skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Placeholder Image

RELAX A LA VALL DE CAMPRODÓN

. Sortida

PREU: 105
INFORMACIÓ

ACTIVITAT EN COTXE PARTICULAR
1 NIT D’HOTEL

 

PROGRAMA INCLOU:

1 nit d’allotjament en d0rmir i esmorzar -hotel GRÈVOL SPA de LLANARS ****
1 Peeling corporal
1 Embolcall d’algues.

La zona d’aigües de l’spa de l’Hotel Grèvol Spa disposa de:

  • Piscina climatitzada: A una temperatura d’uns 29º, és el lloc ideal per fer exercici i tonificar la musculatura.
  • Jacuzzi o banyera d’hidromassatge col·lectiva: Gràcies a l’efecte de l’aigua calenta (36º) sobre els músculs i la pell, aconseguiràs un efecte relaxant, que millorarà l’elasticitat dels teixits, disminuirà la rigidesa muscular i articular, i millorarà l’equilibri i l’estat emocional.
  • Bany turc o de vapor: El vapor produeix un efecte mucolític en les vies respiratòries, millorant la respiració i propiciant la relaxació, però també allibera la musculatura, ajuda a eliminar toxines i hidrata la pell.
  • Sauna seca: Sauna a l’estil finlandès, on les altes temperatures produeixen l’eliminació de les toxines i la relaxació muscular. Té un efecte antiinflamatori, relaxant i de benestar.
  • Dutxes de contrast: Aplicació d’aigua a diferent temperatura i pressió, amb jets laterals i un raig vertical. El contrast produeix un efecte tonificant i relaxant, millorant així la circulació perifèrica.
  • Zona de relax: Espai ampli i lluminós, amb hamaques, vistes a la piscina i sortida directa al jardí exterior. T’imagines refrescar-te amb la neu acabada de caure després d’un relaxant circuit termal?
  • Gimnàs: El complement ideal de la zona termal. Equipat de manera minimalista per aquells que no volen deixar enrere la seva rutina d’exercici físic durant les vacances.

 

Preu per persona: des de 105€
Possibilitat d’afegir nits d’hotel 

 

NX

PREU: 105
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »