skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


SICÍLIA – SETMANA SANTA

8 dies. Sortida 27 de març de 2021 (dissabte)

PREU: 1380
INFORMACIÓ

SORTIDA DES DE BARCELONA

 

Dia 27 – BARCELONA – CATÀNIA
Sortida en vol de línia regular amb destinació Catània. Arribada a Catània. (Trasllat a l’hotel no inclòs). Allotjament.

Dia 28 – CATÀNIA (ETNA-TAORMINA)
Esmorzar i sortida cap a la muntanya Etna, el volcà més alt i encara actiu d’Europa (3.345 metres) l’autobús arribarà fins al Refugi Sapienza a 1.800 metres. Visita lliure dels cràters apagats, els famosos ‘Crateri Silvestri’. Possibilitat de pujar en funicular i / o busos 4×4 fins als 2.800 mts. (Aprox. 63.00 euros per persona). Ens dirigirem a dinar en una casa rural als peus de l’Etna, on tindrem una degustació de vi i productes típics. Continuació a Taormina, que se situa en el cim de la pintoresca roca de la Muntanya Taure (204 metres) .Temps lliure per descobrir les romàntiques carrerons de la ciutat i per visitar el famós Teatre Greco des d’on es pot gaudir d’un magnífic panorama tant de l’ Etna com de la Mar Jònic. Retorn a Catània. Allotjament a l’hotel.

Dia 29 – CATANIA-PALERM (MESSINA-CEFALÚ)
Esmorzar i sortida cap a Messina per realitzar un tour panoràmic de la ciutat, que inclou les vistes sobre l’Estret que separa Sicília de el continent. Seguirem cap a Cefalù suggestiu poble prop de la mar que presenta al visitant una meravellosa mostra artística de llums i colors. No oblideu de visitar l’estupenda ‘Cattedrale Normanna’ que es remunta a l’1131 i el ‘Lavatoio Medievale’. Dinar en un restaurant Temps lliure per passejar entre els estrets carrerons plens de joieries i elegants botigues que conserven tota la seva fascinació medieval. Continuació a Palerm. Allotjament.

Dia 30 – PALERM (Monreale)
Esmorzar. Sortida cap a Monreale i visita de l’Claustre Benedictí i de la Catedral una de les més belles d’Europa. Retorn a Palerm per realitzar una curta visita panoràmica en bus. Dinar a l’hotel o en restaurant local. A la tarda, farem un passeig pel centre històric de la capital Siciliana. Visitarem els seus principals monuments com ara la Capella Palatina, la Catedral de Palerm, la coneguda plaça Pretòria, immensa font completament treballada en marbre blanc de Carrara amb al·legories mitològiques, els Quattro Canti o Piazza Vigliena i l’Església normanda de la Martorana també anomenada Santa Maria del’Ammiraglio. Allotjament.

Dia 31 – PALERM-AGRIGENTO (ERICE-TRAPANI)
Esmorzar i sortida cap a Erice, un dels pocs pobles típicament medievals de Sicília. Avui és un important Centre Internacional de Cultura Científica i per això la denominen ‘Ciutat de la Ciència’. Degustació d’un dolç típic a base d’ametlles. Temps lliure per passejar i visitar la seva meravellosa catedral o ‘Chiesa Mare’. Seguim cap a la part occidental de Sicília, farem una visita panoràmica de Trapani amb les seves salines. Visitarem la zona de producció de la sal marina envoltats pels Molins que permeten l’elaboració de la famosa sal de Trapani. Dinar en restaurant. Continuació cap a Agrigent: ‘La Ciutat més bella dels mortals’ on, avui dia, es poden admirar encara deu temples dòrics que s’erigeixen a la vall. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 1 – AGRIGENTO-CATÀNIA (Piazza Armerina)
Esmorzar i sortida per visitar ‘La Vall dels Temples’. Continuació cap a Piazza Armerina i visita de l’esplèndida Vila Romana del Casale, luxosa domicili, que es troba al cor de Sicília, important exemple de l’època romana i on es poden admirar els preciosos mosaics que representen els usos i els costums d’aquell temps . Dinar en una casa rural de la zona. Continuació cap a Catània on farem una parada a un bar de casc antic per degustar un dolç típic de la regió i visita panoràmica a peu de la ciutat. Aquesta ciutat, la més important de la costa oriental, es caracteritza fonamentalment per les seves construccions realitzades en pedra volcànica. Allotjament.

Dia 2 – CATÀNIA (SIRACUSA-NOTO)
Esmorzar. Sortida cap a Siracusa la ciutat més gran de l’antiguitat fundada el 734-733 A.C. i crida Syraka. La qual s’estén al llarg de la mar, al costat de l’illa d’Ortigia, que està unida a la terra ferma per un pont, i ofereix als el visitant les restes del seu gloriós passat: El Temple di Minerva, transformat en Catedral Cristiana, la llegendària Fontana di Arethusa, el Temple di Apollo, el Teatre Greco i l’Amfiteatre Romà a prop de les Latomie, el Orecchio vaig donar Dionís. Dinar en un restaurant local. Sortida cap a Noto, símbol del Barroc sicilià. Temps lliure per passejar pel carrer principal i admirar la bellesa de les seves esglésies i el convent de Santa Clara, fins arribar a la catedral, destruïda pels terratrèmols i totalment reconstruïda. Retorn a Catània. Allotjament.

Dia 3 – CATANIA-BARCELONA
Esmorzar. A l’hora convinguda (trasllat a l’aeroport no inclòs) sortida en vol de tornada. Arribada i final de el viatge.

 

PREU PER PERSONA: 
Habitació doble:  1.180€
Habitació individual: 1.490€
Taxes aeroport (aprox): 200€

EL PREU INCLOU
• Avió línia regular Alitalia “Q” (facturació equipatge consultar).
• Recorregut en autocar amb guia de parla castellana
• 7 nits en hotels 4 *
• 7 esmorzars, 6 dinars i 1 sopar (½ d’aigua mineral, 1/4 de vi o un refresc).
• Auriculars durant les visites amb guia local.
• Visites: Palerm, Siracusa, Piazza Armerina, Catània i Agrigent
• Degustació de vi, productes típics i de dolços a Erice
• Assegurança d’assistència en viatge

 

A tenir en compte
1. Per motius organitzatius, l’itinerari pot ser modificat o invertit sense previ avís, garantint totes les visites i excursions mencionades en l’itinerari.
2. Taxa turística a pagar directament en els hotels, preu total aproximat 20 €.
3. Entrades: Capella Palatina, Chiesa della Martorana, Catedral de Palerm i de Monreale, Claustre de Monreale, Zona arqueològica de Siracusa + Catedral de Siracusa, Vila Romana del Casale, Zona arqueològica d’Agrigent, preu total aproximat 63 €, a pagar la guia en destí.
4. SUPLEMENT PENSIÓ COMPLETA 5 sopars. El sopar del primer dependrà de l’hora d’arribada. 181€.
5. MÍNIM DE PARTICIPANTS: 2 persones.
6. POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ: cancel·lació sense despeses, dels serveis de terra, 30 dies abans de la data de sortida. Els serveis aeris dependran de les condicions de la reserva; preguem consultar.

 

 

 

RUT

PREU: 1380
INFORMACIÓ
Back To Top
Traducir »