skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


RUTA 66 EN COTXE – FLY & DRIVE

17 dies. Sortida Diàries

PREU: 2260
INFORMACIÓ

Viatge per als més independents: vols, cotxe de lloguer i reserva en els hotels per tenir garantit l’allotjament i gaudir del temps al teu aire.


Proposta d’itinerari (sortides diàries):

 

DIA 1 BARCELONA / CHICAGO
Sortida en vol amb destinació Chicago. Arribada i allotjament. H. Chicago South Loop / Turista.
DIA 2 CHICAGO
Podran dedicar el dia a descobrir aquesta impressionant ciutat, lloc històric per al començament de la Ruta 66. Cal buscar la placa que indica aquest fet. Des del centre històric, el Loop, el Navy Pier i de la prestigiosa avinguda Michigan, tot ens sorprendrà en aquesta bella ciutat.
DIA 3 CHICAGO / BLOOMINGOTN / SPRINGFIELD, IL (332 KM)
Trasllat a l’oficina de lloguer de cotxes per a la recollida del cotxe. En Bloomington es pot visitar el Historic Route 66 Memory Lane, per continuar cap a Springfield, capital de l’estat d’Illinois i de el famós president Abraham Lincoln. H. B.W. Clearlake Plaza / Turista.
DIA 4 SPRINGFIELD / ST. LOUIS (165 KM)
Sortida cap a St Louis, la major ciutat que trobaran a la Ruta 66 i que antigament es considerava la frontera amb el desconegut oest. Des d’aquí va partir la famosa expedició de Lewis i Clark. H. B.W. St Louis Inn / Turista.
DIA 5 ST. LOUIS / ROLLA / SPRINGFIELD, MO (347 KM)
Prosseguim per carretera a Springfield, aquest cop a Missouri, passant per la Rolla un veritable icona de “la mare de totes les carreteres”. H. Sleep Inn Springfield / Turista.
DIA 6 SPRINGFIELD / JOPLIN / TULSA (290 KM)
Abandonem Missouri per endinsar-nos a Oklahoma per arribar a Tulsa, una ciutat que es va desenvolupar amb el creixement de la industria petrolífera. H. B.W. Plus Tulsa / Turista.
DIA 7 TULSA / OKLAHOMA CITY (171 KM)
Sortida cap a Oklahoma un paradís per als amants del country i la cultura vaquera. Serà el lloc perfecte per gaudir d’una volta. H. B.W Plus Saddleback / Turista.
DIA 8 OKLAHOMA CITY / SHAMROCK / GROC (414 KM)
Avui ens endinsem en Panhandle de Texas. De camí, no oblidis visitar el Cadillac Ranch, una obligació per als que recorren la Ruta 66. H. The Fifth Season inn / Turista.
DIA 9 GROC / TUCUMCARI / SANTA ROSA / ALBUQUERQUE (461 KM)
Sortida cap a Albuquerque, és la ciutat més gran de l’estat de Nou Mèxic, situada sobre el Riu Gran, a prop de centre de l’estat. De camí pots parar a Tumcari i visitar el curiós Museu d’Història de la zona. H. B.W Plus Riu Gran / Turista.
DIA 10 ALBUQUERQUE / SANTA FE / ALBUQUERQUE (205 KM)
Temps lliure a disposició dels clients. Recomanem visitar Santa Fe que amb la seva arquitectura de tova ens trasllada a una època i un món totalment diferents.
DIA 11 ALBUQUERQUE / GALLUP / HOLBROOK (373 KM)
Sortida cap a Holbrook, ja en territori dels nadius Hopi i Navajo. El paisatge es converteix en més desèrtic a mesura que ens endinsem a Arizona i ens anem trobant amb Parcs Nacionals, com el de el Bosc Petrificat o el Desert Pintat. H. Howard Jonhson Holbrook / Turista.
DIA 12 HOLBROOK / WINSLOW / GRAN CANYON/ FLAGSTAFF (419 KM)
Avui tindrem un majestuós espectacle a la nostra vista, el Gran Canyon de el Colorado. La seva visita, ja de per si converteix aquest viatge en una experiència inoblidable. H. Green Tree Inn / Turista.
DIA 13 FLAGSTAFF / LAS VEGAS (402 KM)
Sortida cap a Las Vegas. Dia lliure per gaudir d’aquesta ciutat, creada a la meitat de desert, considerada com la capital mundial de l’entreteniment. H. Gold Coast / Turista.
DIA 14 LAS VEGAS / BARSTOW / SANTA MÒNICA (459 KM)
Ens dirigim a la costa, no sense abans aturar-nos Barstow per visitar la Casa del Desert, on es troba el museu de la ruta que ja arriba al seu final. H. Carmel by the Sea / Turista.
DIA 15 SANTA MÒNICA
L’oceà Pacífic serà el testimoni de la fi d’aquesta increïble aventura, gairebé de costa a costa dels Estats Units.
DIA 16 SANTA MÒNICA / LOS ANGELES / BARCELONA
Devolució del cotxe de lloguer a l’aeroport, per sortir en vol de tornada a Espanya. Nit a bord.
DIA 17 BARCELONA
Arribada.


Preu per persona, des de: 2.260€


ELS NOSTRES SERVEIS

Vol de línia regular, classe turista (reserves en classes especials).
Allotjament en els hotels indicats o de semblant categoria.
Trasllat a Chicago.
Cotxe de lloguer intermedi (mida similar a un Mazda3), amb quilometratge il·limitat, assegurança a tercers, segur anticol·lisió i robatori, segur suplementari de responsabilitat civil i les taxes. Llibre de ruta amb itinerari, mapes i suggeriments.
Assegurança de viatge.
No inclou: menjars o begudes. Despeses pròpies de l’ús del cotxe de lloguer: benzina, peatges, aparcaments … Entrades a Parcs Naturals o atraccions durant el recorregut. Càrrec per devolució del cotxe en localització diferent de la de recollida (500 USD + taxes a pagar en destí). Tot allò no indicat específicament en “Els nostres serveis”

INTERESSA SABER

Reconfirmar tarifes de cotxe de lloguer (podria haver-hi suplement, depenent de la temporada)
A causa de les característiques del viatge els hotels són senzills i pot haver modificacions que s’informaran amb la confirmació.

CONDICIONS I ASSEGURANÇA
Aquest viatge es regeix per  Condicions Generals de contractació.
Tots els nostres viatges inclouen una assegurança de viatge Consulta condicions i opcions d’ampliació de l’assegurança.

CATAI

PREU: 2260
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »