skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52

Places exhaurides

GRAN TOUR DELS BALCANS

9 dies. Sortida 16 de setembre de 2023 (dissabte)

PDF
PREU: 2175
INFORMACIÓ / RESERVA

VIATGE EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT / SORTIDA DE MANRESA
ALBÀNIA – KOSOVO – MACEDÒNIA DEL NORD – MONTENEGRO

 

Dia 16. Manresa-Barcelona-Dubrovnik – Podgorica (150 km.)
Sortida des de Manresa fins a l’aeroport de Barcelona, on desprès dels tràmits de facturació, sortirem amb vol destí a Dubrovnik. Arribada i trasllat cap a la frontera amb Montenegro. Tour panoràmic de Podgorica, i després sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 17. Podgorica –Prizren – Pristina  (331 km.)
Després d’esmorzar es creua la frontera d’Albània després dels tràmits fronterers seguim el nostre viatge amb direcció a Kosovo, on farem la nostra propera parada,. La ciutat de Prizren es considera com el centre històric i cultural del país, dominat  per un castell en un alt turó de la ciutat. Un cop a Prizren visitarem els barris antics acompanyats per la nostra guia i entrarem a la mesquita de Sinan Pasha. Seguim cap a Pristina on farem una visita panoràmica. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 18. Pristina – Skopie – Parc Nacional de Mavrovo – Ohrid   (302 km.)
Després de l’esmorzar viatgem en direcció cap a la frontera amb Macedònia del Nord, però pararem durant la ruta per visitar el Monestir de Gracanica, un dels més famosos a Kosovo, ja que està dedicat a la Mare de Déu, i l’originalitat de la seva arquitectura fa que sigui una atracció turística dinterès. Quan arribem a Skopie, visitarem el centre amb guia local, visitarem les nombroses estàtues, la mesquita de Mustafà Pasha, Casa memorial de Mare Teresa, antic basar. Dinar al restaurant. Arribada a Ohrid, trasllat a l’hotel per sopar i allotjament. De camí a Ohrid, pararem al parc Nacional de Mavrovo on farem una parada i gaudir de l´aire curatiu i la vegetació dels boscos d´aquest Parc Nacional. Arribada a Ohrid. Sopar i allotjament.

Dia 19. Ohrid –P.N. Galicica – Sant Naúm – Ohrid (98 km.)
Després de l’esmorzar, visita d’Ohrid amb guia local, el centre turístic, cultural i espiritual més gran de tota la República de Macedònia, coneguda com el Jerusalem dels Balcans per les seves 365 esglésies ortodoxes. Durant la visita coneixerem l’Antic Teatre Romà, les muralles medievals i la església de Santa Sofia (entrada inclosa).  Després de les visites farem un passeig amb vaixell per gaudir de les vistes de la ciutat. Dinar al restaurant.
A la tarda, després de dinar, viatjarem per conèixer el Parc Natural de Galicica, situat a la part sud-oest de Macedònia, com un separador que divideix Ohrid i el llac Prespa. El Parc Nacional Galicica és una part de la muntanya, i juntament amb la ciutat d’Ohrid i el llac, va ser col·locat sota la protecció de la UNESCO. Des del Parc Nacional Galicica s’estenen les impressionants vistes. És especialment atractiu per als visitants observar els dos bells llacs alhora. Els atractius paisatgístics, estètics i valors rars també s’apliquen a les característiques muntanyoses que té Galicica.
Seguirem per visitat el  Monestir de Sant Naúm i gaudir-ne també de les vistes que ofereix l´alçada d´aquest Monestir. El monestir de Sant Naum: es troba a la costa sud del llac de Ohrid i va ser un dels centres espirituals i religiosos més importants als Balcans. L’església original i monestir l’any 900 per Sant Naum. Quan San Naum s’enterra a la capella decorada amb els frescos al 910, el lloc es converteix en un centre de pelegrins i curació. Aquí es troben les fonts del riu Drini Negre (Crn Drim), la font principal del llac d’Ohrid. Tot el lloc és considerat especial per causa de la seva rara bellesa natural, les aigües pures i la serenitat que ofereix. Sopar i allotjament a Ohrid.

Dia 20. Ohrid – Elbasan – Berat (156 km.)
Esmorzar. Tornem a Albània. Realitzarem els tràmits fronterers per entrar al país. Farem una breu parada a Elbasan per conèixer el seu centre i seguim cap a Berat, coneguda com “la ciutat de les mil finestres”. Dinar al restaurant. Visita amb guia local de la seva immensa ciutadella i el Museu “Onufri” (entrada inclosa). Coneixerem la part baixa de la ciutat amb els seus antics barris de Mangalemi i Gorica, situats a la riba del riu Osum. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament. Berat.

Dia 21. Berat – Tirana – Kruja  (139 km.)
Esmorzar. Viatge cap a la capital d´Albània, Tirana i visita amb guia local de la plaça Scanderbeg, la mesquita d’Et’hem Beu, el Famós Búnquer atòmic, construït pel dictador com una forma de protegir-se davant d’un possible atac per part d’algun país estranger i el Museu Nacional d’Història (entrada inclosa). Dinar al restaurant. Continuem cap a la ciutat de Kruja, petita població muntanyosa, on podrem gaudir del basar otomà, la ciutadella, el museu Etnogràfic (entrada inclosa). Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 22. Kruja – Shkoder – Cetinje – Sveti Stefan – Budva   (226 km.)
Esmorzar. Sortim cap a la ciutat de Shkoder, una ciutat ubicada a la vora del llac més gran dels Balcans, Skadar. Visitarem amb el nostre guia local el centre i zona peatonal d’aquesta ciutat, considerat com el bressol de la cultura del nord, i la ciutadella de Rozafa (entrada inclosa). Dinar al restaurant durant la ruta. Després de dinar sortida cap a Montenegro. Realitzem els tràmits per a l’entrada al país. Continuem fins a Cetinje, històrica capital de Montenegro. Visita amb guía local del nucli històric. Visita al palau reial (entrada inclosa) del darrer Rei Montenegrí Nicolau. Farem també una breu parada a la famosa illa de Sveti Stefan, una illa principalment de pescadors que es va  transformar en un complex d’hotels de luxe. Continuació a Budva per sopar i allotjament.

Dia 23. Budva – Kotor – Herceg Novi – Dubrovnik (115km)
Després d´esmorzar sortirem a conèixer el nucli antic de Budva i la zona més famosa d´aquesta ciutat costanera. Continuació a Kotor. visita panoràmica del nucli antic de Kotor (entradainclosa), ciutat d’influència Veneciana i la seva badia. A Kotor passejarem pel nucli antic de la ciutat, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, per admirar el bon estat de conservación de la seva arquitectura. Kotor va ser un punt de trobada de comerciants i mariners amb moltes  històries per explicar, i avui és l’exemple perfecte de ciutat medieval construïda entre els segles XII i XIV. Dominant la badia més bonica de Montenegro, els seus edificis representen fidelment la arquitectura veneciana; encara que també es poden apreciar les empremtes d’altres pobles que van passar per aquest lloc. Després ens dirigim a Herceg Novi, a la zona costanera propera a la frontera amb Croàcia i arribada a Dubrovnik. Trasllatat l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 24. Dubrovnik – Barcelona – Manresa
Esmorzar i visita ciutat de Dubrovnik, acompanyats d’un guía oficial. Gaudirem d’aquesta “joia de la costa dàlmata”  on el blau intens del mar Adriàtic, el vermell de les teulades i el blanc de les seves històriques muralles han convertit Dubrovnik en Patrimoni de la Humanitat i en una de les ciutats més boniques de la Mediterrània.
Finalitzarem la visita directament a l’aeroport, on després dels tràmits de facturació, temps per dinar (no inclòs),  sortirem en vol directe fins a Barcelona, on un cop recollit l’equipatge, trasllat de nou fins a casa.

Preu per persona: 2.175€
Suplement habitació individual: 230€

El preu inclou:
Trasllat Manresa-aeroport-Manresa (Descompte: 30 € per no utilitzar aquest servei)
8 nits en hotels de 4* amb esmorzar
Tots els àpats des del sopar del primer dia fins a l’esmorzar de l’últim dia
Guia local professional de parla castellana des de l’inici del recorregut fins al final
Guia local a: Montenegro i Macedònia del Nord
Conductor professional / Vehicle modern amb A/C
Totes les entrades i visites esmentades al programa:

o Ciutadella de Rozafa, Shkoder
o la catedral de Sant Esteve, Shkoder
o Monestir de Gracanica, Pristina
o la Casa Memorial de la Mare Teresa, Skopje
o P.N Mavrovo
o l’església de Santa Sofia, Ohrid
o Església de Sant Climent Ohrid
o Passeig en vaixell pel llac Ohrid
o Monestir de Sant Naum
o Ciutadella de Berat UNESCO
o Museu d’Iconografia “Onufri”, Berat
o Museu Nacional d’Història de Tirana
o Mesquita Et’hem Bey de Tirana
o Atomic Bunker, Tirana
o Museu Etnogràfic, Kruja
o El palau del rei Nicolau Cetinje
o Casc de Kotor antic
o Casc antic de Budva
o Dubrovnik
o Entrada a la ciutat antiga de Dubrovnik
o Entrada al Monestir i farmàcia Franciscana de Dubrovnik

Acompanyant de l’agència durant tot el viatge
Propines
Assegurança mèdica i de cancel·lació

 

 

PREU: 2175
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »