skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Placeholder Image

RUTA DE LES TRES NACIONS – SETMANA SANTA

4 dies. Sortida 2 d'abril de 2021 (divendres)

PREU: 490
INFORMACIÓ

SORTIDA DES DE MANRESA amb mínim 4 persones

 

Itinerari:

DIA 2 abril.- MANRESA – MERITXELL – ANDORRA
Sortida cap a Andorra, on visitarem la Basílica Santuari de Meritxell, el temple religiós més important d’Andorra. A més de la seva importància espiritual, aquest lloc de culte de la parròquia de Canillo ofereix altres raons per la seva visita, principalment des del punt de vista artístic i paisatgístic. el santuari de Meritxell va patir un terrible incendi en 1972, a més de la destrucció de la talla i altres objectes de valor dipositats al seu interior, el santuari va quedar pràcticament arrasat. Ja no queda gairebé res del temple original, però a canvi actualment podem admirar una de les obres més interessants de prestigiós arquitecte espanyol Ricardo Bofill. El resultat és, en les seves paraules, una “recreació del romànic”, estil que va estar en els orígens d’aquesta església i que va deixar una gran empremta al Principat. Després de la visita, trasllat al restaurant per dinar. Tarda lliure per passejar pel centre o fer compres. Sopar i allotjament.
DIA 3 abril.- ANDORRA – LOURDES
Esmorzar i sortida cap a la frontera francesa per arribar a Lourdes, petita ciutat pirinenca amb un patrimoni cultural i natural molt ric. tindrem temps durant el dia per visitar la gruta de Massabielle, on la Verge es va aparèixer el 1858 a Bernadette Soubirous, una nena de 14 anys de la regió de Lourdes; La Basílica de la Immaculada Concepció, els vitralls tracen la història de la Mare de Déu. Dinar i sopar a l’hotel. Després del sopar, a qui li vingui de gust, podrà assistir a la processó de les torxes. Allotjament.DIA 4 abril.- LOURDES – OSCA – SARAGOSSA
Esmorzar i continuació cap a Saragossa. De camí, farem una parada per visitar Osca, on acompanyats d’un guia local, farem una preciosa visita, l Església i Claustre de Sant Pere el Vell, Ajuntament, Quadre de la Campana, Catedral, Museu d’Osca, etc. Dinar en un restaurant local. Arribada cap a Saragossa i resta de la tarda lliure. Sopar i allotjament.

DIA 5 abril.- SARAGOSSA – EL PILAR – MANRESA 
Esmorzar i matí dedicat a conèixer la ciutat i La Basílica del Pilar, un els majors centres de devoció i peregrinació mariana i un dels monuments més visitats d’Espanya, situat a les ribes de riu Ebre. No podem deixar de veure aquesta joia arquitectònica del barroc aragonès catalogada com a Bé d’Interès Cultural. A més, a l’interior de la basílica hi ha dos frescs pintats per Francisco de Goya en una volta i una cúpula del temple. Dinar i retorn cap als nostres llocs d’origen.

PREU PER PERSONA:  490€

 

EL PREU INCLOU:
Autocar i guia acompanyant durant tot l’itinerari
Hotels 3/4 *
Pensió completa amb aigua i vi
Guies locals a Osca i Saragossa
Assegurança de viatge


EL PREU NO
INCLOU:

Begudes ni extres
Res no especificat a l’ apartat anterior
Suplement assegurança cancel·lació: 8 € / persona


NOTA
: Transport en autocar i estada a l’hotel complint totes les mesures de seguretat i sanitàries (Covid19)

 

GEOL.

PREU: 490
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »