skip to Main Content
Passeig de Pere III, 53, 08242 Manresa, Barcelona +34 938 74 61 52


SICÍLIA

8 dies. Sortida 25 de setembre de 2023 (dilluns)

PREU: 2175
INFORMACIÓ / RESERVA

SORTIDA EN GRUP I GUIA ACOMPANYANT

DIA 25  MANRESA – BARCELONA – CATANIA
Trasllat des de Manresa fins a l’aeroport de Barcelona, on desprès dels tràmits de facturació, sortirem en vol  destinació Catania.
Arribada, recepció i trasllat a l’hotel. Allotjament.

DIA 26 CATANIA – ETNA – TAORMINA – CATANIA
Pensió completa. Sortida cap a la muntanya Etna, el volcà més alt i encara actiu d’Europa. L´autobús arribarà fins al Refugi Sapienza a 1.800 metres. Visita lliure dels cràters apagats, els famosos Crateri Silvestri. Durant segles, el volcà ha creat un lloc on natura, cultura i història s’han unit per donar lloc a un lloc únic al món. Ens dirigirem a dinar a una casa rural als peus de l´Etna, on tindrem una degustació de vi i productes típics. Continuació a Taormina, situada al cim de la pintoresca roca de la Muntanya Taure, i temps lliure per a compres o per descobrir els romàntics carrerons de la ciutat i per visitar el famós Teatre Greco des d’on es pot gaudir d’un magnífic panorama tant de l’Etna com del Mar Jònic. Tornada a Catània.

DIA 27 CATANIA – MESSINA – CEFALÚ – PALERM
Pensió completa. Sortida cap a Messina per fer una visita panoràmica de la ciutat, que inclou les vistes sobre l’Estret que separa Sicília del continent. Seguirem cap a Cefalù, suggestiu poble a prop del mar que presenta al visitant una meravellosa mostra artística de llums i colors. No oblideu visitar l’estupenda Cattedrale Normanna que es remunta a l’any 1131 i el Lavatoio Medievale. Dinar. Temps lliure per passejar entre els estrets carrerons plens de joieries i elegants botigues que conserven tota la seva fascinació medieval. Continuació a Palerm.

DIA 28 PALERM – MONREALE – PALERM
Pensió completa. Sortida cap a Monreale i visita del Claustre Benedictí i de la Catedral, una de les més belles d’Europa. Tornada a Palerm. Dinar. A la tarda, farem una passejada pel centre històric de la Capital Siciliana. Visitarem els seus principals monuments com la Capella Palatina, la Catedral de Palerm, la famosa Plaça Pretòria, els Quattro Canti o la Piazza Vigliena i l’Església normanda de la Martorana.

DIA 29 PALERM – ERICE – TRAPANI – AGRIGENT
Pensió completa. Sortida cap a Erice, un dels pocs pobles típicament medievals de Sicília. Avui és un important Centre Internacional de Cultura Científica i per això l’anomenen Ciutat de la Ciència. Degustació d´un dolç típic a base d´ametlles abans de tenir temps lliure per passejar i visitar la seva meravellosa Catedral o “Chiesa Mare”. Continuació per a la visita panoràmica de Trapani amb les salines. Visitarem la zona de producció de la sal marina envoltats pels Molins que permeten elaborar la famosa sal de Trapani. Dinar. Sortida cap a Agrigent: “La Ciutat més bella dels mortals” on, avui dia, encara es poden admirar deu temples dòrics que s’erigeixen a la vall. Sopar.

DIA 30 AGRIGENT – PIAZZA ARMERINA – CALTAGIRONE
Pensió completa. Sortida per visitar la Vall dei Templi. Continuació cap a Piazza Armerina. Visita de l’esplèndida Vila Romana del Casale, luxosa morada, que es troba al cor de Sicília, un exemple important de l’època romana i on es poden admirar els preciosos mosaics que representen els usos i els costums d’aquell temps. Dinar a una casa rural de la zona. Continuació cap a Caltagirone, “Capital de la Ceràmica” on farem una visita a un laboratori de ceràmiques. Sopar.

DIA 1 CALTAGIRONE – NOTO SIRACUSA – CATANIA
Pensió completa. Al matí sortida cap a Noto, capital del Barroc Sicilià on es pot admirar la Catedral totalment renovada després de diversos anys de restauració així com passejar pels seus carrers plens de tresors arquitectònics. Continuació cap a Siracusa: la ciutat més gran de l’antiguitat fundada el 734-733 a.c. i anomenada Syraka. Si les condicions meteorològiques ho permeten, farem un mini creuer per poder admirar les belleses del nucli antic de Siracusa a bord d´un vaixell. Dinar a un restaurant local. A la tarda visita de Siracusa al costat de l’illa d’Ortigia, que ofereix al visitant les restes del seu passat gloriós: El Temple di Minerva, la llegendària Fontana di Arethusa, el Temple di Apollo, el Teatre Greco i l’Amfiteatre Romà situat a prop de les Latomie, l’Orecchio di Dionisio. Continuació cap a Catània on farem una visita panoràmica a peu.

DIA 2 CATANIA – BARCELONA – MANRESA
Esmorzar. En funció del vol de tornada, temps lliure per a visites o compres d’última hora. Trasllat a laeroport. Sortida en vol de tornada a Barcelona.
Recollida d’equipatges i trasllat de nou fins a Manresa.

Preu per persona:  2.175€
Suplement habitació individual:  225€

EL PREU INCLOU
Trasllat Manresa-aeroport-Manresa  (descompte per no utlilitzar aquest servei: 30€)
Vol de línia regular Barcelona-Catalia-Barcelona
Pensió comnpleta de l’esmorzar del 2n dia a l’esmorzar de l’últim
Guia acompanyant des de Manresa
Guia a destí i durant to el circuit.
Visites especificades (ENTRADES INCLOSES).
Propines
Assegurança mèdica i de cancel·lació

 

 

PREU: 2175
INFORMACIÓ / RESERVA
Back To Top
Traducir »