skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


RUTA DE LA LAVANDA I PROVENÇA

5 dies. Sortida 26 de juny de 2023 (dilluns)

PDF
PREU: 1275
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP COMPARTIT DE 25 PARTICIPANTS I GUIA ACOMPANYANT
SORTIDA DE MANRESA AMB MÍNIM DE 4 PERSONES

DIA 26:CIUTATS D´ORIGEN – NÎMES. PC.

08.30 hrs Sortida des.de Barcelona en direcció França. Creuarem la frontera camí a Nimes on realitzarem el dinar. A la tarda amb guia local visita de la ciutat, a cavall entre la Provença i el Llenguadoc, la vella ciutat romana s’enorgulleix amb raó, dels seus prestigiosos monuments. Visita de l’amfiteatre romà (s. I-II), el millor conservat del món romà. Amb 133 m per 101, tenia cabuda per 24.000 espectadors. Exteriorment, l’edifici té dues altures de seixanta arcs cadascuna (21 m d’alt) coronades per un àtic. Continuació per visitar la Maison Carrée, el millor conservat de tots els temples romans. Erigida en temps d’August, aquesta casa estava dedicada als “prínceps de la joventut”, els néts de l’emperador. Visita dels Jardins de la Fontaine, realitzats en 1745 segons un projecte de J.P. Mareschal, enginyer del rei Louis XV. Continuació al nostre hotel situat en aquesta àrea. Sopar i allotjament.

DIA 27.- NÎMES – BAMBOUSSERIE –  TREN DE VAPOR D’ANDUZE – PONT DU GARD – AVIGNON. PC.

Esmorzar a l’hotel. Sortida en autocar fins a Saint Jean du Gard per embarcar al tren de vapor que ens farà descobrir la vall de Gardons en 40 minuts de trajecte. Desembarcarem en la Bambousserie és un parc i jardí botànic de propietat privada, en una finca de 34 hectàrees de superfície,  en la qual hi ha nombrosos bambús que es van plantar a partir de 1856 per Eugène Mazel. Dinar. A la tarda continuarem les visites en Pont du Gard majestuós aqüeducte romà, classificat Patrimoni Mundial per la Unesco. És un  tram dels 50 km d’aqüeducte que portava l’aigua des de les fonts de Uzès fins a Nîmes, transportant cada dia prop de 20 mil m3 d’aigua fins a la ciutat romana. El pont, compost per tres nivells d’arcs, es va construir amb blocs colossals d’entre sis i vuit tones, que van ser hissats a més de 40 m d’altitud. Continuació fins a l’àrea de Avignon on es troba el nostre hotel Hotel. Sopar i allotjament.

DIA 28.- AVIGNON – LES BAUX DE PROVENCE – AVIGNON .PC.

Esmorzar a l’hotel i visita de la ciutat de Avignon. Aquesta ciutat situada en la  confluència dels rius Rodano i Durenga, dominada per les fortificacions de Ia antiga residència Papal amb més de 5 kms de muralla, 39 torres i 7 portes, la ciutat vella conserva encara l’aspecte d’una ciutat medieval. Realitzarem amb guia local  la visita de la ciutat coneixent tota la majestuositat de la seva història, amb una referència clara en la seva història la del Palau dels Papes Disposarem de temps lliure per passejar pel seu centre històric. Dinar en restaurant. Continuarem el nostre viatge fins a arribar  als Baux en Provence, una de les viles més visitades de França, es tracta d’un poblet ple d’història i encant on és possible realitzar un viatge al passat medieval de la ciutat i entrarem en una de les seves antigues pedreres on es troba el “Carriere Lumiere” un espectacle d’imatges i llums que els sorprendrà. Retorn al nostre hotel.  Sopar i allotjament.

 

DIA 29.- RUTA DE L’ESPÍGOL I LUBERON

Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem una explotació d’Espígol, per conèixer el cultiu i la producció dels productes derivats d’aquesta planta. En acabar, visitarem la bella Planícia de Valensole. Continuarem fins a Gordes, un dels pobles més pintorescs i agradables del Luberon, i qualificat dins del rànquing dels 50 més bonics de França, amb els seus  vells carrers empedrats, les cases plenes de flors, el castell, les tendes artesanals, és un dels punts més característics de la Provença. Dinar en ruta. Per acabar les visites del dies ens aproparem a la Abadia de Senanque banyada pel seu famosos camps d’Espígol. Retorn a l’hotel. Sopar i Allotjament.

Dia 30.- ARLES – CIUTATS D´ORIGEN . MP.

Esmorzar a l’hotel. Check out a l’hotel i iniciem el camí de retorn, però abans entrarem a la població de Arles, en el cor de la Provença, on Vicent Van Gogh  es va instal·lar en 1888 buscant el color i la llum. Continuació cap a la frontera espanyola. Dinar en ruta i continuació del viatge fins a Barcelona. Fi dels serveis contractats.

 

 

PREU PER PERSONA EN HABITACIÓ DOBLE
AMB 15 PARTICIPANTS 1.395 €
AMB 20 PARTICIPANTS 1.335 €
AMB 25 PARTICIPANTS 1.275 €

Suplement habitació individual: 245€

 

EL PREU INCLOU

 • Sortida des de Manresa, amb mínim de 4 places
 • Autocar gran confort, per tot el recorregut.
 • Guia acompanyant des de la sortida.
 • Guia local de parla castellana, per a les visites de Nimes i Avignon.
 • Totes les visites que es detallen a l’itinerari.
 • Pensió complerta, des de el dinar del primer dia fins el dinar de l’últim.
 • Allotjament en Hotels de 3*** tipus IBIS , en habitacions dobles tipus estàndard. Taxes hoteleres. Tipus IBIS (els hotels son funcionals, habitacions amb tots els serveis però decoració senzilla, a Avignon lo important es la bona situació a la ciutat.
 • Assegurança de viatge.
 • Conexió en cotxe, taxi o minibus a Barcelona anada i tornada

 

EL PREU NO INCLOU

 • Despeses extres a l’hotel, Maleters o Propines
 • Cap servei que no hagi estat clarament especificat a l’itinerari.

 

NOTA: La visualització dels camps de lavanda, al dependre del clima,
no podem assegurar la vista de la floració al 100%

 

 

 • Condicions de pagament:
 • A la confirmació del viatge, dipòsit de 600 euros per plaça,
 • Resta 30 dies abans de la sortida
 • L’ordre de les visites pot ser modificat, sense alterar el contingut, i el total de visites incloses en el viatge.
PREU: 1275
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »