skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


SELVA NEGRA I EUROPA PARK – FLY & DRIVE

7 dies. Sortida Diàries

PREU: 1245
INFORMACIÓ

Viatge per als més independents: vols, cotxe de lloguer i reserva en els hotels per tenir garantit l’allotjament i gaudir del temps al teu aire.


Proposta d’itinerari (sortides diàries):

DIA 1 BARCELONA / FRANKFURT
Vol de línia regular amb destinació Frankfurt. Arribada i recollida de el vehicle de lloguer a l’aeroport. Frankfurt és el centre financer i comercial d’Alemanya, marcada per fascinants contrastos entre el modern i l’històric. Allotjament.

DIA 2 FRANKFURT / HEIDELBERG / BADEN-BADEN
Esmorzar. Sortida cap a Heidelberg on podràs visitar el seu famós castell. No és casualitat que Heidelberg, la ciutat universitària més antiga d’Alemanya, sigui de les més visitades de país. Continuació a la ciutat de Baden-Baden, l’antiga residència d’estiu d’alta noblesa europea i coneguda mundialment com una elegant estació hidrotermal. Recomanem la visita de la ciutat i del seu balneari.

DIA 3 BADEN-BADEN / ESTRASBURG / COLMAR / FRIBURG
Esmorzar. Sortida cap a Estrasburg, la capital d’Alsàcia. Amb la seva extraordinària catedral, cisellada com una obra d’encaix, Estrasburg és una de les ciutats més boniques d’Europa. Gràcies a la riquesa i la densitat del seu patrimoni, el conjunt de el centre històric de la ciutat ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Continuació a Colmar, la ciutat famosa pels seus vins i els seus testimonis arquitectònics que reflecteixen la llarga història de la regió i les influències diferents. Continuació a Friburg.

DIA 4 FRIBURG / EUROPA PARK / FRIBURG
Esmorzar. Avui és el dia d’Europa Park®! Aquest gegantí parc no deixa res a desitjar i és des de fa anys el perfecte parc d’atraccions per a tota la família.

DIA 5 FRIBURG / LLAC TITI / CONSTANÇA
Esmorzar. Temps per a una visita de Friburg. Sortida cap al Llac Titi, d’origen glacial, situat al cor de la Selva Negra. Allà pots descansar, banyar-te al llac, fer una passejada en vaixell i gaudir de el paisatge. Continuació a el Llac de Constanza, conegut també com el “mar suabi”.

DIA 6 LLAC DE CONSTANÇA
Esmorzar. La ciutat de Constanza, situada en les ribes de l’estany a la frontera amb Suïssa, posseeix un nucli antic. En ple centre de la ciutat es troba el port principal de Constanza, que és així mateix el més gran de l’estany. Des d’aquí es poden fer passejades en vaixell, per exemple, a la ciutat de Meersburg amb el seu castell i vinyes. També es recomana la visita de l’illa de Mainau, la famosa “Illa de les Flors”.

DIA 7 CONSTANÇA / MUNIC / BARCELONA
Esmorzar. Sortida cap a Munic. Es recomana una parada a la ciutat de Lindau, situada en una illa en el Llac Costanza, que ofereix espectaculars vistes dels Alps. A la tarda, arribada a l’aeroport de Munic i devolució de vehicle. Retorn a Barcelona en vol de línia regular. Arribada.

Preu per persona, des de: 1.245€

ELS NOSTRES SERVEIS
Vol de línia regular classe turista (reserves en classes especials).
7 dies de cotxe de lloguer grup B (Ford Fiesta o similar) per a 2 persones, grup D (Opel Astra o similar) per a 3 persones o grup E (Ford C Max o similar) per a 4 persones amb quilòmetres il·limitats, taxes, assegurança a tercers, robatori i col.lisió amb franquícia. Recollida i devolució del vehicle a l’aeroport.
6 nits als hotels indicats.
Règim d’allotjament i esmorzar.
Entrada d’1 dia per a Europa Park®.
Assegurança de viatge.

INTERESSA SABER
Durant congressos o esdeveniments especials ens reservem el dret d’oferir hotels alternatius a les ciutats indicades o en els seus voltants.
Al recollir el seu vehicle haurà d’informar que va a realitzar un encreuament de frontera amb el mateix i abonar un càrrec d’aproximadament 30 €.
És imprescindible presentar una targeta de crèdit (no de dèbit) a la recollida de el vehicle. En el moment de la recollida de el vehicle, la companyia de lloguer fa un bloqueig a la targeta de crèdit, de la quantitat corresponent a la franquícia, quantitat que es desbloqueja una vegada que el cotxe ha estat retornat i la companyia ha verificat que el cotxe no té cap incidència.

CONDICIONS I ASSEGURANÇA
Aquest viatge es regeix per  Condicions Generals de contractació.
Tots els nostres viatges inclouen una assegurança de viatge Consulta condicions i opcions d’ampliació de l’assegurança.

CATAI

PREU: 1245
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »