skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


ROMANIA

8 dies. Sortida 2 d'abril de 2023 (diumenge)

PDF
PREU: 1770
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP COMPARTIT DE 25 PARTICIPANTS I GUIA ACOMPANYANT
SORTIDA DE MANRESA AMB MÍNIM DE 4 PERSONES

DIA1r: BARCELONA  – BUCAREST. MP.

A la hora indicada caldrà presentar-se a l’aeroport de Barcelona, on trobarem al nostre  guia de viatge. Ens ajudarà amb els tràmits de facturació i posteriorment embarcarem en direcció a Rumania. A l’arribada a l’aeroport de Bucarest, trobarem el bus i el guia local amb que farem una  visita panoràmica de la ciutat abans d’anar a l’hotel. Després de la distribució de les habitacions Sopar i Allotjament.

DIA 2n:  BUCAREST.PC.

Esmorzar. Al matí visita amb entrada al Museu del Poble. Continuem amb la visita panoràmica de la ciutat, incloent la zona antiga, els edificis de l’arquitectura del segle XIX i l’ambient cosmopolita d’aquella època que li van donar l’àlies de “El Petit Paris”. Admirarem les seves principals esglésies, la Cort Vella, fundada pel Príncep Vlad  Tepes, la típica posada Hanul Manuc, construïda al 1808, el Palau del Parlament, l’Ateneu Romanès, l’Antic Palau Real o el Parc Cismigiu, Dinar i tarda lliure fins a l’hora indicada per al trasllat al restaurant on gaudirem d’un sopar típic amb folklore. Allotjament.

DIA 3r: BUCAREST – CASTell DE BRAN – BRASOV. PC.

Esmorzar i sortida cap al poble de Bran, on visitarem el Castell de Bran, fortalesa del segle XIV, coneguda com el Castell de Drácula. El castell (segle XIV) que va ser construït per defensar el país de les invasions turques, més tard es va utilitzar com a duana entre Valaquia (al sud) i Transilvania (al nord). Va ser restaurat en 1920 per la reina Maria per usar-ho com a residència d’estiu. Dinar i continuació a Brasov: visita panoràmica a peu pel centre històric de la ciutat. Brasov ha conservat el seu casc  antic amb l’esplendor d’antany. És un dels més importants centres turístics de Romania gràcies a la seva situació geogràfica (al peu dels Carpats) i als nombrosos monuments històrics. Un dels més important és l’Església Negra, considerada el monument més representatiu del gòtic romanès.  Sopar i allotjament.

DIA 4t:  BRASOV –  SAMBATA DE sus – SIBIU. PC.

Esmorzar. Al matí continuarem la ruta per arribar a la ciutat de Sibiu. Parada per visitar el Monestir Sambata de Sus, un dels Monestirs més desconeguts i més bonics de Romania, construït al 1657, també anomenat Monestir Brancoveanu en memòria del seu fundador Constantin Brnacoveanu. Arribada a Sibiu. Dinar i visita panoràmica  del centre històric de Sibiu, ciutat fundada per colons alemanys al segle XII. Sopar típic romanès al poble de Sibiel (15km), després de la visita de la col·lecció d’icones sobre vidre. Retorn a Sibiu . Allotjament.

DIA 5è: SIBIU – SIGHISOARA – TARGU mures. pc.

Esmorzar. Sortida cap a Sighisoara, ciutat medieval d’origen romà, amb un casc antic emmurallat amb portes i passatges secrets, Situada en els Carpats transilvans, la ciutat destaca per les cases de la Ciutadella, la Torre del Rellotge, el cementiri i la població de saxons de Transilvania, una ètnia alemanya. Sighisoara ha conservat de manera exemplar les característiques d’una petita ciutat medieval fortificada, el seu centre històric ha estat inclòs per la Unesco com a Patrimoni de la Humanitat en  1999. És la ciutat natal de l’heroi Vlad Tepes, que va inspirar a Bram Stoker per al seu famós personatge del comte Drácula. Dinar i visita a peu de la ciutadella. Continuació fins arribar a Targu Mures on farem una visita panoràmica. Anomenada “la ciutat de les roses”, es troba a la regió de Transilvania i durant el segle XVI va ser una de les principals ciutats de Romania. Sopar i allotjament.

DIA 6è: TARGU mures – SALINA PRAID – ODORHEIU SECUIESC – SINAIA. PC.

Esmorzar. Sortida per visitar la Mina de sal de Praid, que data de l’any 1200. Es tracta d’una mina de sal situada al centre de Romania al comtat de Harghita, prop de Praid, amb reserves estimades de 50 mil milions de tones. Dinar en ruta. Continuació cap a Sinaia, ciutat i centre turístic de muntanya i que du el nom del Monestir de Sinaia, provinent a l’hora de la bíblica Muntanya Sinaí. Sopar i allotjament

DIA 7è:  SINAIA  – catell de peles – MONESTIR SINAIA – BUCAREST.  PC.

Esmorzar. Visita de Sinaia, denominada com el monestir fundat en 1695 per Mihail Cantacuzino després d’una peregrinació a Terra Santa, es situa als Carpats, a les faldes de les muntanyes Bucegi, entre avets i paisatge d’un verd intens. La construcció del monestir segueix el model de Santa Catalina del Sinaí.  Es visitarà el Castell Pelis.  El castell deu la seva existència al rei Carol I de Romania i va ser construït en 1883 i engrandit entre 1897-1914. Té unes 160 habitacions, preciosos jardins tot en estil alemany. Dinar i continuació cap a Bucarest. Sopar i allotjament.

DIA 8è: BUCAREST – BARCELONA

Esmorzar. Matí lliure. A l’hora indicada prendrem l’autocar que ens durà fins a l’aeroport, per embarcar en vol direcció a Barcelona, sempre acompanyats del nostre guia. Arribada a Barcelona i fi dels serveis contractats..

  PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE
AMB 15 PARTICIPANTS 1.880 €
AMB 20 PARTICIPANTS 1.835 €
AMB 25 PARTICIPANTS 1.770 €

Suplement habitació individual: 310€

El preu inclou
 • Sortida des de Manresa amb mínim de 4 persones
 • Bitllet d’avió Barcelona/Bucarest/Barcelona, en classe turista. Taxes aèries i una maleta per persona incloses.
 • Autocar gran confort, per els recorreguts.
 • Guia acompanyant català/castellà des de l’aeroport de sortida.
 • Guia local de parla castellana, per les visites al destí.
 • Visites panoràmiques a Brasov, Sibiu, Sighisoara, Targu Mures i Bucarest
 • Visites i entrades al Castell de Bran, Monestir Sambata de Sus, Salina Praid, Castell de Peles, Monestir Sinaia, Museu de la Aldea.
 • Sopar típic amb folklore a Brasov.
 • Pensió completa, des de el sopar del primer dia fins el desdejuni de l’últim.
 • 7 nits d’allotjament en Hotels de 4****SUP/ 5****, habitacions dobles de tipus estàndard. Taxes hoteleres incloses.
 • Assegurança mèdica i de cancel·lació
El preu no inclou
 • Despeses extres a l’hotel, Maleters, Propines
 • Cap servei que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.

 

CONDICIONS

 • A la confirmació del viatge, dipòsit de 600€ per plaça
 • La resta 30 dies abans de la sortida

 

PREU: 1770
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »