Repúbliques Bàltiques i Helsinki

Places exhaurides
Sortida
08 d'Agost 2024
Durada
7 dies
Preu per persona en habitació doble
2.060€
Suplement
Habitació individual: 315€
Categoria
Compartits

Programa

8 AGOST.- PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – VILNIUS (LITUÀNIA)
Trasllat a l’aeroport del Prat per sortir en vol directe a les 9:30h cap a Vilnius. Arribada a les 14:05h. Breu recorregut panoràmic per la capital de Lituània. Acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.

9 AGOST.- VILNIUS – TRAKAI – VILNIUS
Esmorzar. Visita amb guia local de la ciutat de Vilnius,
capital de Lituània. Passejarem pel centre històric de la ciutat declarat Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO. Destaquem les esglésies de Santa Anna i de Sant Pere i Sant Pau. També entrarem a l’Universitat, on destaquen els seus patis, fundada l’any 1579. És la més antiga d’Europa de l’est. Seguirem la torre del castell Gediminas, amb impressionants vistes de tota la ciutat; la famosa “Porta de l’Aurora” i la Galeria d’Ambar. Dinar en restaurant. Visita amb guia local de Trakai, antiga capital lituana, de gran bellesa natural pels seus llacs i boscos. Navegació pel llac Galve que rodeja el castell. Visita del seu famós castell del segle XIII, situat a una petita illa, al centre d’un idíl·lic llac del Parc Nacional de Trakai. Retorn a Vilnius, sopar i allotjament.

10 AGOST.-VILNIUS – TURÓ DE LES CREUS – PALAU DE RUNDALE – RIGA(LETÒNIA)
Esmorzar. Sortida en direcció a Letònia. Visitarem el misteriós Turó de les Creus a Siauliai. Actualment té 50.000 creus que donen testimoni de l’esperit del poble lituà. És un santuari famós i un centre de peregrinació per a molts catòlics. Dinar en restaurant. A la tarda, arribada a Letònia i visita del famós Palau de Rundale, antiga residència d’estiu dels ducs de Curlandia i construït pel principal arquitecte de Sant Petersburg. Continuació fins arribar a Riga, una de les capitals Hanseàtiques on observarem el recorregut de la primera cadena humana per la llibertat de les tres repúbliques de l’antiga URSS. Sopar i allotjament a l’hotel.

11 AGOST.- RIGA – JÜRMALA – RIGA
Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem la ciutat de Riga, coneguda com el París del Nord. Riga és la més gran de les 3 capitals bàltiques amb gairebé un milió d’habitants. Situada a la vora del riu Daugava, va ser un centre comercial important en el s. XIII. Podem destacar la bellesa del seu casc antic on hi trobem edificis de diversos estils arquitectònics com el Gòtic, Renaixentista, Barroc, Clàssic, Art Nouveau, etc. Iniciarem la visita guiada pel mercat central d’estil art noveau, inaugurat l’any 1930. Seguirem el recorregut per la zona dels bulevards del centre on podrem gaudir de nombroses edificacions i monuments. Veurem la Torre de l’Arsenal, el Teatre Nacional, el Monument a la Llibertat, l’Opera House, l’Universitat i els nombrosos ponts sobre el riu Daugava. Seguirem visitant la Catedral de Riga (amb entrada), més coneguda com el Domo, la major dels països bàltics, una joia gòtica construïda l’any 1211. Dedicada al culte protestant, és molt famosa pel seu espectacular orgue (el més gran d’Europa construït l’any 1844), té 4 teclats i més de 6.700 tubs. Seguirem fins el barri d’Art Noveau de Riga amb les seves característiques façanes de línies sinuoses i amb una rica ornamentació. La seva construcció es va iniciar a finals del s.XIX i va ser declarada Patrimoni de la Humanitat. Dinar en restaurant. Continuació cap a Jurmala. És el lloc més famós on estiuejava i encara estiueja “la elite” dels països bàltics. És coneguda per les mansions modernistes de fusta al costat del mar, els sanatoris de l’època soviètica i la llarga platja de sorra de Jūrmala de més de 33km. A la tarda, retorn a Riga. Navegació d’uns 45min pel riu Daugava, el més gran que passa per la ciutat per admirar la panoràmica de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

12 AGOST.- RIGA – SIGULDA-PÄRNU – TALLINN (ESTÒNIA)
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a la Vall del Gauja i visita de Sigulda i Turaida, conegut com la “Suïssa letona”. Visitarem les runes del Castell de l’Ordre dels cavallers Teutònics (S. Xlll). Continuarem fins el Museu d’història Local, la tomba de Turaida, la Cova Gutmann i el parc Daina, parc d’escultures dedicat al folklore letó. Dinar en restaurant. Continuació fins a Cesis, situada al cor de la regió de Vidzeme. Visita del Castell de l’Ordre dels Cavallers Teutons del S. Xlll, la torre gòtica de l’església de St. Joan situada a la plaça principal, així com les pintoresques cases de fusta i carrerons. Seguirem per la carretera vorejant el marc Bàltic fins arribar a Pärnu, on farem una breu panoràmica. És coneguda com “la capital de l’estiu”. Té 750 anys d’història i un passat molt interessant. Continuació fins a Tallinn. Sopar i allotjament a l’hotel.

13 AGOST.- TALLINN
Estada en pensió completa. Visita guiada de la ciutat de Tallinn, capital d’Estònia. Visita del seu bonic casc antic declarat Patrimoni Cultural de la Unesco, conservant les seves antigues muralles, amb carrers estrets i empedrats, etc. La ciutat és coneguda com “La Perla Oblidada del Bàltic”. Visita del centre històric de la ciutat amb les seves famoses torres de la plaça de l’Ajuntament i les esglésies de Sant Olaf i Sant Nicolau. El turó de Toompea és on es troba la gran concentració de monuments històrics, les catedrals Alexander Nevsky ortodoxa i la luterana de Toomkirik de 1233, el parlament d’Estònia, etc. Dinar en restaurant. A la tarda, visita del Museu Etnogràfic Rocca al Mare. És una magnifica recreació d’un típic llogaret, situat en un bonic bosc a prop de la costa. Està compost per 72 edificis, entre els quals destaquem els característics molins d’aigua i de vent. Retorn a l’hotel i sopar i allotjament.

14 AGOST.- TALLINN – NAVEGACIÓ BÀLTIC – HÈLSINKI – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar a l’hotel. Trasllat al port per sortir el ferry cap a Hèlsinki. Arribada a la capital de Finlàndia i visita de la ciutat amb guia local; Plaça del Senat, Catedral luterana, biblioteca i universitat. Dinar en restaurant. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport de Hèlsinki per sortir en vol directe a les 17:45h amb destinació Barcelona. Arribada a les 20:40h i trasllat al punt d’origen.

El preu inclou

  • Trasllats punt d’origen – aeroport – punt d’origen. Dte -30€ per no utilitzar aquest servei.
  • Guia acompanyant 
  • Vols directes Barcelona – Vilnius / Hèlsinki – Barcelona.
  • Facturació 1 maleta 20kg.
  • Guia local de parla espanyola durant tot el circuit.
  • Autocar privat pel grup.
  • Visites i entrades descrites a l’itinerari.
  • Hotels 4* a Vilnius, Riga i Tallin.
  • Estada en pensió completa, excepte dinar del primer dia.
  • Assegurança d’assistència i cancel·lació.

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.