skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


SEYCHELLES (Mahe, Praslin i la Digue) El paradis de l’índic

10 dies. Sortida 18 de febrer de 2024 (diumenge)

PREU: 6490
INFORMACIÓ

SORTIDA EN GRUP EXCLUSIU 12 PLACES I GUIA ACOMPANYANT

18 FEBRER · MANRESA – BARCELONA > ISTANBUL
Trasllat des de Manresa fins a l’aeroport de Barcelona on després dels tràmits de facturció i control de policia, sortirem ambl vol cap a les Illes Seychelles, via Istanbul.

19 FEBRER · ISTANBUL > ILLES SEYCHELLES
Connexió amb  vol a Mahe (02:10- 11:00hrs)
Arribada, assistència i trasllat a l’hotel. Pensió completa i allotjament a l’Hotel Fisherman´s Cove (o similar)
Temps per descansar i començar a conèixer l’entorn.

20 i 21 FEBRER. SEYCHELLES (MAHE)
Règim de mitja pensió a l’Hotel Fisherman´s Cove. Dies lliures a la major illa de l’arxipèlag. Mahé és l’illa més poblada i Victòria, la capital, està entre les més petites del món. A més de les seves atractives platges, Mahé compta amb molts altres llocs d’interès com el Jardí d’espècies Le Jardin Du Roi, o bé la capital de les Seychelles, Victòria, llar de gran part dels ciutadans locals i el lloc on es concentren els principals llocs per veure.

Excursions incloses:

Excursió al parc Marino de St.Anne
Aquesta visita comença amb l’illa Hodoul, un lloc de nidificació per a les aus Garcilla bouera. El Parc Nacional Marí Anne abasta cinc illes, Cerf Island, Ile Cachée, Round Island, MoyenneIsland, Long Island i, per descomptat, St. Anne Island.

Descobriran la bella vida marina amagada sota el mantell de l’Oceà Índic en un vaixell amb fons de vidre i bussejar entre els peixos de colors, potser veure una anguila. Desembarcaran a Moyenneisland per visitar la guarderia on es crien tortugues terrestres adultes i les seves cries, fins i tot poden trobar-se amb el bell parell de paons que es persegueixen en una història d’amor sense fi abans de seguir el camí de tornada. Inclou un deliciós dinar buffet crioll.

Excursió dia complet a Mahe
El Jardí Botànic és una visita obligada, plena de les espècies més rares de flora endèmica de l’illa i llar d’algunes vivaces tortugues terrestres.
Després, el recorregut es traslladarà a Mission Lodge, on només queden les restes del que solia ser una escola per als fills d’esclaus alliberats, ara una àrea preservada amb una impressionant vista de la costa oest; Després continueu més avall passant la taverna de te. Una altra parada serà a La Plaine St. Andre, seu de la destil·leria TroisFrères, els productors de la marca local de rom TakamakaBay.
Coneixeran la propietat d’un plantador colonial francès de 200 anys d’antiguitat, una de les últimes cases tradicionals que queden a Seychelles catalogades com a Monument Nacional el 1982.
Un cop d’ull ràpid al poble artesanal tradicional us dóna l’oportunitat d’apreciar i comprar autèntiques obres artístiques criolles abans de tornar a l’hotel. Inclou dinar a un Restaurant Criollo.

22 FEBRER · SEYCHELLES (MAHE > PRASLIN)
Esmorzar. Trasllat a l’embarcador per agafar el ferri a l’illa de Praslin. Arribada i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure per descansar i gaudir de l´hotel. Dinar i Sopar i allotjament a l’Hotel Paradise Sun (o similara).

23 FEBRER · SEYCHELLES (PRASLIN)
Règim de mitja pensió a l’Hotel Paradise.
La naturalesa a les Seychelles recorda el món perdut, una època en què els dinosaures encara existien i els continents començaven a formar-se. Les seves 115 illes tenen selves de vegetació frondosa, cascades, fauna endèmica, platges de sorra blanca amb blocs granítics i un fons submarí ric en corals. A Praslin destaca la Vall de Mai, Patrimoni de la Humanitat, llar del Coco de Mer, la llavor més gran del món. Aquí es concentren algunes de les platges més cèlebres del món com Anse Lazio.

Excussió inclosa -Visita a les Illes Cousin, Couriesuse i St. Pierre.
Navegueu per la costa de Praslin per arribar primer a Cousin Island, una reserva natural especial, per veure el refugi d’aus marines i aus terrestres exclusiu de Seychelles: s’estima que hi ha un quart de milió d’aus marines que es reprodueixen cada any.
Continueu el viatge en pot a l’illa Curieuse amb el seu ecosistema únic. Gaudiu de la bellesa d’aquesta illa: visiteu l’antiga Casa del Doctor convertida en Museu, seguiu el camí a través dels manglars fins al lloc d’una colònia de cria de tortugues. Gaudiu d’un deliciós dinar campestre a la platja. Després d’això, visiteu el pintoresc St. Pierre (petit illot), per relaxar-se o fer snorkel gaudint de les aigües cristal·lines, la varietat de peixos i el paisatge submarí.

24 FEBRER · PRASLIN > LA DIGUE
Esmorzar. Trasllat a l’embarcador per agafar el ferri Cat Cocos a l’illa de La Digue. Arribada i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure per descansar i gaudir de l´hotel. Dinar, Sopar i allotjament a La Digue Island Lodge.

La Digue acull una de les platges més impressionants del món: Anse Source d’Argent, amb sorres d´un blanc radiant, singulars formacions granítiques i aigües color turquesa.

25 FEBRER · LA DIGUE
Règim de mitja pensió. Dia lliure amb possibilitat de gaudir d’excursions opcionals. Allotjament a La Digue Island Lodge.

Inclou: Excussió de dia complet, Illes Soeur, Coco i Felicite
Nominada parc marí des del 1996, l’illa compta amb un dels millors llocs per practicar esnórquel i busseig.
El recorregut continua cap a Grand SoeurIsland: dissenyat per bussejar i bussejar. És un lloc on literalment pots nedar amb tortugues marines entre una prolífica vida aquàtica, realment una experiència que no et pots perdre. També és ideal per fer un pícnic.
Després, el viatge continua cap a la costa de l’illa Felicite. Aquesta pintoresca i escarpada illa granítica, utilitzada com a plantació de cocoters fins a la dècada de 1970, és ara la llar d’algunes gallines salvatges aventureres.

26 FEBRER · LA DIGUE > MAHE > ISTANBUL
Esmorzar. A l’hora indicada, trasllat al port per sortir al Ferry a Mahe. Arribada i trasllat a l’aeroport per al Vol de tornada, via ciutat de connexió.
Sortida en vol direcció a  Istanbul (23:15- 06:20hrs+1)
Nit a bord.

27 FEBRER · ISTANBUL > BARCELONA – MANRESA
Connexió amb  a Barcelona (08:45- 10:20hrs)
Arribada, recollida d’equipatge i trasllat de nou fins a Manresa.

Preu per persona: 6.490€
Grup EXCLUSIU 12 places

HOTELS PREVISTOS o similars: 
MAHE:         FISHERMAN’S COVE            https://fishermanscove-resort.com/en
PRASLIN:     PARADISE                             https://www.southernsun.com/paradise-sun
LA DIGUE:   LA DIGUE ISLAND LODGE  https://www.ladigue.sc/

El viatge inclou:
*Trasllat Manresa-aeroport-Manresa (descompte per no utilizar el servei: 30€)
*Bitllet avió línia regular via punt intermedi Barna-Seychelles-Barna
*Ferry Mahe/Praslin/Mahe
*Règim de Pensió Completa
*Trasllats d’arribada i sortida a tots els hotels
*Excursió al parc Mari de St. Anne
*Excursió de dia sencer a Mahe
*Excursió illa Cousin, Couriesure i St. Pierre
*Excursió illa de Souer, Coco i Felicite
*Acompanyant de l’agència durant tot el viatge
*Guies locals a destí
*Assegurança mèdica i de cancel·lació
*Propines

 

Segons el contingut del Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, de conformitat amb la redacció del Reial Decret-llei 23/2018, de 21 de desembre, de transposició de la Directiva de Viatges Combinats i Serveis de Viatge Vinculats  i la modificació en matèria de responsabilitat i altres aprovada en la Llei 4/2022, de 25 de febrer:
·El preu del viatge ha estat calculat al canvi de divises, tarifes de transport, cost de combustibles, impostos, taxes i recàrrecs turístics, a la data de la sol·licitud de serveis, que poden variar.
·L’agència es reserva el dret a modificar el preu donat, per qualsevol increment / reducció en l’esmentada cotització del preu que podrà revisar-se i repercutir al client d’acord amb la normativa vigent, fins a vint dies abans de la data de sortida, segons l’article 158 RDL 1/2007.
·Al moment de fer reserva en ferm, el client coneix i accepta aquesta particularitat.

 

PREU: 6490
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »