skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


ROVANIEMI – IGLOO DE CRISTALL i POBLE DE PARE NOËL

5 dies. Sortida 28 de gener de 2023 (dissabte)

PREU: 2710
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

 ITINERARI

DIA 01: MANRESA – BARCELONA HÈLSINKI – ROVANIEMI

Presentació a l’aeroport de Barcelona a les 07.30 hrs Reunió del grup amb el guia acompanyant, tràmits d’embarcament i facturació d’equipatges fins a Rovaniemi. Arribada a Hèlsinki a les 15.00 hrs, i ens traslladarem al centre d’Hèlsinki per conèixer la ciutat i visitar el seu Mercat Nadalenc de la Plaça del Senat, que és el mercat més antic de Finlàndia. Continuarem traslladant-nos de nou a l’aeroport per prendre un vol fins a Rovaniemi, la capital de la Lapònia finlandesa. Trasllat privat fins a l’hotel.  Allotjament a l’hotel Scandic Pohjanhovi o similar.

DIA 02: POBLAT DEL PARE NOEL I SAFARI DE RENS

Esmorzar a l’hotel. Començarem la jornada dirigint-nos al Poblat del Pare Noel situat al Cercle Polar Àrtic. Aquí es participarà en la cerimònia tradicional de creuar el Cercle Polar Àrtic i es rebrà un diploma que certifica la visita. A continuació es disposarà de temps lliure per explorar el poble i conèixer al Pare Noel, a la seva llar oficial. Temps lliure per a l’esmorzar en els diferents restaurants que ofereix la “Nöel House”. A la tarda ens dirigirem fins a la granja de rens, on un pastor ens explicarà com és el pasturatge d’aquests animals. A continuació, tindrem l’oportunitat de conduir un trineu de rens i gaudir d’una beguda calenta al voltant del foc. Trasllat de retorn a l’hotel. Sopar i Allotjament a l’hotel.

DIA 03: HUSKIES I VISITA ZOO POLAR DE RANUA

Esmorzar a l’hotel. La nostra primera parada avui serà a una granja de gossos Husky, on farem una passejada en trineu de gossos amb un musher. Prendrem el dinar a base de sopa calenta i un plat. Continuarem fins al zoo més septentrional del món: Ranua. Realitzarem un passeig a l’aire lliure per admirar la vida silvestre de l’Àrtic en el seu ambient natural. Ants, rens, guineus àrtiques i óssos polars. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel

DIA 04: ROVANIEMI NIT EN UN IGLÚ DE CRISTALL

Esmorzar a l’hotel. Al matí farem un safari amb moto de neu (2 Hores). Aquesta aventura ofereix una oportunitat fantàstica per aprendre a dominar l’art de conduir una moto de neu. Durant el safari ens detindrem per descansar i prendre begudes calentes en el silenci de la natura. (Inclòs: Roba d’hivern, 2 persones per moto de neu, sent el temps de conducció real d’1,5 hores, refrigeri amb begudes calentes i galetes). Al migdia, dinar a Sami (sopa i plat principal) A la tarda, trasllat a l’Iglú de Cristall per gaudir d’una nit màgica sota un cel estelat. Sopar a les instal·lacions i nit en iglú amb el sostre de cristall. Si el cel ho permet, tindrà una situació privilegiada en el seu confortable llit de l’iglú per presenciar l’aurora boreal. Allotjament en l’Iglú de Cristall, Arctic Glass Igloo o Santa Claus Igloo o Glass vila en Glass Resort.

DIA 05:  ROVANIEMI BARCELONA – MANRESA

Esmorzar a l’hotel. Temps lliure fins a l’hora del trasllat privat des de la zona d’Iglús fins a l’aeroport de Rovaniemi, embarcament i sortida cap a Barcelona. Arribada i trasllat de nou fins a Manresa.

Preu per persona:

PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE SUPLEMENT PER HABITACIÓ INDIVIDUAL NENS FINS A 12 ANYS

COMPARTINT HABITACIÓ AMB 2 ADULTS

(DEPENENT DE LA DISPONIBILITAT)

AMB 15 PARTICIPANTS 3.010 € 820 € -30%
AMB 20 PARTICIPANTS 2.870 € 820 €
AMB 25 PARTICIPANTS 2.710 € 820 €

 

El preu inclou
 • Trasllat Manresa-aeroport-Manresa (amb mínim 4 persones)   -(descompte per no utilitzar aquest servei: 30€)
 • Bitllet d’avió Barcelona-Hèlsinki-Barcelona, 1 maleta inclosa.
 • Guia acompanyant de l’organització, expert en la destinació
 • Trasllats a Rovaniemi  d’aeroport-hotel i l’últim dia de retorn.
 • Autocar a Hèlsinki des de l’aeroport per visitar la ciutat el primer dia
 • 3 nits l’hotel Scandic Rovaniemi / Pohjanhovi o similar,  amb esmorzar.
 • 1 nit en habitació iglú amb sostre de cristall AD
 • Visita al Poblat del Pare Noel.
 • Cerimònia de creuar el Cercle Polar Àrtic i certificat.
 • Passeig en trineu de rens 1 km, Visita del Parc Huskies i passeig en trineu de huskies, Visita del Zoo de Ranua i Excursió en motoneu (obligatori permís de conduir), 2 persones per moto.
 • 3 sopars amb menú 3 plats i 2 esmorzars menú entrant + plat principal, aigua i cafè o te inclòs
 • Trasllats a les visites.
 • Assegurança d’assistència que inclou despeses d’anul·lació
El preu no inclou
 • Despeses extres a l’hotel i maleters.
 • Propines.
 • Cap servei o visita que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.

 

IMPORTANT: El preu està subjecte a possibles augments oficials, tal com divisa, carburant, impostos etc. que s’hauran de repercutir al client, sempre avisant fins a 21 dies abans de la sortida.

PREU: 2710
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »