PÚGLIA, EL TALÓ D’ITÀLIA -SETMANA SANTA-

Sortida
25 de Març 2024
Durada
7 dies
Preu
Des de 2.410€
Categoria
Compartits

SORTIDA EN GRUP REDUÏT I GUIA ACOMPANYANT
TRASLLATS A L’AEROPORT AMB UN MINIM DE 4 PLACES DE MANRESA

 

5 MARÇ. BARCELONA – BARI – BARLETTA

A l’hora indicada ens trobarem a l’aeroport. Sortida a les 06.55 en vol regular directe de Vueling a Bari. Arribada a les 09.00 i acomodació a l’autocar que ens portarà al centre de la ciutat, capital de la Puglia. Passejarem pels estrets carrers d’època medieval i admirarem els seus edificis construïts durant la dominació del Sacre Imperi Romà Germànic (segles XII-XIII) com la Catedral, l’església romànica de Sant Nicolau i exterior del castell sueu. Passat el migdia ens dirigirem a l’hotel a Barletta. Dinar i acomodació a l’hotel. Després d’una estona de descans, atesa la primerenca hora de sortida, recorrerem Barletta on veurem l’exterior de l’immens castell, la seva Catedral i al centre històric, el guia ens recordarà la Sfida. Ens citarem amb el Colós, impressionant obra de bronze que representa un emperador romà, abans de tornar a l’hotel. Sopar i allotjament.

26 MARÇ . BARLETTA – CASTEL DEL MONTE – TRANI – BARLETTA

Esmorzar a l’hotel. Al matí ens dirigirem a Castel del Monte, patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Únic en el seu gènere, és considerat una de les icones més representatives de la Puglia. La seva visita ens recordarà les croades i les lluites pel poder entre els sueus (germans descendents de Barbarroja) i els papes. A la tarda, de tornada a l’hotel a Barletta, visitarem la preciosa població veïna de Trani, amb la seva Catedral sobre el mar, on destacarem la Basílica, la Cripta i el Campanar. Sopar i allotjament.

27 MARÇ. BARLETTA – MATERA – MOTTOLA – TARANTO

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Matera, fascinant població enfilada a la vora d’un profund barranc. Compta amb un casc antic molt particular amb cases excavades en roca calcària anomenats “Los Sassi” declarats per la Unesco Patrimoni de la Humanitat el 1993. Després de la visita, dinarem de camí a Mottola, l’espia del Mar Jònic per la seva posició privilegiada en una turó davant del mar. Visitarem les extraordinàries Esglésies Rupestres dels segles XI-XIV. Són petites coves excavades per l’home i destinades al culte per part dels habitants dels llogarets propers. Avui aquestes esglésies són testimoni de tradicions religioses i artístiques, amb les quals és possible apreciar algunes de les facetes culturals del Sud d’Itàlia, conseqüència de la “barreja interreligiosa” entre la fe cristiana bizantina (avui ortodoxa) i la llatina catòlica. Monuments veritablement fascinants i de gran qualitat artística on destaca l’església de Sant Nicolau. Continuació a l’hotel a táranto a darrera hora de la tarda, Sopar i allotjament.

28 MARÇ. TARANTO – MANDURIA – GALATINA – LECCE

Esmorzar a l’hotel i passeig pel centre històric de la ciutat, amb les columnes del temple de Dionís, el castell Aragonès, la Catedral i el Museu Arqueològic. A mig matí continuarem cap a Manduria, la població que lidera actualment els vins italians, que degustarem per dinar. A la tarda continuarem cap Galatina, important població a la plana agrícola, on destaquem la Basílica de Santa Caterina d’Alexandria, que recorda pels seus frescos el Giotto dels Scrovegni de Pàdua. Arribada a última hora de la tarda a Lecce. Sopar i allotjament a l’hotel.

29 MARÇ . LECCE – OTRANTO – LECCE

Esmorzar a l’hotel. Sortirem cap a Otranto, la ciutat més oriental d’Itàlia. Arribada i visita del centre històric amb la catedral i la capella dels 800 màrtirs, la cripta i el mosaic, un dels més grans del món, tornant a l’hotel per dinar. Tarda dedicada a Lecce, anomenada la “Florència del Sud” o la “Florència del Barroc”. En el nostre recorregut per aquest museu a l’aire lliure veurem la Plaça Sant Oronzo, Església de Sant Mateu, Església del Rosari, Plaça de la Catedral i Santa Croce. Disposarem de temps lliure per efectuar les habituals compres, o gaudir com fan els habitants de Lecce , en una terrassa, veient passar el món i el temps. Sopar i allotjament.

30 MARÇ. LECCE – ALBEROBELLO – OSTUNI – BRINDISI – LECCE

Esmorzar a l’hotel. Al matí sortida cap a Alberobello, la capital d’Itria, més conegut com la Vall dels Trulli, per les estranyes i úniques construccions amb pedra de roca calcària de forma circular i sostre cònic, pintades de blanc amb calç. Passat el migdia continuarem a Ostuni, ciutat de parets emblanquinades com els pobles blancs d’Andalusia. Després de dinar efectuarem una visita, i de tornada a l’hotel a Lecce, ens aturarem a Brindisi, ciutat creada pels grecs, amb els quals manté una important relació comercial, des d’un port en un espai interior protegida l’entrada des del mar per dos castells . A Brindisi finalitzava la via Appia i d’allà van sortir els templers i els croats a les seves expedicions a Terra Santa. Al centre històric veurem el Castell Suevo, l’església de Sant Joan al Sepulcre, amb el seu pòrtic de marbre i la columna romana, la Plaça de la Catedral, amb la Loggia Balsamo, el pòrtic dels templers…Arribada a Lecce a darrera hora de la tarda, tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

31 MARÇ. LECCE – BRINDISI – BARCELONA

Esmorzar a l’hotel i temps lliure per a les conegudes compres de records i regals. A mig matí, trasllat a l’aeroport de Bari, per sortir en vol regular directe de Vueling a les 14.25. Arribada a Barcelona a les 16:40 i trasllat de nou fins a Manresa. FI DEL VIATGE

Preu per persona: 2.410€
Suplement habitació individual: 235€

SERVEIS INCLOSOS:

  • Vols internacionals BCN – BARI – BCN
  • Guia local historiador per a tot el recorregut
  • Acompanyant de Roda el Món
  • Allotjaments en hotels 4*
  • Tots els menjars detallats a l’itinerari
  • Trasllats, visites/excursions segons programa
  • Impostos locals i el service tax, aplicats en aquests moments.
  • Assegurança de viatge i cancel·ació

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.