skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


PÚGLIA, EL TALÓ D’ITÀLIA

8 dies. Sortida 28 de març de 2023 (dimarts)

PDF
PREU: 1975
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

 

1r. dia
MANRESA – BARCELONA – BARI
Trasllat a l’aeroport del Prat, Terminal 1, per sortir en vol directe  destinació a Bari. A l’arribada, primera presa de contacta de la ciutat i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

2n dia 
BARI – CASTEL DEL MONTE – BARI
Esmorzar a l’hotel. Al matí visitarem Bari, capital de la Puglia. Veurem un preciós nucli històric ple de carreres estrets de l’època medieval. també podrem admirar els principals edificis de la ciutat, construïts durant la dominació del Sacre Imperi Romano – Germànic entre els segles XII i XIII, com la catedral, l’església romànica de Sant nicolau i el castell. Dinar. Per la tarda farem la visita al Castel del Monte, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i considerat una de les icones més representatives de la Puglia. Després de les visites retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

3r. dia 
BARI – TRANI – BARLETTA – SAN GIOVANNI ROTONDO
Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció a Trani, ciutat costera d’origens prehistòrics. Gaudirem d’aquest port animat on hi predomina la catedral d’estil gòtic de la Puglia, dedicada a San Nicolau el Pelegrí. Dinar en un restaurant. Per la tarda sortirem en direcció a San Giovanni Rotondo. Pel camí visitarem la població de Barletta, una bonica ciutat on hi destaca el centre històric amb el castell, la catedral amb vistes a la Piazza Duomo. També veurem la Basílica del Sant Sepulcre on davant mateix hi ha l’estàtua de bronze del Coloso de Heraclio, el Teatre Curci, etc. Continuarem, la ruta cap a San Giovanni Rotondo. Visita de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

4t. dia 
SAN GIOVANNI ROTONDO – CASTELLANA – ALBEROBELLO – VALL D’ITRIA
Esmorzar a l’hotel. Sortim en direcció a la punta sud de la Puglia. Visitarem les famoses grutes de Castellana, un desplegament de formacions naturals subterrànies, les segons de major extensió d’Europa, amb espectaculars estalactites i estalagmites. Dinar. Per la tarda anirem direcció a la Vall d’Itria. Pel camí farem una visita a Alberobello, la capital de la Vall. Visitarem aquesta ciutat més coneguda com la Vall dels Trulli per les curioses construccions amb pedra de roca calcària de forma circular i sostre cònic, pintades de blanc amb la calç. Sopar i allotjament a l’hotel.

5è dia 
VALL D’ITRIA – OSTUNI – BRINDISI
Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem la població d’Ostuni, situada a la província de Brindisi i coneguda com la ciutat blanca perquè té totes les cases pintades de blanc. Antigament a l’Edat Medieval es pintaven les cases de blanc amb calç perquè era un material molt fàcil de conseguir i servia com a desinfectant per la por a la peste negre.
Ostuni està situada en un turó des d’on podrem gaudir d’unes vistes fantàstiques al mar blau als camps d’oliveres verds. Al centre històric, amb edificacions de l’època medieval, hi podem destacar la catedral de Ostuni de Santa Maria Assunta, d’estil gòtic. Passejarem per la Piazza della Libertà on hi ha l’Obelisc de Sant Oronzo, columna de 21 metres d’altura i un dels monuments més populars de la ciutat. Dinar. Per la tarda visita del poble costaner de Brindisi. conegut a l’antiguitat com la Porta d’Orient. Sopar i allotjament a l’hotel.

6è dia 
VALL D’ITRIA – LECCE – OTRANTO – VALL D’ITRIA
Esmorzar a l’hotel. Durant el matí coneixerem Lecce, capital del Barroc, coneguda també com a Florència del Sud. La ciutat és com un museu a l’aire lliure degut a la quantitat de monuments que hi podem trobar. Descobrirem la Plaça de San Oronzo, l’església Sant Mateu, l’església del Rosario, la Plaça de la Catedral i la Santa Croce. També hi podem trobar carrerons sense sortida amb tallers tradicionals, fleques amb dolços típics de la regió i estudis de pintors . Dinar.
Per la tarda arribarem a Otranto, una ciutat costera emmurallada, amb un petit port i carrers empedrats i estrets. Farem una visita al centre històric on hi destaca la catedral i la capella dels 800 màrtirs, la cripta i el mosaic, un dels més grans del món. Retorn a la Vall d’Itria. Sopar i allotjament a l’hotel.

7è dia 
VALL D’ITRIA – MATERA – ALTAMURA – BARI
Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció a la població de Matera. Ciutat característica per estar situada al costat d’un profund barranc i amb unes cases excavades a la roca calcària anomenades Sassi, declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Dinar. Per la tarda ens arribarem fins a Altamura, ciutat situada a la comarca de la Murgia, on veurem la Piazza Duomo della Catedrale, dedicada també a Santa Maria Asunta. En acabat sortida cap a Bari. Sopar i allotjament a l’hotel.

8è dia 
BARI – POLIGNANO – BARI – BARCELONA – MANRESA 
Esmorzar a l’hotel. Al matí visitarem la petita població de Polignano, on podrem gaudir d’unes bones vistes des dels penya-segats. Dinar. Després de les visites retorn a Bari. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per sortir amb el vol directe destí  a Barcelona.

 

SERVEIS INCLOSOS

 • Trasllat Manresa-aeroport-Manresa   (descompte per no utilitzar aquest servei: 30€)
 • Vols directes Barcelona – Bari – Barcelona
 • Facturació d’una maleta 25 kg. per persona.
 • Trasllat de l’aeroport – hotel – aeroport
 • 3 nits Hotel 4* a Bari
 • 1 nit Hotel 4* a San Giovanni Rotondo
 • 3 nits Hotel 4* a la Vall d’Itria.
 • Règim de Pensió Completa
 • Guia local de parla castellana 
 • Visites i entrades descrites a l’itinerari.
 • Assegurança mèdica i cancel.lació
 • Acompanyant de l’agència tot el viatge

 

PREU PER PERSONA: amb mínim 15 places:   1.975€
PREU PER PERSONA: amb mínim 10 places:   2.125€
Suplement habitació individual: 195€

IMPORTANT: El preu està subjecte a possibles augments oficials, tal com divisa, carburant, impostos etc. que s’hauran de repercutir al client, sempre avisant fins a 21 dies abans de la sortida

PREU: 1975
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »