skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


SICÍLIA HISTÒRICA

8 dies. Sortida 26 de setembre de 2023 (dimarts)

PDF
PREU: 1738
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP COMPARTIT  I GUIA ACOMPANYANT

26 SETEMBRE
PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – PALERM
Trasllat a l’aeroport del Prat, Terminal 1, mostrador Cia Vueling per sortir en vol directe a les 11:55h cap a Palerm. Arribada a les 13:10h. Dinar lliure. A la tarda visita de Palerm, capital de l’illa de Sicília denominada a l’antiguitat la “Magna Grècia”. Visita de la capella palatina i Catedral de Palerm. També visitarem les catacumbes dels caputxins amb les famoses mòmies enclaustrades. Després gaudirem de temps lliure per observar la gran quantitat d’edificis i monuments històrics d’una de les ciutats amb més riquesa per metre quadrat que es coneix. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

27 SETEMBRE
PALERM – MONTREALE – CORLEONE – CEFALÚ – PALERM
Esmorzar i sortida cap a Montreale; Visita de la Catedral i el Claustre dels Benedictins. Continuació cap a Corleone, típic poble italià amb carrerons estrets i amb famoses nissagues familiars, que donaren peu a “El Padrino”. Dinar en restaurant típic. Continuació cap a Cefalú, típic poble de pescadors, on veurem la forma de vida dels habitants de la zona. Visita de la Cattedrale normanna 1130 i el “lavatoio Medievale”. Recorregut pels típics carrerons plens d’elegants joieries i la típica ceràmica de San Stefano. Retorn a Palerm, sopar i allotjament a l’hotel.

 

28 SETEMBRE
PALERM – SEGESTA – ERICE – MARSALA – AGRIGENTO
Després d’esmorzar sortirem en direcció al temple de Segesta, segle V a.C. Arribada i visita del Temple Dòric aïllat en mig d’un turó, que conserva en el seu interior el pes d’una llarga història. Continuació del viatge cap a la ciutat medieval d’Erice, situada a dalt d’un turó de 800m. Amb vistes sobre el mar, davant de les illes Egadi i sobre la ciutat de Trapani. Dinar en restaurant. Continuació cap a Marsala, ciutat famosa pels seus vins.Visita d’una bodega amb degustació. Arribada a Agrigento. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

29 SETEMBRE
AGRIGENTO – PIAZZAARMERINA – SIRACUSA
Esmorzar a l’hotel. Visita de la ciutat amb la Vall dels Temples grecs; Temple de Juno, Concòrdia, Hèrcules i Zeus Olímpic, de més de 100m de llargada i columnes de més de 18m. Continuació cap a Piazza Armerina on tindrà lloc el dinar. Visita de la famosa Vila Romana del Casale, que ha estat declarada Patrimoni Universal, degut als més de 3.500 metres quadrats de mosaics de l’època antiga perfectament conservats, que representen els usos i costums d’aquells temps. Sopar i allotjament a Siracusa.

 

30 SETEMBRE
SIRACUSA– NOTO – CATÀNIA
Després de l’esmorzar, visita de Siracusa, una de les ciutats més grans de l’antiguitat (S. Vllla.C.) Siracusa s’estén al llarg de la costa front la península d’Ortigia, on podem admirar el temple de Minerva i la llegendària Fontana di Aretusa, així com els temples d’Apoloi els teatres grec i romà. Dinar en un restaurant. Després sortida cap a les vila barroca de Noto, visita de la ciutat i la seva catedral. Continuació cap a Catània, sopar i allotjament a l’hotel.
1 OCTUBRE
CATÀNIA – ETNA– TAORMINA – CATANIA
Després d’esmorzar (si les condicions meteorològiques ho permeten) sortida per visitar el volcà actiu més alt d’Europa, l’Etna de 3.323 metres. Pujarem al refugi Sapienza, a 1.800 metres per admirarla seva bellesa. Podrem observarcraters apagats, varietatde flora, paisatgesllunars, etc. Dinar. Continuarem fins a Taormina, visita d’aquesta ciutat turística de fama internacional situada als peus del Tauro, muntanya que domina dues badies de particular encant. Aquesta petita ciutat està plena de palauets i places. Visita a l’esplèndid Teatre greco-romà, on podrem observar una magnifica panoràmica del volcà Etna,al mar Jònic i gaudiremde temps lliure. Retorn a Catània. Sopar i allotjament.

2 OCTUBRE

CATÀNIA – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Visita de la ciutat de Catània, construïda amb pedra làbica de l’Etna; Piazza barroca del Duomo, catedral de Santa Àgata i la fontana delle Elefante, símbol d’aquesta ciutat. Dinar lliure. Després gaudirem de temps lliure per realitzar les últimes compres a la històrica via Etna i a la barroca via Crociferi. Trasllats a l’aeroport per sortir en vol directe Cia Vueling a les 22:35h cap a Barcelona.Arribada a les 00:55h i trasllat cap a punt d’origen.

PREU PER PERSONA: 1.590 € + Taxes 148 €
Suplement habitació individual:  350 €

SERVEIS:

 • Trasllats punt d’origen – aeroport– punt d’origen (Descompte 30€ per no utilitzar aquest servei)
 • Expert guia acompanyant
 • Vols directes Barcelona – Palerm i Catània – Barcelona. 1 maleta facturada 23kg per persona.
 • Hotels reservats:
  2 nits a Palerm Hotel Garibaldi 4*
  1 nit a Agrigento Hotel della Valle 4*
  1 nit a Siracusa Hotel Jolly Aretusa 4*
  2 nits a Catania Hotel Katane Palace 4*
 • Taxa turística inclosa
 • Pensió Completa (Excepte dinar primer i últim dia)
 • Autocar Gran Turisme privat per realitzar totes les excursions descrites a l’itinerari.
 • Entrades: Catedral de Palermo, Duomo i claustres a Monreale, teatre grec de Taormina, Temples de la Vall a Catània, Neapolis i catedral Siracusa, Vila dels mosaics del Casale Di Piazza Armerina,, Temple de Sagesta a la vall dels temples a Agrigento.
 • Guia local durant tot el circuit
 • 2 panoràmiques nocturnes en les ciutats principals.
 • Radio-guies incloses
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació en viatge

 

 

 

PREU: 1738
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »