a Florència del Sud. La ciutat és com un museu a l’aire lliure degut a la quantitat de monuments que hi podem trobar. Descobrirem la Plaça de San Oronzo, l’església Sant Mateu, l’església del Roser, la Plaça de la Catedral i la Santa Croce. També hi podem trobar carrerons sense sortida amb tallers tradicionals, fleques amb dolços típics de la regió i estudis de pintors. Dinar en restaurant. A la tarda descobrirem l’esplendor artístic de Galatina en un recorregut pel centre on veurem la Basílica de Santa Caterina d’Alessandria per admirar els bells frescos encarregats per la princesa Maria d’Enghien al segle XV. La basílica barreja diferents estils arquitectònics, des del romànic, el gòtic i el normand, fins al bizantí. Després d’admirar la basílica, continua el recorregut per l’Església dels Sants Pere i Pau i també el Palau Orsini. Retorn a Lecce. Sopar i allotjament.

14 MAIG.- LECCE – OTRANTO – GALLIPOLI – LECCE
Esmorzar a l’hotel, Sortida cap a Otranto, una ciutat costera emmurallada, coneguda com la Porta d’Orient, amb un petit port i carrers empedrats i estrets. Farem una visita pel centre històric on hi destaca la catedral i la capella dels 800 Màrtirs, la cripta i el mosaic, un dels més grans del món. Dinar en restaurant. La nostra ruta continua cap a Gallipoli, ciutat construïda en una illa connectada al continent per un pont del s.XVI. Passejarem pels seus carrerons, coneixerem el seu castell, la Fontana Greca i la Catedral de Santa Àgata. Retorn a Lecce, sopar i allotjament.

15 MAIG.- LECCE – POLIGNANO – BARI – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem Polignano, un poble de pescadors de cases blanques que contrasten amb el blau de mar adriàtic. Els seus nombrosos penya-segats i balcons fan d’aquesta costa un paisatge digne d’admirar. Trasllats a l’aeroport per sortir en vol directe a les 14:25h arribada a Barcelona a les 16:40h i trasllat al punt d’origen.

El preu inclou

 • Trasllats punt d’origen – aeroport del Prat – punt d’origen
 • Vols directes Barcelona – Bari – Barcelona.
 • Facturació d’una maleta 25 kg. per persona.
 • Trasllat de l’aeroport – hotel – aeroport.
 • Guia acompanyant de Viatjalia Destins
 • Hotel B21 LIFESTYLE BARI 4*
 • 8 PIU HOTEL LECCE 4*
  *Taxa turística a pagar directament a l’hotel, 3€ per persona i nit. (no inclòs en el preu).
 • Règim de Pensió Completa.
 • Begudes (aigua i vi).
 • Guia local de parla espanyola durant tot el viatge.
 • Servei de radio-guies.
 • Visites descrites a l’itinerari amb 8 entrades.
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació.

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.