skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


SETMANA SANTA AL MARROC

8 dies. Sortida 1 d'abril de 2023 (dissabte)

PREU: 1550
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP COMPARTIT DE 25 PARTICIPANTS I GUIA ACOMPANYANT
SORTIDA DE MANRESA AMB MÍNIM DE 4 PERSONES

1 ABRIL . BARCELONA – MARRAKECH
Trasllat a l’aeroport de Barcelona des del Museu de Badalona. Arribada a l’aeroport per a agafar el vol directe a Marrakech. Arribada a Marrakech, assistència i trasllat al riad. Sopar i allotjament.

2 ABRIL . MARRAKECH
Esmorzar. Començarem el dia amb la visita monumental de la ciutat. Visitarem el minaret de la Koutobia, germana de la Giralda de Sevilla i les Tombes Sâadianas. Posteriorment, visitarem El Palau Badia, on destaca la seva sala d’ambaixadors amb el seu sostre en fusta de cedre. Continuació de la visita pels socs de Marrakech. Recorrerem el soc per les seves desenes de laberíntics carrers. Aquí es troben els artesans agrupats per gremis com tintorers i ferreters i podrem gaudir de l’art de regatejar per algun dels milers de productes que s’ofereixen a la Medina com catifes, babutxes, ceràmica i molt més. La visita finalitza a la famosa plaça Djemaa el Fna, que és la plaça central de Marrakech i el lloc més important de la Medina. En ella es desenvolupa la vida pública tant de dia com de nit. El millor és la seva transformació del dia a la nit. Dinarem en un restaurant típic. Tarda lliure. Sopar amb espectacle en el restaurant Donar Essalam. Allotjament al Riad.

3 ABRIL. MARRAKECH – SKOURA – DADES
Esmorzar. Viatge cap al sud del Marroc amb direcció a Skoura. Després de coronar el port de Tizi’’nTichka (o port del Tichka), el punt més alt de la carretera del Marroc, ens desviarem per a endinsar-nos en el massís de l’Atles. Després de la parada prosseguirem el camí a través d’un dels recorreguts més bonics del país. Dinar. El palmerar de Skoura acull nombrosos llogarets, els habitants dels quals viuen principalment de l’agricultura: olives, ametlles, cultius farratgers com a alfals i altres arbres fruiters. Es pot visitar tant la kasbah com la seva valuosa col·lecció familiar d’utensilis antics. Sopar i allotjament al Riad de Dades.

4 ABRIL. DADES – GORGES DEL TODRA – MERZOUGA
Esmorzar. A primera hora continuarem la ruta cap a Tineghir, un poble amb una bella panoràmica de contrastos entre les seves cases roses i els seus palmerars i punt de partida ideal per a endinsar-se en les famoses Gorges del Todra. Aquí realitzarem una parada per a gaudir de l’entorn. Posteriorment, continuarem cap al sud, en paral·lel al palmerar Vall del Ziz i creuarem la ciutat d’Erfoud fins a arribar a Rissani. Dinar. Una vegada arribem a Merzouga, ens instal·larem en un allotjament tipus Kasbah al peu de les dunes on comença el Sahara. Sopar i allotjament.

5 ABRIL. MERZOUGA – DESERT D’ERG CHEBBI
Esmorzar. Al matí podrem gaudir de les instal·lacions de l’hotel, la piscina que ens ofereixen i una llarga llista d’activitats opcionals d’aventura (Excursió en 4×4 – Buggy – Quad) pels voltants del desert de Merzouga. Dinar. A la tarda, coneixerem als dromedaris i amb ells realitzarem un passeig per les dunes per a veure la posta de sol. Després d’aquest espectacle, ens dirigirem cap al nostre campament enmig de les dunes on passarem la nit. Ara toca descansar en una haima berber, abrigats per un immens mantell d’estrelles. Una experiència única i indescriptible, que cal viure. Sopar i allotjament.

6 ABRIL. MERZOUGA – ALNIF – AGDZ – OUARZAZATE
Per a poder gaudir d’una experiència única, a primera hora (si ho desitgen) ens despertarem per a contemplar un espectacle inigualable: la sortida del sol entre les dunes. La llum i el silenci ens impressionaran. Després de l’esmorzar, retorn al vehicle on continuarem la ruta en direcció a Agdz, travessant uns magnífics paisatges desèrtics, fins a arribar a l’impressionant palmerar de la vall del Draa, el més gran d’Àfrica. Dinar. En aquest punt ens desviarem cap al nord per a finalment arribar a Ouarzazate, on ens allotjarem aquesta nit. Sopar i allotjament a Ouarzazate.

7 ABRIL. OUARZAZATE – AIT BEN HADDOU – MARRAKECH
Esmorzar. Visita d’Ouarzazate i la seva Kasbah Taourirt. El negoci cinematogràfic es va assentar poc a poc a la regió i des de llavors Ouarzazate ha estat escenari de nombroses pel·lícules. En concret, la Kasbah Taourirt es va salvar de convertir-se en ruïnes en servir d’escenari per a la Guerra de les Galàxies i atreure l’atenció de la Unesco, que ha restaurat algunes parts del seu interior. Després d’aquesta visita, continuarem fins a la famosa Kasbah d’Ait Ben Haddou, declarada patrimoni de la humanitat per la UNESCO i també escenari de múltiples produccions cinematogràfiques com Gladiator, Sàhara, Asterix i Obelix o Missió Cleopatra entre moltes altres. Finalment, prendrem la carretera que ascendeix fins al port del Tichka, travessant petits pobles de muntanya i magnífics paisatges, fins a arribar a la “ciutat vermella” de Marrakech. Sopar i allotjament al Riad.

8 ABRIL. MARRAKECH – BARCELONA
Esmorzar. Dia lliure per a poder endinsar-se i perdre’s pels carrerons de la Medina. A l’hora acordada trasllat a l’aeroport de Marrakech. Prendrem el vol directe cap a Barcelona. Arribada a l’aeroport de Barcelona. Trasllat fins al Museu de Badalona. Final del Viatge.

PREU PER PERSONA EN HAB DOBLE: 1.215,00€

 • Taxes: 335,00€
 • Suplement hab. Individual.: 300,00€

SERVEIS INCLOSOS:

 • Vols BCN – MARRAKECH – BCN
 • Facturació amb maleta
 • Allotjaments indicats 4* ubicats al centre
 • Pensió completa durant tot el viatge
 • Guia acompanyant des de Badalona durant tot el viatge
 • Autocar privat pel nostre grup
 • Guies locals de parla hispana
 • Entrades indicades dels monuments que es visiten
 • Taxa turística
 • Assegurança de viatge.
 • SORTIDA DE MANRESA AMB MÍNIM DE 4 PERSONES
PREU: 1550
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »