Sicília

Places exhaurides
Sortida
28 de Maig 2024
Durada
7 dies
Preu per persona en habitació doble
1.953€
Suplement
Habitació individual: 275€
Categoria
Compartits

Programa

28 MAIG.- PUNT D’ORIGEN – BARCELONA – PALERM
Trasllat a l’aeroport del Prat, sortida del vol VY6600 a les 11:15h direcció Palerm. Arribada a les 13:10h. A la tarda visita de Palerm, capital de l’illa de Sicília denominada a l’antiguitat la “Magna Grècia”. Visita de la capella palatina i Catedral de Palerm. Opcionalment, visitarem les catacumbes dels caputxins amb les famoses mòmies enclaustrades. Després gaudirem de temps lliure per observar la gran quantitat d’edificis i monuments històrics d’una de les ciutats amb més riquesa per metre quadrat que es coneix. Sopar i allotjament a l’hotel.

29 MAIG.- PALERM – MONTREALE – CORLEONE – CEFALÚ- PALERM
Esmorzar i sortida cap a Montreale; Visita de la Catedral i el Claustre dels Benedictins. Continuació cap a Corleone, típic poble italià amb carrerons estrets i amb famoses nissagues familiars, que donaren peu a “El Padrino”. Dinar en restaurant típic. Continuació cap a Cefalú, típic poble de pescadors, on veurem la forma de vida dels habitants de la zona. Visita de la Cattedrale normanna 1130 i el “lavatoio Medievale”. Recorregut pels típics carrerons plens d’elegants joieries i la típica ceràmica de San Stefano. Retorn a Palerm, sopar i allotjament a l’hotel.

30 MAIG.- PALERM – SEGESTA – ERICE – MARSALA – AGRIGENTO
Després d’esmorzar sortirem en direcció al temple de Segesta, segle V a.C. Arribada i visita del Temple Dòric aïllat en mig d’un turó, que conserva en el seu interior el pes d’una llarga història. Continuació del viatge cap a la ciutat medieval d’Erice, situada a dalt d’un turó de 800m. Amb vistes sobre el mar, davant de les illes Egadi i sobre la ciutat de Trapani. Dinar en restaurant. Continuació cap a Marsala, ciutat famosa pels seus vins. Visita d’una bodega amb degustació a Marsala. Arribada a Agrigento, sopar i allotjament a l’hotel. Sortida nocturna panoràmica per veure la il.luminació dels temples a Agrigento.

31 MAIG.- AGRIGENTO – PIAZZA ARMERINA – CATÀNIA
Esmorzar a l’hotel. Visita de la ciutat amb la Vall dels Temples grecs; Temple de Juno, Concòrdia, Hèrcules i Zeus Olímpic, de més de 100m de llargada i columnes de més de 18m. Continuació cap a Piazza Armerina on tindrà lloc el dinar. Visita de la famosa Vila Romana del Casale, que ha estat declarada Patrimoni Universal, degut als més de 3.500 metres quadrats de mosaics de l’època antiga perfectament conservats, que representen els usos i costums d’aquells temps. Sopar i allotjament a Catània.

1 JUNY.- CATÀNIA – SIRACUSA– NOTO – CATÀNIA
Després de l’esmorzar, visita de Siracusa, una de les ciutats més grans de l’antiguitat (S. Vllla.C.) Siracusa s’estén al llarg de la costa front la península d’Ortigia, on podem admirar el temple de Minerva i la llegendària Fontana di Aretusa, així com els temples d’Apoloi els teatres grec. Dinar en un restaurant. Després sortida cap a les vila barroca de Noto, visita de la ciutat i la seva catedral. Retorn a Catània, sopar i allotjament a l’hotel.

2 JUNY.- CATÀNIA – ETNA– TAORMINA – CATÀNIA
Després d’esmorzar (si les condicions meteorològiques ho permeten) sortida per visitar el volcà actiu més alt d’Europa, l’Etna de 3.323 metres. Pujarem al refugi Sapienza, a 1.800 metres per admirarla seva bellesa. Podrem observarcraters apagats, varietatde flora, paisatgesllunars, etc. Dinar. Continuarem fins a Taormina, visita d’aquesta ciutat turística de fama internacional situada als peus del Tauro, muntanya que domina dues badies de particular encant. Aquesta petita ciutat està plena de palauets i places. Visita a l’esplèndid Teatre greco-romà, on podrem observar una magnifica panoràmica del volcà Etna,al mar Jònic i gaudiremde temps lliure. Retorn a Catània. Sopar especial de pizza Siciliana all’taglio. Allotjament.

3 JUNY.- CATÀNIA – BARCELONA – PUNT D’ORIGEN
Esmorzar. Visita de la ciutat de Catània, fundada pels grecs iconstruïda amb pedra làbica de l’Etna. Podrem veure la Piazza barroca del Duomo, catedral de Santa Àgata i la fontana dell’ Elefante, símbol d’aquesta ciutat. Dinar de comiat en una terrassa d’aquesta gran Piazza.. Després gaudirem de temps lliure per realitzar les últimes compres a la històrica via Etna i a la barroca via Crociferi. Trasllats a l’aeroport per sortir en vol VY6535 Cia Vueling a les 22:35h cap a Barcelona. Arribada a les 00:55h i trasllat cap a punt d’origen.

El preu inclou

RVEIS:

 • Trasllats punt d’origen – aeroport– punt d’origen.
 • (Descompte 30€ per no utilitzar aquest servei).
 • guia acompanyant 
 • Vols directes Barcelona – Palerm i Catània – Barcelona
 • 1 maleta facturada 23kg per persona. 1 bossa de mà.
 • Autocar Gran Turisme privat per realitzar totes les excursions descrites a l’itinerari.
 • Hotels 3-4* a Palerm, Agrigento i Catània.
 • Pensió Completa amb aigua inclosa (Excepte dinar primer).
 • Entrades: Catedral de Palermo, Duomo i claustres a Monreale, Temples de la Vall a Catània, Siracusa: Temple Minerva , fontana Aretusa i temple d’Apolo. Vila dels mosaics del Casale Di Piazza Armerina,Temple de Sagesta, Vall dels temples a Agrigento, teatre grede Taormina.
 • Guia local durant tot el circuit.
 • Panoràmica nocturna a Agrigento.
 • Radio-guies incloses.
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació.

El preu no inclou

 • Les propines són un costum establert al sector del turisme per agrair serveis del xofer i guia.
 • Taxa turística no inclosa.

Condicions generals

El preu dels viatges publicats pot ser revisat fins a 20 dies naturals abans de la data de sortida, en el cas que hi hagi variacions en el cost dels transports (inclòs el cost del carburant), en les taxes i impostos referents a determinats serveis (com els d’aterratge, embarcament o desembarcament en ports i aeroports) i en el tipus de canvi de moneda aplicats al viatge vigent.

Els viatges publicats es regeixen per les clàusules del contracte de viatge combinat, per la fitxa tècnica del viatge que detalla el seu contingut definitiu i per les nostres condicions generals, redactades de conformitat amb el que disposa la Reglamentació catalana de les agències de viatges (Decret 168/1994, de 30 de maig), i que podeu consultar a la nostra web www.viatgesconcord.com

L’organització tècnica dels viatges publicats correspon a VIATGES CONCORD, S.A., amb títol/ llicència G.C. Núm. 143. NIF A-08845794 i domicili a Manresa, Passeig de Pere III núm. 53.