skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


GRAN TOUR DELS BALCANS

8 dies. Sortida 12 de setembre de 2023 (dimarts)

PREU: 1975
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT / SORTIDA DE MANRESA
MONTENEGRO – KOSOVO – MACEDÒNIA – ALBÀNIA

 

Dia 1. Manresa – Barcelona – Dubrovnik – Podgorica  (150 km)
Sortida des de Manresa fins a l’aeroport de Barcelona, on desprès dels tràmits de facturació, sortirem en vol directe destí a Dubrovnik.
Arribada a l’aeroport i trasllat cap a la frontera amb Montenegro, per seguir fins arribar a Podgorica.
Tour panoràmic de Podgorica, i  tot seguit sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 2. Podgorica – Shkoder – Prizren – Pristina (331 km)
Després d’esmorzar es creua la frontera d’Albània després dels tràmits fronterers, viatgem cap a Shkoder, una ciutat ubicada a la vora del llac més gran dels Balcans, Skadar. Visitarem amb el nostre guia local el centre i zona peatonal d’aquesta ciutat, considerat com el bressol de la cultura del nord, i la ciutadella de Rozafa (entrada inclosa).
Dinar al restaurant durant la ruta. Després de dinar seguim el nostre viatge en direcció a Kosovo, on farem la nostra propera parada, quan haguem creuat la frontera. La ciutat de Prizren es considera com el centre històric i cultural del país, dominat per un castell en un alt turó de la ciutat. Un cop a Prizren visitarem els barris antics acompanyats per la nostra guia i entrarem a la mesquita de Sinan Seguim cap a Pristina on farem una visita panoràmica. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 3. Pristina – Skopie – Ohrid (266 km)
Després de l’esmorzar viatgem en direcció cap a la frontera amb Macedònia del Nord, però aturarem durant la ruta per visitar el Monestir de Gracanica, un dels més famosos a Kosovo, ja que està dedicat a la Mare de Déu, i l’originalitat de la seva arquitectura fa que sigui una atracció turística dinterès. Quan arribem a Skopie, visitarem el centre amb guia local, visitarem les nombroses estàtues, la mesquita de Mustafà Pasha, Casa memorial de Mare Teresa, antic basar. Dinar al restaurant. Arribada a Ohrid, trasllat a l’hotel per sopar i allotjament.

Dia 4. Ohrid
Després de l’esmorzar, visita d’Ohrid amb guia local, el centre turístic, cultural i espiritual més gran de tota la República de Macedònia, coneguda com el Jerusalem dels Balcans per les seves 365 esglésies ortodoxes. Durant la visita coneixerem l´Antic Teatre Romà, les muralles medievals i l´església de Santa Sofia (entrada inclosa). Després de les visites farem un passeig amb vaixell per gaudir de les vistes de la ciutat. Dinar al restaurant.
Tarda lliure. Sopar i allotjament.

Dia 5. Ohrid – Elbasan – Berat  (157 Km)
Esmorzar. Tornem a Albània. Realitzarem els tràmits fronterers per entrar al país. Farem una breu parada a Elbasan per conèixer el seu centre i seguim cap a Berat, coneguda com “la ciutat de les mil finestres”. Dinar al restaurant. Visita amb guia local de la seva immensa ciutadella i el Museu “Onufri” (entrada inclosa). Coneixerem la part baixa de la ciutat amb els seus antics barris de Mangalemi i Gorica, situats a la riba del riu Osum. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 6. Berat – Tirana – Kruja (139 Km)
Esmorzar. Viatge cap a Tirana, la capital d’Albània i visita amb guia local de la plaça Scanderbeg, la mesquita d’Et’hem Beu, el Famós Búnquer atòmic, construït pel dictador com una manera de protegir-se davant d’un possible atac per part d’algun país estranger i el Museu Nacional d’Història (entrada inclosa). Dinar al restaurant. Continuem cap a la ciutat de Kruja, petita població muntanyosa, on podrem gaudir del basar otomà, la ciutadella, el museu Etnogràfic (entrada inclosa). Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 7. Kruja – Cetinje – Sveti Stefan – Budva – Kotor – Herceg Novi (292 km)
Esmorzar. Sortim cap a Montenegro. Realitzem els tràmits per entrar al país. Continuem fins a Cetinje, històrica capital de Montenegro. Visita amb guia local del nucli històric. Visita al palau reial (entrada inclosa) del darrer Rei Montenegrí, Nicolás. Farem també una breu parada a la coneguda illa de Sveti Stefan, una illa principalment de pescadors que es va transformar en un complex d’hotels de luxe. Dinar al restaurant. Continuació a Budva i visita panoràmica del nucli antic d´aquesta ciutat. Continuem cap a Kotor, visita panoràmica del nucli antic de Kotor (entrada inclosa), ciutat d’influència Veneciana i la seva badia.
Després ens dirigim a Herceg Novi, a la zona costanera propera a la frontera amb Croàcia. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 8. Herceg Novi – Dubrovnik (51 Km)  -Barcelona – Manresa 
Esmorzar i a l’hora indicada, ens traslladarem de nou fins a l’aeroport de Dubrovnik, on fets els tràmits de facturació, sortirem en vol de línia regular destí Barcelona.
A l’arribada, i un cop recollit l’equipatge, trasllat de nou fins a Manresa.

Preu per persona:
Grup mínim 15 places: 2.125€
Grup mínim 25 places: 1.975€
Suplement individual: 205€

El preu inclou: 

•  Trasllat Manresa-aeroport-Manresa (descompte per no utilitzar aquest servei: 30€)
• Bitllet avió Barna-Dubrovnik-Barna -subjecte a disponibilitat de places al moment de fer reserva en ferm  -(maleta facturada inclosa)
• 7  nits en hotels de 4* amb esmorzar
• Tots els àpats des del sopar del primer dia fins a l’esmorzar de l’últim dia
• Guia local professional de parla castellana durant tot el recorregut
• Guia local a: Montenegro i Macedònia del Nord
• Conductor professional / Vehicle modern amb A/C
• Totes les entrades esmentades al programa:
o Ciutadella de Rozafa, Shkoder
o la catedral de Sant Esteve, Shkoder
o Monestir de Gracanica, Pristina
o la Casa Memorial de la Mare Teresa, Skopje
o l’església de Santa Sofia, Ohrid
o Església de Sant Climent Ohrid
o Passeig en vaixell pel llac Ohrid
o Ciutadella de Berat UNESCO
o Museu d’Iconografia “Onufri”, Berat
o Museu Nacional d’Història de Tirana
o Mesquita Et’hem Bey de Tirana
o Atomic Bunker, Tirana
o Museu Etnogràfic, Kruja
o El palau del rei Nicolau Cetinje
o Casc de Kotor antic
• Propines
• Assegurança mèdica i de cancel·lació

 

IMPORTANT: El preu està subjecte a possibles augments oficials, tal com divisa, carburant, impostos etc. que s’hauran de repercutir al client, sempre avisant fins a 21 dies abans de la sortida

PREU: 1975
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »