Romanía, terra de llegendes

EXCLUSIU CONCORD
Sortida
04 de Setembre 2024
Durada
10 dies
Preu per persona en habitació doble
2.590€
Categoria
Exclusiu Concord

SORTIDA EN GRUP REDUÏT I ACOMPANYANT

 

DIA 04 Setembre.- Manresa Barcelona – Viena – Bucarest.-
Trasllat fins a l’aeroport de Barcelona, per a  l’hora indicada sortida en vol de la companyia Austrian Airlines amb destinació Bucarest, via Viena i sortida a les 10:00.
Arribada a l’aeroport de Viena a les 12.15 i connexió amb vol de la mateixa companyia amb destinació Bucarest i sortida a les 15.35. Arribada a l’aeroport de Bucarest a les 18.10; tràmits migratoris, recollida d´equipatges, recepció per part del corresponsal i en ruta cap a l´hotel farem una Visita Panoràmica de la ciutat admirant des de l´autocar la Plaça de la Premsa Lliure; l’Arc de Triomf; la Plaça Victoriei; la Plaça de la Revolució; l’Ateneu Romanès; l’Església Cretulescu; l’Ajuntament de la capital. Arribada al´hotel, distribució d´habitacions i temps lliure. A l’hora indicada sortida per fer el Sopar al restaurant local. Finalitzat el sopar, trasllat de tornada a l’hotel. Allotjament.

DIA 05 Setembre. Bucarest.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel a l’hora indicada per fer la visita panoràmica de la capital, veient el Museu del Poble a l’aire lliure (entrada inclosa). Dinar a restaurant local. Tot seguit a la tarda es farà la visita del Palau del Parlament. Finalitzada la visita, trasllat a l’hotel. Sopar al restaurant local. Allotjament.

DIA 06 Setembre. Bucarest – Sibiu.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel en direcció cap a Sibiu, passant pel camí per Curtea de Arges, on visitarem el famós Monestir fundat pel príncep Neagoe Basarab al segle XVI. Dinar a restaurant local en ruta. A la tarda es visitarà el Monestir de Cozia del segle XIV amb el seu bell art bizantí romanès, continuat el recorregut cap a Sibiu, escollida com a Capital Europea de la Cultura el 2007. Arribada i trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions. Sopar a l’hotel. Allotjament.

DIA 07 Setembre. Sibiu – Sighisoara.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel a l’hora indicada per fer la Visita Panoràmica de Sibiu, on veurem la Plaça Major; la Plaça Menor; les Catedrals Ortodoxa, Catòlica i Evangèlica. Tot seguit sortida cap a Sighisoara, ciutat patrimoni de la UNESCO i originàriament ciutat romana, avui dia una de les més importants ciutats medievals del món. Dinar en restaurant local dins la ciutadella medieval. A la tarda farem la visita de la Ciutadella que se situa al cim d’un turó emmurallat amb les portes i passatges secrets; veient la Torre del Rellotge del segle XIV i la casa on va néixer el príncep Vlad Tepes “L’Empalador”. Un cop finalitzada la visita, trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions i temps lliure. Sopar a l’hotel. Allotjament.

DIA 08 Setembre. Sighisoara – Targu Mures.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel a l’hora indicada en direcció a Targu Mures, ciutadella medieval construïda al segle XV i reconstruïda més tard al segle XVII, on en arribar primerament farem el Dinar en restaurant local. Posteriorment començarem la Visita Panoràmica de la ciutadella. Al final de la tarda, trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions i temps lliure. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament.

DIA 09 Setembre. Targu Mures – Gura Humorului (Monesteris de Bucovina).-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel a l’hora indicada en direcció cap a Gura Humorului, passant per la població de Bistrita punt d’inici de la novel·la de Dràcula i pel Paso Borgo, on el novel·lista irlandès Bram Stocker va ubicar el castell del cèlebre vampir en aquesta novell. Dinar en ruta al restaurant local. Arribada a final de tarda a Gura Humorului i trasllat a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions i temps lliure. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament.

DIA 10 Setembre. Gura Humorului (Monesteris de Bucovina).-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel per dedicar el dia sencer a la visita dels Monestirs de Bucovina, patrimoni de la UNESCO, amb els seus frescos exteriors pintats, una Bíblia en imatges vives i es visitaran els monestirs següents: Humor on a part dels frescos destaca al seu interior la cúpula, veritable obra mestra de l’art moldau; Succeïda sòlida ciutadella de pedra del segle XVI amb l’Església de la Resurrecció les pintures exteriors de la qual es troben entre les més ben conservades. Seguim amb el Monestir de Modovita al recinte fortificat del qual destaca l’Església de l’Anunciació i acabarem amb Voronet, la Capella Sixtina d’Orient, les pintures de la qual es projecten sobre un fons blau que figura als catàlegs internacionals. Dinar en ruta al restaurant local. Tornem de nou cap a l’hotel a Gura Humorului i temps lliure en arribar a l’hotel. Sopar inclòs a l’hotel. Allotjament.

DIA 11 Setembre. Gura Humorului – Brasov.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel a l’hora indicada en direcció cap a la població de Brasov, passant per Piatra Neamt el congost de Bicaz, Lacu Rosu (Llac Vermell), Miercurea Ciuc i Santu Gheorghe. Dinar a restaurant local. Arribada a Brasov, pintoresca i tradicional, que recorda amb orgull haver estat la capital de Transilvània; on en arribar ens traslladarem a l’hotel, distribució d’habitacions i temps lliure. Sopar a l’hotel. Allotjament.

DIA 12 Setembre. Brasov – Bucarest.-
Esmorzar a l’hotel. Sortida per a la visita de la ciutat.
Brasov és una ciutat que ha estat modelada per la presència saxona a Transilvània. Els saxons van arribar a la zona al segle XII i van establir una important comunitat a la ciutat, deixant la seva empremta a l’arquitectura ia la vida quotidiana de Brasov. La presència saxona a la ciutat va portar a un important desenvolupament econòmic i cultural, transformant Brasov en un dels centres més importants de Transilvània. Finalitzada la visita, sortirem direcció cap a la capital, Bucarest, i al camí farem la visita del Castell de Bran, fortalesa del segle XIV, coneguda al món com a “Castell de Dràcula” per la famosa pel·lícula. Dinar al restaurant.
Continuació cap a Sinaia per visitar a l’arribada el Castell de Peles, que és la residència d’estiu de la família reial de Romania, construït al segle IXI pel primer Rei de Romania, Carol I. Sortida cap a Bucarest, on a l’arribada ens traslladaran a l’hotel seleccionat, distribució d’habitacions i temps lliure. A l’hora indicada sortida per fer el Sopar de Comiat en restaurant local amb espectacle folklòric. Tornada a l’hotel. Allotjament.

DIA 13 Setembre. Bucarest – Snagov – Viena – Barcelona.-Manresa
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada sortida de l’hotel en direcció cap a Snagov, on a l’arribada es visitarà el Monestir situat a una illa del Llac Snagov, on se suposa que està enterrat el príncep Vlad Tepes (Dràcula – L’Empalador). Finalitzada la visita, es farà el dinar en restaurant local. Seguidament trasllat des de l’hotel a l’aeroport de Bucarest per agafar el vol de la companyia Austrian Airlines amb destinació a Barcelona, via Viena i sortida a les 16:05. Arribada a l’aeroport de Viena a les 16.45 i connexió amb vol de la mateixa companyia amb destinació Barcelona i sortida a les 17.30. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 19.50; i trasllat de nou fins a Manresa.

Preu per persona: 2.590€
Suplement habitació individual: 365€

 

El preu inclou:
-Trasllat Manresa-aeroport-Manresa
– Transport privat per a tota la ruta indicada a la cotització en autocar modern per al grup.
– Trasllat d’arribada de l’aeroport de Bucarest a l’hotel a Bucarest i de sortida de l’hotel a Bucarest a l’aeroport de Bucarest.
– Règim de Pensió Completa
– Guia de parla hispana durant tot el recorregut en privat pel grup.
– Vol a classe turista amb la companyia Austrian Airlines
– Allotjament i esmorzar en hotels seleccionats o similars a habitació estàndard.
– Visites i entrades especificades a l’itinerari: Bucarest (Museu del Poble a l’aire lliure i Palau del Parlament) / Curtea d’Arges (Monestir) / Cozia (Monestir) / Sibiu (Catedrals Ortodxes, Catòlica i Evangèlica) / Sighisoara (Museu d’Història dins la Torre del Rellotge) / Monestirs de Bucovina (Sucevita, Moldovita i Voronet) / Brasov (Església Negra) / Bran (Castell de Bran) / Sinaia (Castell de Peles)
– Visites SENSE entrades a l’itinerari: Visita Panoràmica de Bucarest (s’admirarà des de l’autocar els següents llocs: Arc de Triomf; Plaça Victoriei; Plaça de la Revolució; Ateneu Romanès; Església Cretulescu; Ajuntament de la Capital; Òpera; Acadèmia Militar; Palau del Parlament, Patriarquia (la principal Església Ortodoxa Romanesa), Plaça Unirii / zona antiga amb la Cort Vella i la Plaça de la Universitat.
– Visita a peu del centre de la ciutat amb la zona vella (Plaça Major i Plaça Menor) a Sibiu.
– Visita a peu de la Plaça del Consell i de la zona vella (Scheii Brasovului amb l’Església de Sant Nicolau) a Brasov.
– Acompanyant de l’agència durant tot el viatge
– Assegurança mèdica i de cancel·lació
– Taxes i impostos locals.
– Propines a xofer i guia

 

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.